- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz
GEPESZ66 #4191 üzenetére
Itt megtalálod:IP3300 driver
-
TA68
őstag
válasz
afterburner_ #4183 üzenetére
Így már világos, köszi!
-
TA68
őstag
válasz
afterburner_ #4181 üzenetére
Érdekes, hogy egy csomó dvd nyomratása után is alig hiányzik a kis feke patronból.
-
TA68
őstag
Lemeznyomtatásnál kisebb, vagy a nagyobb fekete patront használja a nyomtató?
-
TA68
őstag
válasz
afterburner_ #4166 üzenetére
Köszi.
-
TA68
őstag
válasz
afterburner_ #4163 üzenetére
Be lehet tenni az eredeti patron mellé utángyártottat? A két gyári fekete még több mint félig van, de a színeseket lassan cserélni kellene.
-
TA68
őstag
válasz
afterburner_ #4159 üzenetére
-
TA68
őstag
Az IP3300-as nyomtatóm 6 évig bírta, pedig új korától csak utángyártott patronokkal használtam. Még azt sem figyeltem, hogy milyen márka amit a legközelebbi számítógépes üzletben adtak, csak az volt a fontos, hogy chip-es legyen. Volt, hogy egy hónapig nem nyomtattam vele, mégsem száradt be soha, de még csak nem is csíkozott! Az új nyomtatótól (MG5350) már félek, hogy mennyire fogja bírni az utángyártott patront. Ezért keresgélek, hogy melyik lenne a legjobb alternatíva, de egyre tanácstalanabb vagyok. Ha az ISO9001-et teljesíti egy utángyártott patron, akkor talán nagyobb rá az esély, hogy normális minőségű tinta van benne.
-
TA68
őstag
válasz
afterburner_ #4151 üzenetére
Pedig milyen faszányos weboldaluk van.
Általában heti egyszer nyomtatok.
-
TA68
őstag
válasz
afterburner_ #4149 üzenetére
Az Orink hamarabb beszárad, vagy a színeivel van inkább baj? A színhelyesség egem nem nagyon érdekel, csak ne egye meg a fejet.
-
TA68
őstag
Az Orink patronokról van valakinek tapasztalata? Vagy inkább Procolort lenne érdemesebb venni?
-
TA68
őstag
válasz
afterburner_ #4141 üzenetére
"uj nyomtatok erzekenyebbek a tintara mint a 3000 es volt"
Ezt úgy érted, hogy azért kerülni kell a nagyon olcsó patronokat? -
TA68
őstag
válasz
afterburner_ #4139 üzenetére
Mennyire rövidíti meg a nyomtató élettartamát az utángyártott patron? Elég olcsón vannak chipes patronok az MG5350-hez.
-
TA68
őstag
válasz
afterburner_ #4137 üzenetére
Akkor ez a fej elöregedés az én nyomtatómnál is bejött.(nem volt még benne cserélve) Már 6 éves és sokat használtam a legnagyobb megelégedéssel, de sajnos ezek szerint lejárt az ideje. Kinéztem egy MG5350-est, remélem ez is elmegy pár évet.
-
TA68
őstag
válasz
afterburner_ #4135 üzenetére
Van egy IP3300-as nyomtatóm, ami egyik pillanatról a másikra nem nyomtat feketét. Eőlző nap még tökéletesen működött. A patroncserén és a fej átmosásán már túl vagyok. A fej mondhatta be az unalmast? Az érdekes, hogy fotópapirra állítva van fekete, vagy ilyenkor azt is a többi színből keveri ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest