Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jobb üzemidőt hozhatnak az idei Galaxy Watchok
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kifejezetten terepre szánt elektromos bringát áraztak le
- Bemutatkozott a Nothing Ear (2)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Call of Duty: Vanguard
Külön kérésre, megnyitom a 2021-es Call of Duty topikját, hogy ne a többi rész topikjai legyenek teleszórva a különböző hírekkel, szóbeszédekkel, pletykákkal és szivárogtatásokkal. Az idei rész a Vanguard alcímet kapta és ismét a II. Világháborúba térhetünk majd vissza. A legutóbbi Black Ops Cold War frissítés után a file-ok között a hivatalos artwork és a speciális kiadás képe is elérhető lett, valamint kiderült, hogy nyílt béta teszt is várható.
A játék teljes Warzone integrációt tart, akik a battle royale módról külön szeretnének beszélgetni, azoknak a korábban létrehozott Call of Duty: Warzone topikot ajánljuk.
Megjelenés: 2021. őszén
Céllatformok: PC, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X/S)A topik a PC-s részlegen lett létrehozva, de ugyanúgy a konzolos játékosok is jelen lehetnek és beszélgethetnek. Kulturált vélemény nyilvánítást kérünk mindenkitől.
Live-Die-Respawn
-
wjbhbdux
veterán
hát majd ha lesz free weekend akkor játszom vele 20-30 percet és annyi elég is lesz az évre a codból
modern warfare 2-nél ébresszetek fel
-
Golyo69
senior tag
Kíváncsi leszek de nem ertem miert kell ezt a világháború témát még erőltetni :)
Poco F4 GT + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 + GIGABYTE G27QC +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h
-
-
urbi73
senior tag
Ez most mi ? megint egy 2 vh játék ........Na kiváncsi leszek hogy ezt hogy hozzák össze .
-
-
Basszus, de kár ez a Warzone integráció... mármint akkor már 250-300GB lesz a telepítés?
Engem majd csak a single érdekel úgyis, de jó sok helyet kell akkor majd megint felszabadítani neki.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
csƵ
őstag
válasz
FollowTheORI #15 üzenetére
Vannak YouTube-on leaked videók, ezek mennyire valósak?
Mert, ha igazak, akkor über gagyi játék lesz. -
-
csƵ
őstag
válasz
FollowTheORI #17 üzenetére
-
-
Plag
nagyúr
Kiváncsian várom, hogy milyen lesz.
-
krx21
nagyúr
Még mindig felváltva csinálja két csapat? Ezt most ki készíti?
-
-
Jakesz
őstag
Jövőre az Infinity Ward játéka különösen várós lesz a Modern Warfare után, különösen akkor, ha a folytatását csinálják, de a sikere alapján ez borítékolható. A treyarchos CoD-ok a Black Ops 2-ig nagyon jók voltak, de a Black Ops 3 után már komolytalanná váltak számomra megjelenés és játékmenet tekintetében is.
-
-
nitro16
senior tag
Nem kimaradtak, csak már előtte is szarul álltak a fejlesztéssel és ezért a treyarch dobta piacra a játékát (activision döntésére) , mert amúgy 2020-ba a sledgehammer jött volna. És ez miatt jönnek ők idén.
Jakesz: IW volt mindig is a legjobb studio a cod-nál, jövőre remélhetőleg megint egy jó kis codot kapunk. Az MW 2019-nél a multi baromi jó lett főleg, hogy régebbi pályákat is vissza hoztak, a kampány az viszont baromi gyenge volt szerintem. Azért régen sokkal jobb volt az is.
[ Szerkesztve ]
-
"Nem kimaradtak, csak már előtte is szarul álltak a fejlesztéssel és ezért a treyarch dobta piacra a játékát (activision döntésére) , mert amúgy 2020-ba a sledgehammer jött volna. És ez miatt jönnek ők idén."
Szóval lényegében kimaradtak nem?
Bár hivatalos álláspontot nem kaptunk, de lényegében a Sledgehammer Games és a munkálatokba besegítő Raven Software között volt akkora a balhé, hogy az Activision közbelépett és kvázi sarokba állította őket, majd Treyarch kapta az az évi játékot. Egyébként besegítettek a tavalyi részbe is, idén meg megkapják a teljes epizódot.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nitro16
senior tag
Igen most sikerült kiragadnod néhányat a sok közül. De akkor nézzük csak.
Ott volt az etalon cod2 majd a cod4 modern warfare. Később MW2-MW3. Ghost szerintem nem volt olyan rossz, Infinite warfar-t nem játszottam. És akkor most az MW 2019 meg a Warzone.
Treyarch-nál meg ott van nálam a Black ops és a Black ops 2 (utóbbit baromira szerettem), és ezzel be is zárult a kör.
Amúgy ez az újra kiadás is simán müködne. Nyilván nem full ugyanazt de lehet látni, ahogy az MW2019-nél is a vissza hozott pályákat mennyire szeretik a játékosok.
Simán az idén megjelenő részbe is lehetne átemelni dolgokat a régebbi codokból. Például: cod2-ből toujane map, carentan map, farmhouse map ezek mellé persze új pályák. Újra gondolt karakterek/fegyverek stb, egy jó motor mellet baromira tudna ütni.
Battle pass meg bundle-k ba is lehetne jobb-nál jobb letisztult az adott kornak megfelelő karaktereket illetve fegyvereket/fegyver színezéseket csinálni.
Igen tudom a mostani fiataloknak kell ez a csili/vili karakter/fegyver stb bullshit. Nyílván az idei részben ez vissza lesz fogva rendesen remélhetőleg, de a letisztult dolgokból is össze lehet rakni jól kinéző, baromira tetszetős dolgokat.
Ettől függetlenül kiváncsi vagyok mit hoznak ki az idei részből, jöv héten már többet fogunk tudni remélhetőleg.
oriic: Ha kimaradtak volna akkor idén jönne az iw. De így inkább évet cseréltek.
Mindegy is, ne lovagoljunk a szavakon.
Ha jól tudom akkor az activision vissza is minősítette a Sledgehammer-t, mintha az rémlene.
[ Szerkesztve ]
-
#36 nitro16
Nyilván csak hülyülök a témán.Más:
Még nem hivatalos, de ezek a dátumot elvileg:
8/19 - Reveal
8/27 - 8/29 - Alpha
9/10 - 9/12 - PlayStation Beta
9/16 - 9/20 - Open Beta For All
11/5 - Release
11/23 - Season 1Live-Die-Respawn
-
-
Jakesz
őstag
Ez a néhány játék egy egybefüggő, 5 éves időszakot írt le az IW történelmében 2011 és 2016 között. Az ebben az időszakban, másik csapatok által elkészített Black Ops 2, Advanced Warfare és még szódával a Black Ops 3 is érdemben jobbak. De mindegy, ez már a múlt, a lényeg, hogy visszatértek a topba, ahol a CoD 2 és 4 tájékán voltak.
-
pulffy
őstag
Ez alatt az MW motor fog futni?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
-
Győztes Warzone meccs végén a helikopteres jelentnél kis teaser jelenet. [link]
Live-Die-Respawn
-
-
Újabb teaser. [link]
Live-Die-Respawn
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- A globalizáció megfordulásához vezet az USA Kínával vívott chipháborúja
- Dying Light 2
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Brutál AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 16/512 FHD
- Új Lenovo Ideapad Flex 5 x360 Érintős Ultrabook Tab 14 -30% Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8/512 FHD
- ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti OC edition 11GB GDDR5X
- 3db APC ATS AP4423 Automatic Transfer Switch
- Xbox Series kontroller - Robot White - dobozzal, még garanciális
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs