Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TheHessian
tag
Én még mindig tartom az állításom, higy nincs alap 6os.. aries jó, de raiden vagy mesán, dungeonba, hbmen tök fölösleges. Mino nagyon jó csak LRben nem használom, meg mesán, de lavan majd kelleni fog. Pd, cupid, mino 3assal mino 1skillel leveri nálam már a legtöbb mappot.
Sm jo, de lehetne jobb nálam azért evolvolva is van, mesán nagyon jo egy reviveal.
Igazából jo heroid vannak érdemes mindet húzni majdnem azokból amit mondtál. GRen kivul.
Nekem a priorításom a te esetedben az lenne, hogy. Mino, Pd, cupid, santa, sk a többit már úgy is fogod látni hogy mit akarsz mit nem.Cupid még sok helyen fontos. Nekem 8/10es a plusz atk a legkissebb előnye. A plusz energy annál jobb, főleg ha cupidra szerzel egy nagyobb revitet. Akkor nagyot boostol arenán lrben és dungeonban is..
-
Makra01
csendes tag
Köszi én is zavarba vagyok ilyen téren, mert elég sok jó hősöm van csak mivel másokat fejlesztgettem rájuk nem volt keret és így kicsi skillek vannak, meg kicsik.
A minora első benyomásként azt mondtam, h szar nem érte meg a pénzét, de utána láttam videókat és ha fel van fejlesztve nagyon kemény 1 ütéssel akár lebonthat mindent csak nagy legyen a skillje és legalább 180 kb.
Egyenlőre megpróbálom felturbózni minot és meglátom mi lesz, és druid helyett beteszem ghoulemet csak még őt is felkell turbózni skill és lvl terén. (mindig olyan kevés shardom van XD)
Na meg elég gagyi talentek vannak rajtuk sajnos, vagy lehet én gondolom csak így xd. (Talentet pl csak akkor pörgetek ha küldibe van és az elég ritka, bár relatív szerencsés vagyok ilyen téren mert a pd berserkje, vlad wargodja, skull LDje is így lett meg.+még pár 4/5)
Skull az gyanús h 200ig fog menni, mert nincs még 1 belőle és a 20k shardot nem bírom összegyűjteni. Nem azért mert nem menne, úgy kb 10 nap lenne "csak", de nincs akkora akaraterőm XD. Addig meg mennek a többiek is felfele legalább, valdból is csak 1 van hozzá is kell a shard.
-
Makra01
csendes tag
Köszi.
Hát még volt egy kis gyémántom és így befejeztem az aranytárolókat. Most lett meg és nagyon csábít az Evolve gomb xD, de kell pár napot várnom h meglegyen a 200k hb addig jönnek könyvek is. Sztem nem bírom ki az első hősnél a 200ig már érzem h nem fogom kibírni XD.
Nos a hőseim így néznek ki most.
A 6os amiket használok:
PD 10es 180lvl 7/10 skill 6/8 berserk(ami hatalmas pocsékolás volt végülis mert amúgyis kevés fam esik és ezzel nem javult a sebesség, ez jó tanulópénz volt legközelebb mindennek jobban utána nézek 2x is) inscribe lvl 94 2es revive skull skillsor
Skull 9 180lvl 8/10 skill 4/8 LD insc. lvl86 3as tenacity
Vlad 167lvl 7/10 skill 6/8 wargod insc. lvl88 2es bulwark(1 kell a 3ashoz)
Druid 159lvl 5/10 skill 4/8 revive insc lvl80 és most épp 3as wargod crest egyébként 2es tenactiy volt
Cupid 151lvl 6/10 skill 5/5 Heaven's Wrath insc. lvl 81 1es revive crest
TG 8 160lvl 6/10 skill 4/8 revive insc. lvl80 crest nincs most rajta volt a wargod3as egyenlőre váltottam ghoulemre
Ghoulem 7 lvl 140 5/10 skill 4/8 wargod insc lvl80 1es tenacity egyenlőreAmik vannak még, de fejleszteni kéne csak nincs rájuk annyi keret:
sm 6 lvl120 5/10skill 3/8 tenacity insc. lvl60 nincs crest
aries 6 lvl 120 2/10skill 3/5 Heaven's Wrath insc lvl 60 nincs crest
santa 6 lvl120 3/10 skill 4/5 Condemnation insc. lvl60 nincs crest
Mino 6 lvl 106 2/1 skill 5/8 Slow Down insc. lvl60 nincs crest
Pixie 6 lvl100 4/10 skill 2/8 deadly Strike insc lvl60 revive 1es crest (Démonnál használom nagyon imádom )és amik még kisebbek ezeket nem részletezem nagyon
Siren lvl80
Succubus lvl60
Champion lvl 60(5/5 Revit XD)
DK lvl 60
Snowzilla lvl60
Ninja lvl80
Grizzly Reaper lvl1 (még de őt is akarm fejleszteni)
ezeket csakazért raktam ki háthaezek közül kellene valamelyik ami jobb lenne az alap 6oson.Szerk.:
59732. vagyok ott meg tudod nézni a bázisom most sarokban van. Makrasoft a nevem -
robertinyo70
tag
Szia!
Én simán lecseréltem az Orkot A DK-ra és nem bántam meg.
Démon és LR csapatokban alap hősnek számít nálam.
Igaz én nem tudok profi szinten játszani,következés képen ne vedd figyelembe amit írtam.
Ez az Én tapasztalatom,persze sok mindentől függ mit mikor hova használsz,de nekem bevált. -
-vitya-
őstag
Szerintem a boss3 nem a legjobb példa, mert ugyanazzal az összeállítással, ugyanúgy simán lehet rajta 10-20 milla + vagy - sebzést is okozni - egyszerűen, ha sikerül a boss-nak a stun, többször, és pont megakasztja a PD felpörgését, akkor sokkal kevesebb lesz. Ha meg sikeresen pörög fel, és csak jókor jön be a bossnak a stun, akkor meg igen sokkal több lesz a sebzés, mint az átlag...
-
Mardel
őstag
IOS-en 100 ms limit Androidon 200 ms.
Ez direkt van így egy tavaly júniusi frissítés óta.
Kezdetben Androidon is 100 ms volt csak a telefonok nagyon melegedtek meg crashelt a kliens ezért felvitték 100 ms-el a limitet"The reason is: in order to make the game run smoother and fix the issues of crashes and device overheating, some base operations were adjusted. As a result there may be a very minor effect on the attack speed of all heroes."
Itt egy tavaly petíció, hogy állítsák vissza az atk. speedet. [link]
-
repeek
tag
Pont készítettem erről egy videót amiben tesztelem ezt a teóriát .
Castle Clash (66. rész) . Attack speed tények . Berserk crest . 200ms meg miegymás .Kénytelen leszel elhinni
-
-
Csixi68
tag
Gratula! Na most szépen eljut 190-ig és jöhet az evolve
Jött egy 4/5 Revive nem tudom kinek adjam:
Vlad 167 5/5 Revive - ő kiesett bár már megbántam hogy a múltkor neki adtam, 3/8 Berserk volt rajta...
Cupid 186 5/5 Enlighten most húzás alatt van
Aries 176 5/8 War God
Druid 173 4/8 Deadly Strike
TG 173 4/8 Revive
Pixie 170 3/8 Berserk
Orksbane 166 4/8 Scorch
Immortep 163 5/8 Slow Down
Schampion 162 3/5 Revitalize
Santa Boom 160 3/8 War Godkb ennyi jöhet szóba... szóval ötlet?
-
Csixi68
tag
Nagyon egyszerű a válasz... 185 előtt nem érdemes evolvézni, de legtöbbet 200-nál adja.
Közben ahogyan érzed...
Én sajnos 183-nál nyomtam el a Vladot, nagy nehezen sikerült már 160 fölé tornáznom. Most Cupid már 186, de 190 előtt nem fogom fejleszteni... A J-t csinálom Vladdal és Cupiddal, így kb 3-5 nap mire Cupid ugrik egyet, mellesleg meg a Vlad is megy szépen felfelé... Szóval a türelem több XP-t teremt. -
Mardel
őstag
Általában az nyer akkro akinek az ariese hamarabb eljut az shrineig és a santa be tudja vinni az első skillt.
De elég bosszantó kis hős, mert ugye a psyshield vagy warlock/dk buffot simán leszedi a stunja.Általában h2h-ben lehet megfogni őket mert dread drake elég gyors és ha revites warlockja is van nem biztos, hogy ariesre kap buffot, onnnatól meg sima ügy, plusz dread drake meele így a pd is hamarabb tudja ütni.
Arenara a legjobb talent szerintem neki egy 5/8 sprint psyshield crest sorral, ha open lanen gondolkozunk.
Mert a lényeg hogy minél előbb eljusson az shrineig hogy tudjon stunolni, psyshield meg kivéd egy ellenséges dread drake támadást.
De life drain is elég jól működik rajta.
-
robertinyo70
tag
Sweep-pel csak a Herobazisra kirakott hősöket tudod húzni a Tornyokba lévőket nem.
Csak egy hőst raksz ki és utána sweep-pelsz.Késtem
Insane1 5.pályát hogyan tudnám megcsinálni?
Valaki tudna segíteni?PD EVO Lv161 9/10 3/8Berserk
Cupid EVO Lv151 8/10 5/8Stone Skin
Mino Lv176 8/10 7/8War God
Orc Lv172 7/10 4/8Berserk vagy helyette Vlad EVO Lv153 8/10 5/8Sprint
Santa Lv170 7/10 4/8Bulwark
SM Lv164 7/10 4/8BulwarkEzekkel próbálkoztam ez idáig.
-
mno
tag
repeek: köszi
Mike: bőven több mint 2x annyi xp-t kapok onnan egész nap alapból, mint hbm R-ből. Sőt hbm-en nagyjából egy adott csapatot tudok vinni, míg így sweepelésnek köszönhetően egy kiválasztott hőst tudok húzni. Most pl Pixit nyomatom, akin 5/5enlighten van, 113x2x55, azaz kb 12,5millió xp-t kap egy nap+hbm towerben van+raidek, szumma 14-15milla xp megy rá naponta. 180felett napi 3szintet ugrik.Pixie 177ből 193lett nem egész egy hét alattHúzom 200ig, nem kell neki pár nap, és evo után kapok kegyetlen sok 500k-s xp könyvet, ami azért elég jó
-
Nova96
őstag
Visszatérnék azokra nem menne. Miért? Mert kiugrálnak .Már magasabb base, meg ott könnyebben is meghaltak ,mert kiugráltak .Itt nem nagyon mennek ki, azaz jobban meg van csinálva. szvsz.
A H nem éppen egy R."ja látom milyen hősökkel
szerintem ha lepakolnád a hősöket a terület közepére fal és épületek nélkül, akkor is lenyomnák az S-t, R-t"
Jó vicc elsőben lehalnának mert a hősöket targetolnák, és nincs idő bepörögni energiát összeszedni. -
-
Csixi68
tag
Nekem tegnap megjött a Miki, de sajna PD még nincs így elég gyenge vagyok... mondjuk az utóbbi időben hanyagolom a játékot, túl sok időmet veszi el és sajna nem látom értelmét... meg persze a sok újítást is alig lehet győzni, nem is értem miért nem gondolnak a gyengébb játékosokra.
pld. LR-ben a kutakat nem is támadom, mert pillanatokon belül levernekEzt az evolve dolgot nem értem, hogy lehet olyan sárga követ szerezni és mit is csinál?
Ja az angolom korrepetálásra szorul ;-) a gugli meg nem akar a barátom lenni. -
törölt tag
Nekem másik regre pörgött TG (oké, egy kis pénz is volt benne). Sok legendet adott, de kevésbé használhatók (számomra) fejlődéshez farmoláshoz. TG, Ninja, Pixi, majd napiból a Druid. Ninja meg állandóan lehal... Nem rossz, de mindig leszakad a csapattól és megfekszik, mivel elég gyors és élete meg kevés van.
-----
Más:
A csapatos Storm Mesa (remélem érthetően írtam) szokott lenni olyan, hogy felgyorsul az egész támadás. Ez egy extra vagy az egyik hős képessége? -
TheHessian
tag
Hbm O-n fölött kelleni fognak azok a hősök gariba ;p meg én challengbe L12t tolom oda is nagyon jól jönnek talán cupid meg atlaticore aki meg tud szivatni csak, de pl PD leveréséhez mindenképp kellenek a tele tornyok.
Wgn is nem árt ha van 2magictower abba is kellenek a garisonok -
pcpunisher88
tag
Olyan herok amiket használsz hbm-O -tol ès lost bossoknál vagyis santa pixie alap.vlad a pici herok ellen.warlock .nekem szemèly szerint van destroyerem ami nekem nagyon bejött revive-vel.egyik másik klán ismerösömèk sirent is használják gondolom a bossok ellen.aries szintèn van nálunk meg 4 pd.semmi más nincs berakva csak mindenkinek a 6 herobase igy szinte egyszerre támadunk meg mindenkit.10-böl 8* megy a 2
-
TheHessian
tag
Nekem a 2megy 3-4pd nem árt hozzá ugyan ennyi cupid is kell.. Meg ami feltűnt hogy ha minél több santa van annál jobb. Mivel itt sincs dmg cap ezért ha kellően bevannak pörögve akkor egy lövéssel ölnek egy egész hullámot.
3ba be se lehet jutni mert olyan kevesen érzik magukat annyira erősnek.. Meg azt már guildel csinálják megfelelő setuppal -
Chyka
csendes tag
Örülök , hogy értelemezed az írásom , Nem véletlen írtam Magyarnak , és írom most is . Kezdem rosszul érezni magamat attól , hogy az anyanyelvemhez ragaszkodom . Elnézést ha megsértettelek .
ui.:
Itt nem helyesírási hibáról van szó , hanem szándékos gyalázkodásról , amivel megsért - engem legalábbis megsért- ... értem , hogy Téged nem zavar . -
Csillagkuty
tag
Ja, értelek. Ha megvan az 5 milla arany, ami a 10-es hősökhöz kell esetleg, akkor annak sincs sok értelme. A design változna legalább? Mert ha ott is megrekedtek, akkor tényleg semmi motiváció nincs. Ez a baj a falakkal is. Legalább lenne minden szint más, de így, hogy ugyanaz.....
Ki tudja a jövőben mit találnak ki, ami ösztönöz majd mindenkit az épületek húzására. -
Csillagkuty
tag
Az épületeknél van összefüggés, mindegyiket érdemes valamiért.
A gold és mana mineokat, hogy több arany és mana termelődjön, a mana valutot növelni kell, hogy tudd növelni a gold valutot, a gold valut kell a Town Hallhoz, ami adja a tornyokat pl. és a falakat.
Relic hallt addig érdemes, ameddig az adott varázslathoz kell, a Guild hall a zászlók száma miatt. Az army campek legalább 16-ra a 6. hero base miatt.
Mindegyiknek van valami értelme, egyedül a falaknak nem látom értelmét az egekbe húzni, hiszen főleg terelésre kellenek, nem védekezésre. Ráadásul egyedül a falak nem növelik a mightot.
Bekékeztem őket, most így marad, amíg már tényleg nem tudom hova szórni az aranyat. -
Nova96
őstag
Ha elolvastad volna rendesen érthetnéd ténylegesen amit mondtam, mondom testvéremnek kiemelem mert elsiklott felette a szemed. Is megy lazán a P vlad nélkül:
PD,Cupid,Ork,Druid, TG, SnowzillaErgo tévedsz.
Én se vitázok, csak elmondom hogy ez a bázis most nagyon jó. És van, hogy jobban számít a bázis mint a hős majdnem. Mondom nekem eddig nem ment vagy nem biztosra ment.
-
repeek
tag
Nagyon jó ha tele van (vagyis 69/70) az altar már és nem úgy akarsz rollolni hogy monden pörgetés után rakosgatod bele a herokba a trasht .
Arról nem is beszélve hogy , legalább most már lehet essence-be kérni a gelatinoust.
Végre nem egyesével kell megvennem és beletennem a heroba. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest