Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
newmoonlight
üzenetére
Látom nagyon nem tetszik neked hogy az én "irányításom" alatt megy a topik, gondolom azért mert helyre lettél rakva korábban - de nem is ez a lényeg.
Ahhoz viszont szeretnék gratulálni, hogy egy teljesen ártatlan mondatba, miszerint: "Semmi nem kötelező, így nem értem a kirohanást sem." egy ilyen, passzív agresszívitással túlfűtött módon voltál képes belekötni.
De rossz helyen jársz barátom, ha erőfitogtatásra vágysz. Elmondom neked, nekem az is a dolgom, hogy hivatalos, friss információkkal lássam el a topikot és annak olvasóit, ezért is vagyok topikgazda. Amit megírtam fentebb, az is egy ilyen információ. Lehet tudomásul venni, reagálni rá, ignorálni is, azt viszont hanyagolni kéne, amit itt a kollegáddal együtt előadsz, te még egy jó adag személyeskedéssel is megfűszerezve ráadásul.
Te mennyit utaltál Ausztráliának anélkül, hogy bármit is kaptál volna cserébe? Ja, hogy ne turkáljak a pénztárcádban, mert semmi közöm hozzá? Akkor te milyen jogon is turkálsz egy cég kasszájában, és kezdesz vitát abból hogy nekik hogyan kellene utalni? Politikát nem akarsz vinni a témába esetleg?
A többi, felém irányuló megjegyzéseden csak jót röhögök. Ellenben ezt a hisztit itt be lehet fejezni, vagy ha nem megy, rajtam kívül moderátor is rakhat itt rendet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi