Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Picturemaker #2269 üzenetére
Az olcsobb fixeknel, amit meretre optimalizaltak, ezt megertenem… de egy ekkora 1800 euros fix legyen mar korrekcio nelkul is optikailag jo, de foleg rajzolja ki a ff szenzort.
A masik, hogy igy ez a 24mm latoszog most korrekcio utan ertendo? Mert az olcsobb fixeknel is azt csinaljak, hogy a 16mm halszemoptika, korrigalva meg nem eppen 16mm lesz.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Picturemaker #2269 üzenetére
Canon RF 16mm f/2.8 STM -et akartam venni, de az is ilyen. Kb 45ezret ha megérne de nem 130at.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
Picturemaker #1651 üzenetére
Írj a supportnak, és ha rajtad kívül másokat is zavar, foglalkozni fognak vele.
-
p_adam
addikt
válasz
Picturemaker #1651 üzenetére
Azért nem teljesen ilyen, nálam a nagyító gombra van cserélve, ugyanúgy megtartja azt a funkciót.
Egy kamerát gyári hibásnak bélyegezni, mert van egy gomb, ami nem állítható be tetszőlegesen, miközben AF, videó és sok más képesség terén egyedi ebben a méretosztályban...hát nem tudom, szerintem akkor az összes többi még inkább ilyen több tucat más tekintetbenEgyébként pl. a kuka gomb lehetne programozható R szériás vázakon (pl. emlékeim szerint EOS M5-ön is az, bár nem ott helyezkedik el), nincs 100%-ban kihasználva a hely - de azért beállítva szvsz az R8 egy elég jól használható és sokoldalú kompakt MILC váz.
-
Mephike
őstag
válasz
Picturemaker #1649 üzenetére
Szia, nálam az van, de csak hobbi fotós vagyok, illetve videózáshoz használom. Mi a kérdés?
-
Beldar
tag
válasz
Picturemaker #1424 üzenetére
Mi az amit a 6D jobban tud?
-
Joco_77
senior tag
válasz
Picturemaker #1404 üzenetére
Én egy alap R10 nél sose tapasztaltam ilyet. Nagyon érdekelne, hogy mitől lehet, remélem kiderül.
-
válasz
Picturemaker #1404 üzenetére
Ezaz pontosan! Ugyanez a jelenség!
Ebből a teljes képet meg tudnád osztani velem kérlek? (Ha van rajta privát rész, akkor azt kitakarhatod nyugodtan, az a lényeg, hogy látszódjon melyik részen van és mennyire crop).
Itt talán jobban ki is jön, hogy ez valami pattern feldolgozási hiba lehet valóban. A téglák mellette rendben vannak, csak a kémény problémás.
-
arn
félisten
válasz
Picturemaker #1295 üzenetére
Nem hasogatok, letezik - szvsz korabban tobb volt, de lehet a canon befenyitette oket
-
vegyszer
addikt
válasz
Picturemaker #1295 üzenetére
[3rd party RF-mount lenses]
Van még pár másik obi is a listán. Bár igaz, hogy a lista elég kurta.Bizton okkal történik ez is.
Az EF-M vonal se volt sokkal jobb. KB ugyanennyi obi volt mástól. De azok közül az AF sem volt általános. Bár nekem pont 7.5 mm kellett. Ott ez nem komoly problémát okozó téma.
-
arn
félisten
válasz
Picturemaker #1293 üzenetére
De van
-
arn
félisten
válasz
Picturemaker #1291 üzenetére
-
arn
félisten
válasz
Picturemaker #1288 üzenetére
Erdekes, mert letezik.
-
Mephike
őstag
válasz
Picturemaker #1288 üzenetére
Ohh, szuper, bíztam benne, hogy hasonló választ kapok!
-
Joco_77
senior tag
válasz
Picturemaker #1280 üzenetére
Köszönöm nekedis.
-
p_adam
addikt
válasz
Picturemaker #1244 üzenetére
Esetleg ki lehet próbálni a linkelt szoftvert a másikon, hátha feltelepíti a meghajtót, ami a felismeréshez szükséges, ha az Eszközkezelőben sárga felkiáltójellel látszik, mint ismeretlen eszköz. Más ötletem nincs.
-
p_adam
addikt
válasz
Picturemaker #1242 üzenetére
[link] Sok oka lehet, hogy miért nem megy, de megfelelő kábellel működnie kellene.
-
p_adam
addikt
válasz
Picturemaker #1240 üzenetére
Működik, csak kapcsold be. (Nagy méretű videofájlokat csak az EOS Utility Software látja, a többi bármi mással működik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest