Új hozzászólás Aktív témák
-
Treavis
csendes tag
válasz
Shokkolo #7889 üzenetére
Most nyomtam le. Egyáltalán nem nehéz, csak kell hozzá 2 Aries (az egyik 5ös revites, de a top 10 játékosoknak mind az van), 2 Ork, meg egy pár hero, akik lassítják (santa, molt, stb.) én Frost Witchet használok.
Rier A deflectes se nehéz, csak ezek mellé még kell legalább egy Pixie, vagy 1-2 magas Scatteres hero.
-
Mike
veterán
válasz
Shokkolo #7786 üzenetére
amikor veszekszel valakivel, aki ebben partner is (vagyis mindketten vitatkoztok, és az egész eldurvul) na az a flame
ha sok hsz van egymás után az a flood, bár ez annyira nem az, mert ha nyomok 50 hsz-t és a legtöbbnek semmi értelme, az a klasszikus floodolás
ígyekszem betartani az itteni szabályokat még én is, pedig 99-ben kezdtem az internettón, és a régi beidegződéseken nehéz átlépni
de miután szóltatok, nem írok én sem egymás után többszőr, csak ha már nem tudom szerkeszteniIMIIKE1998
ha én be bírom tartani, akkor te is
nem olyan nehéz
emiatt nem kell lekopni
engem egyáltalán nem zavarsz, Csixi sem, én szeretem az élménybeszámolókat olvasni, vagy kivel mi van
úgyhogy szard csak le a többiek mit hisztiznek -
pcpunisher88
tag
válasz
Shokkolo #7790 üzenetére
igen már lett szolva ez miatt.a másik meg h javarészt magával beszélget.ez itt nem a facebook.nem hinném h bárki azért jön ide h azt nézze ami eszébe jut.
imike: nem bántani akarlak evvel de ha kérdésed van tedd fel.ha valakinek tudsz segíteni akkor segíts de beszélj magadban.
én régen 1-1-3 maztam és a 3masbol szokott legend jönni.utobbi időben csak 1-es, igy kaptam meg santat orkot is az utobbi időben.Amugy nálam valahogy ha 2000ret pürgetek akkor mindig az utolsó 300 gemböl ad legendet
-
e=mc²
őstag
válasz
Shokkolo #7591 üzenetére
En ezt egy ideig csinaltam mesa chestekkel, de mar rettento kenyelmetlen volt arra szanni idot, hogy egymas utan nyitogassam ki, mert csak egyesevel lehet. Es ha meg lag is van, akkor pusztulat a nyitogatas.
Amugy ilyenkor szepen lehetett latni az eloszlasat a zold-kek-lila ladaknak.
-
-
Csillagkuty
tag
-
Mike
veterán
válasz
Shokkolo #6864 üzenetére
én is 15-nél járok
nálam
CHA, PD, TG
DRU, ARIahol 2 suc van én már azt sem bírom megcsinálni (bár mintha egy időben az sikerült volna)
a 15 pontos szupercsapatot meg meg sem próbálom
Mesa ugyanez, de CHA helyett SUC
Aréna: PD, IMMO, ARI, SUC, TG, NINJA
de az én hőseim még csak 150+ osak, és sajnos nincs Vladom sem Cupidom
hey73:
zöld ládát? -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Shokkolo #6843 üzenetére
Szia, nekem kiporgott pixie
Hat nem egy nagy durranas, nem tudom hol lehetne hasznalni, igy megy toronyba aries melle, a masik hasznalhatattlan hero melle. A tegnapi snowzillanak viszont orulok, azt lehet hasznalni. Inkabb ma santaboomot vagy vladot kaptam volna, akkor orulnek -
masterfghdd
csendes tag
válasz
Shokkolo #6699 üzenetére
A megetetéses dolog azért nem volt régen olyan egyértelmű hogy rossz...
Én 2013 ősz óta játszok és régen én is nagyon sok legendet megetettem mert már van felkiáltással...
De azért régen ez nem volt ilyen véresen komoly hiszen HBM nem volt Quest nem volt Expedition nem volt Lost realm nem volt Boss nem volt........
Szóval ha volt is több azonos herod akkor értelme nem sok lett volna hogy megtartsd csak talán a napi reward miatti might szint miatt. De arra emlékszem h a shard szűkös időkben nem volt mindegy ha 2-4000-et be tudtam olvasztani 1 hőssel.Szerintem jelentős mértékben csak az új dolgok bevezetésével nőtt meg a magas might előnye.
Aztán lehet hogy csak nem emlékszem -
Mike
veterán
-
hey73
tag
válasz
Shokkolo #6624 üzenetére
Ez érdekes mert PD ami délelött 11 órakor jött az összes többi mint vlad, hóember, cupid és aries mindegyike késő este ugrott be. Sőt nekem késő este jönnek a jó talentek is ha questből forgatok. Szóval szerintem a szabály az, hogy mincs
Elméletileg ork és santa is kiugorhat cardból.
Vendingo én is csak kicsire vágyok, pontosan csak 5 kicsi számra vágyok amivel meg van a 4 hónapja összegyülő lottó nyeremény
-
-
-
tuszy
tag
válasz
Shokkolo #6543 üzenetére
Miért pazarolsz spellt és figyelmet rá?
Bal sarokba ledobálod őket, spell nélkül végigszaladnak, igaz nem 5mp alatt, hanem átlag 23 mp.
Igaz gold van gondolom szarásig, de így még figyelmet sem kell fordítani rá, mert minden gond nélkül végigszántanak.
Még Vladom sincs, SM, Druid, Tg, PD, Cupid, GR a dungeon csapatom. (Igaz PD 9/9 a többi 7es) -
Mike
veterán
válasz
Shokkolo #6538 üzenetére
arra én sem, de cserélgetni meg lusta vagyok, szal nincs hely
van a gyógyító, pajzs, gyorsító és a hóvihar
zöld, sárga, lila karika, és fagyez így együtt jelenleg 205 ezer, de mint látható így is tele vagyok gold-dal
a hó csak 3-as, abból azért akarok 5-östlassan azért lehetne egy erősebb vagy drágább gyógyító is ehelyett
meg a hősök képén alul lehetne egy HP csík, az nem lenne rossz2:13 maradt, hm... kritikán aluli teljesítmény
-
Mike
veterán
válasz
Shokkolo #6535 üzenetére
te ezt ilyen komplikáltan csinálod?
én csak Frenzyt rakok rá, Fervorra már nincs hely, mert Snowstormmal pocsékolom a goldot
más: lerövidítették a szerkesztés időlimitét?
már megint nem tudok az allatta lévőhöz hozzáírniHBM gold, exp, stb táblázat ha valakinek kell: [link]
igaz csak O-ig van mert magamnak csináltam -
Mike
veterán
válasz
Shokkolo #5867 üzenetére
annyit tudok róla hogy social media event, de fb-n nem találok semmit, az IGG főrumoáán meg parasztok a userek
idk LOL. some people are dumb enough not to understand that secret code is given on social media events when one win on that event
na itt van, elég dumb vagyok ahhoz, hogy ne értsem, hogy aki nyer annak van secret code-ja
-
tuszy
tag
válasz
Shokkolo #5843 üzenetére
Crystalt másra költeni nem lehet (még, talán később rájönnek, hogy nem ártana)
Amúgy mana van, csak türelem, elszántság és idő kellNekem már 12 hősöm lvl80as (így fogyogat napi 80-100k crystal), a többi már csak töltelék, might növelő hős, arra egyelőre nem költök, inkább gyűjtögetek, hátha bedob valami új hőst gem roll...
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
Shokkolo #5807 üzenetére
Hali,
Pedig nem vicc... Boss3-ból, raidből, dungeonból sőt HBM-ből nálam is kiszorut már a druid...
Sztem nagyon érdemtelenül sokan leszólják ariest pedig iszonyatosan erős és a skillje is jó.
140+ hösöknél (gondolván, hogy a crestek is fel vannak húzva) nem hiszem, hogy Immo többet érne mint aries...
-
Padawan333
tag
válasz
Shokkolo #5655 üzenetére
Ezek szerint nincs pumpkinod?Szivesen adnék egyet ha lenne rá lehetőség,nekem van 5.Csak hero trade sose lesz mert az minusz $ az IGGnek.Viszont olyan lehetne hogy pl. Champot beadod és kapsz 2 pontot immo 6 pont és ki lehetne váltani pumpkint pl.50 pontért.Igy aki tényleg tesz érte annak is lehetne.Vagy csak a fizetősöknek aktiválódna ez a lehetőség.
-
Rier
csendes tag
-
Mike
veterán
válasz
Shokkolo #5380 üzenetére
mondjuk még az Earl az ami optimális, addig szépen lehet lépegetni, onnantól már kezd szétcsúszni 6-7k-ra a 2k-s lépcsők helyett, Grand Duke, meg King biztos nem leszek egy ideig. Earl-t, Marquis-t meg kényelmesen el fogom érni, ballaszt nélkül is
egyébként ha meg majd kellenek akkor majd szerzek
max nem lesz azonnal
nem sietek sehovajelenleg egyébként is 11 legendem van
-
Mike
veterán
válasz
Shokkolo #5355 üzenetére
sosem gondoltam, hogy én valami félisten lennék, sőt
de leírom, hátha valakinek segítségére lesz
nekem velük megvan a perma (ha jól sejtem ez a permanens coma)
PD lvl 136 5/9 4/5 scorch - scorch nem oszt nem szoroz, persze a gyorsítás számít
DRU lvl 128 5/9 3/5 revive - ő aztán a coma tekintetében tényleg nem számít, de gyógyít (tényleg minek, ha a boss nem tud ütni
TG lvl 127 4/9 2/5 berserk - ő már ugye ad
IMMO lvl 125 4/9 1/5 berserk - ő is
SUC lvl 127 4/9 1/5 berserk - ő ugye nem ad coma-t de valamiért mégis kell a csapatba mert különben nincs meg a permanens
CHA lvl 126 4/9 5/5 war god - ő meg ugye alapcsak boss 1-gyel próbáltam, de elsütve a két varázslatot, végig kómában tartják a boss-t a 3 perc alatt, reprodukálhatóan
azt nem tudom ugyanaz menne-e boss2-vel is, ha szerintetek igen, akkor költök rá shardot
-
hádzsime
tag
válasz
Shokkolo #5264 üzenetére
Mert akkor te kinek a helyére raknád? Druid,Molt szerintem kihagyhatatlan, nem tudom melyiket tartod gyengének a TG, Immo, GR 3masból, de ilyen szinten/skillel már mindegyik rendkívül jól területizik, max GR de ugye igazából ilyen szinten válik hasznossá , Snow nagy HP-val, only joker hero, de szerintem Vlad erősebb/hasznosabb tud lenni HBM-en mint azt írtad te is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- EVGA RTX 3070 8Gb
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest