Új hozzászólás Aktív témák
-
Baulu81
tag
Neked mi a véleményed?Fejlesztések elött állok. A Paladinba már sokat öltem (88 lassan 5/9 és revi 3/5) most hagyam abba és fejlesztsem AC-t? És szerinted mivel kéne szintet lépni? AC 60-ról vagy Pumkin 60-ról vagy Druida 80-ról vagy esetleg 80-ról a Campit? Kis dilemma :-)
-
vendingo
veterán
-
IIIZIII
tag
1 darab gyenge torony lőtte csak mindkét alkalommal, mindkét hőst...de azért ez elég kiábrándító.
Sebaj, a Druid soha nem okoz csalódást...ezért is kapja meg mindig elsőként az upgrade-eket az adott szinteken... Lehet nem is az AC-ra fogom nyomni a következőt hanem rá..legyen csak 120-as -
Tuvix
tag
Remélem nem fognak ide berakni semmi ilyesmit, főleg az 1 perces hülyeséget.
Nekem például tetszik ez a Hit and Run módszer. Tudom melyik herom mennyi ütést bír ki, és ügyesnek kell lenni, végig figyelni, 1 ütés, 2 ütés, ha él még Paladinom 3 ütés, gyors Leave. Ha nem figyelek máris meghalt egy herom.
Ha meg bekerülne az a perces valami, akkor lerakok 5 herot, azok szépen meghalnak és 10-15 perc után ha feléledtek mehetek újra, így a boss esélytelen. Vagyis nem teljesen, hiszen 10 gemért felélesztheted a heroid, de annyit meg nem ér. -
Land
veterán
Köszönöm!
hey73: Sajnos eleinte elkövettem azt a hibát, hogy azokat az Ordinary hősöket húztam, melyeket adott a játék, utána ugyanez az Elite hősökkel és végül ráálltam a Legendekre.
60-as szint felett van 3 Ordinary, 5 Elite és 7 Legend. 80 felett ebből csak 3 Legend... Ha az elejétől Legendekkel nyomulok, akkor már elég erősek lennének. -
-
IIIZIII
tag
Szívesen
És reagálva nubby írására...attack speed tényleg elképesztő a GR-nél, és a fő képessége miatt nagyon remélem hogy sikerül rá berserk-et pörgeti, na azzal azt hiszem kicsit erős lesz
Ja és érdekes módon sosem okoz problémát a sebessége, bőven marad elég target amit lőhet, mert a mozgásában nincs akkora "holtjáték"...mert egyenes vonalban tud bárhol haladni, a falakon keresztül és sokszor majdhogynem hamarabb ér oda mint mondjuk a Ninja. Tényleg csak arénában van egy picike hátrány, de a revive-os AC miatt már ott is inkább megyek szemben az ellenféllel, mint hogy egy külön lane-en mérjük össze a DPS-t. -
IIIZIII
tag
Én most így azt tapasztaltam hogy a legendary garrison (1,5x dmg on hero lv.1-en) miatt az összes erősebb játékos íjász tornyot használ...vagy 3 íjász és 1-1 másik.
Gondolom azért mert a hero-kon áll vagy bukik a csata, plusz ami nagy tényező az a portál hullám (asszem HBM a neve). -
Baulu81
tag
Kérdés, többeteknél láttam kentaurt jobban megéri mint a griff? Tornyokról mi a véleményed, most van 1ágyús 3varázs. Eleinte nem figyeltem a számokat csad a dizájnt, most látom hogy a nyilas tornynak vannak a legjobb értékei. Érdemes átszerelni, elönyök hátrányok? Marmint a tornyoknál.
-
hey73
tag
Nekem jó
Meg is lepett, hogy én lettem az első
Tanulságos is volt mert lányos zavaromban inditásnak leverte két hösömet így fel kellett 20 gyöngyért ébresztenem de most már azt is láttom hogy mindenkit 100 fölé kell nyomjak, hogy 2 ütést kibirjon mindegyik akkor champion 2 revitalie -s indulása miatt biztosan kiosztja a stunját most ha rosszul raktam le akkor egy hősöm sajna hullott .
Amúgy mekkora AOE-t oszt le az első boss valaki talált rá valami adatot? Mivel jelenleg a druidom 1/5 revive -val a tank ő 3 ütést kibir de nem szeretném ha az AOE elvinné
-
hey73
tag
Bár én nem tettem be de korábbi 300 shardsos berakásom szerintem azért ad nekem némi fedezetet.
Amúgy ha beindulna akár a napi bossozás mert 5 perc alatt lenyomjuk
Akkor a napi 10 shardot se sajnálnám a plusz accountokról simán menne
A másik bajom az, hogy van még accountom amin van 300 shards de "switch" probléma miatt át se tudok lépni oda. Bár a hivatalosba már igérik, hogy foglalkoznak vele
-
Baulu81
tag
70Pala berserek 3/5 a masik war god 1/5, Ninja scatter 3/5 EX meg valami 1/5. A többit nagyon nem neztem de nem voltak kiugró értékek a paláknál úgyhogy beletoltam őket a 70-es Paladinba. A Paladin meg a Ninja szerintem így marad azt meglátjuk mit hoz a jövő. Vegkifejletnek SM,PL,CP,DR,TG-t gondoltam, aztán majd AC vagy lessz vagy nem.
-
hey73
tag
Én addig számottevően nem fogok fejlődni HB hiány miatt
mondjuk a klánunk 9000 felettiek közül 4 ember jelzett a 9-ből a többiek véleményét is jó lenne tudni...
Az elözőnél 1,2 millát kaptam le talán 3 db 80 -al most 2 db 100 és 3 db 80 van ez kb 2,5* annyit lekap tehát még kelleni fognak emberek ne menjünk neki feleslegesen
-
nubyy
aktív tag
En nem tudom mit cserelnek ki. A boss teamet viszem mindenhova. TG es Champion stun miatt kotelezo, ahogy a druid is. Duke is baromi jol jon mert 4/5 berserk miatt eleg hamar tolja a skilljet amivel gyakrabban stunol a TG meg a Champ. Egyedul a Pala az ami cserelheto nalam, de amint megvan a Revit ra mar az sem lesz az. Ezzel a felallassal jelenleg kb. faceroll a raidek tobb mint 90%-a. Ma is osszeraideltem 900k goldot mielott varni kellett volna a kovetkezo raidig. Mind 80-90k goldos raidek voltak. V.mi nagyon tap hero kell, h akarmelyiket is csereljem. Reaper a 15% hp szivassal egesz jonak tunik raidre, de majd kiderul, h mennyire birja az uteseket. Lv1-es statjai ugyanazok mint a Succubusnak.
Ill. lehet meg veszek 4 Palat shardokbol, hatha ad ra egy jo revitet. Ha nem akkor meg jo a 4 toronyba. Viszont akkor nem rakom meg fel 6 csillagra. Hm. -
csuzda
aktív tag
Sony Z, gyári minden. Wifi bőven jó erősségű még a szobámban, 50% alá nem megy.
Ma csak 3szor hajított ki abból a.... (nem tudom mi a neve, az a kék portál balra a "falumtól"), illetve vagy 4 embert csak azért nem tudtam kirabolni, mert leraktam az egységeket, eltelt vagy 20 sec és már le is disconnectelt... Elég idegesítő.
-
Falatozos
újonc
-
hey73
tag
Persze jó, de inkább legyünk ütőképesek
Jó lenne tudni, hogy akik csatlakoztak azok tudnak-e erről a fórumról?
Legutóbbi bossnál is kevés tag ütögette az erősebbek közül jó pár nem volt sajna... jó lenne ha ők is jeleznék mikor tudnának jönni nekem pl inkább 21 óra felé jó. Nekem a napi 1000 hb sokat dobna a fejlődésemen csak a legendásokból 3 db is vár szintemeléshez szükséges HB-ra…
Falatozos grat snowzillahoz szerintem is frankó, ma pont egy védekező gyalult le de csúnyán a képességével
Baulu81: [link]
Az aréna védekezés csak helytartásra jó, de ha gyakran rá tudsz nézni akkor 1 hőst rakj be és gyüjtsd be +40 hb kat így akár óra átlagba 130-t is begyüjthatsz szembe a 70-nel ha meg hosszabb időt nem vagy berakhatod az izmiketvendingo én úgy tudom hogy spirit maget csak 50.000 gyöngy vásárlás után lehet kapni. Szerintem Pumpkint is lehet kapni mivel én a snowzilla megjelenése után kaptam meg.
nubyy te elmentél 5d1s tényleg meg lehet csinálni 85+ hösökkel illetve mi a trükk? Én a 4d2s et tolom le rendre az elég jól ad de tuti, hogy 1-2 hős megadja benne magát igaz 15 shardért egye fene....
-
hey73
tag
-
hey73
tag
DPS = 1 másodperc alatt történő sebzés tehát ha +30 % a sebzés nagysága és gyorsásága az azt jelenti, hogy ha a normál ütés 1000 sebzés / 1 mp akkor 1300 /0,7 mp ami mondjuk 7 másodperc esetén az alap 7000 felugrik 13000 re.
Igen csak az első kiváltásig magasabb utánna nullázodik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ALIENWARE Area-51 R5
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest