- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
Acheron #4683 üzenetére
Minden játékmód TDM. TDM-ben pedig a paraszt kempel. Sajnos.
Dominationt szoktam játszani HC-n. Akkor b..z fel a játék, amikor már a csapattárs sem megy foglalni. Átmegyek egyik k. zászlótól a másikra, mire leszedem (ha sikerül egyedül) addigra elfogllaják ahonnan átjöttem.
Mi a megoldás? Cél nélküli TDM a király?
-
D4v3
őstag
válasz
Acheron #4466 üzenetére
Nem lehet sajnos, óriási nagy hülyeség, hogy még csak menübe se lehet kilépni, mert a potg/uccsó kill az marhára fontos és érdekes és mindenkinek látnia kell (nem, 20-ból 1-szer talán történik valami érdekes bennük). Felhoztam ezt múltkor redditen, hamar le is lettem oltva, hogy mit ugrálok, ez mindig is a CoD része volt, jó ez így, kezeljem a játékfüggőségem ( van vagy 15 órám ebben
) és ez amúgy se zavar senki mást, ki lehet bírni azt a 8-10 mp-t.
A reddit tele van persze ostoba amcsival, nagyon meg se lepett a reakció, úgy látszik nem megy ott a matek annyira, hogy potg 10mp, menübe vissza pár mp, szétbontani a lobbit majd újat kreálni, majd menni a következő meccsre legalább 2 percet kitesz. Na most ez azért elég szépen össze tud adódni és gyarkorlatilag az van, hogy leülsz játszani és 1 óra alatt 8-10 percet ücsörögsz. Meg lehet nézni, hogy a Quake Champions-el mi lett a szétbonott lobbyk és a folyamatos töltőképernyők miatt (oké, aréna fps, eleve nincs nagy igény rá). -
BandiHUN
veterán
válasz
Acheron #4466 üzenetére
Én 1 nap 8 órával vagyok 78-on...majd csak halad,minden kör egy szint eddig
Igen,elég idegesítő a death sound,a ráközelítéses éledés viszont jó,mert mutatja az ellenfeleket,a last killnél szerintem,ha már muszáj,jobb lenne prioritás,ha valaki szépet dob,teljesen gáz volt,mikor kör végén elvittem 2 gránáttal+fegyóval 6 killt zsinórban,erre egy csapattárs kemper pisztolyos 1 puttyantását tolta be,mert az utánam volt 1 századmásodperccel
A kör végi kilépés elvétele meg azért jó,mert látni,ki mit lőtt,lehet reportolni,nem úgy,mint BO4-ben,ahol mindig kiléptek a körvivő csalók,és tökölni kellett a visszakereséssel...sajnos ma futottam LMG-s aimbotosba,42:0 stattal,gránát se sebezte...
Egyébként tényleg túl sok a holtidő.És főleg jó kör után szívesen menne ugyanazokkal az ember visszavágót.Plusz negatívum,hogy a BO4-gyel ellentétben nem dob 1 csapatba és partyba,ha valakire csak rájoinol az ember,ehhez is ész kellett,természetesen azért megyek a haverhoz,hogy a már amúgyis szétgyalázott ellenfelét gazdagítsam. -
válasz
Acheron #3767 üzenetére
Örülnék neki, mert amíg elérhető volt én szinte kizárólag azzal játszottam. A HC TDM sem rossz, csak hiányzik belőle a killcam.
Más: Tegnap nyomtam pár HC TDM-et és HC KC-t a Shoot House-on. Annyira nem fekszik az én óvatosabb, taktikázósabb stílusomnak, szval akik nem így játszanak, szerintem szeretni fogják!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Acheron #3292 üzenetére
Aim Assist így működik konzolon.
[link]
Elhiheted, ha béna vagy kontrollerrel, akkor ez nem sokat segít.Tapasztalat.Az elején nagyon béna voltam, 0.5 k/dról jöttem fel 0.86ra.Persze ez a teljesítmény nem nagy "szám", de tőlem, aki mindig rinyált ha a kontrollerrel való multi fpsről volt szó, eléggé megvagyok magammal elégedve és lesz ez még jobb is. -
válasz
Acheron #3057 üzenetére
Gunfight-ot csak egyszer próbáltam, egyelőre 95%-ban HC TDM és Realism módban játszom (a HC KC-t várom már nagyon). Ma nyomtam haverral pár kör Domination-t illetve S&D-t, ott azért nem jöttek úgy az eredmények. A GW kuka nálam, ebben a műfajban a BF Conquest sokkal jobb szerintem.
Technikailag amúgy nekem is rendben van a játék, egy fagyásom volt eddig 26 óra alatt (pont ma).
-
válasz
Acheron #2954 üzenetére
Azért ötször biztosan nem.
Mondjuk max kétszer. De általában olyan eldugott helyeken találkozok velük, h szerintem egy körben nincs 6-8 killnél többjük. Oké, a K/D arányuk sanszos, h rendben lesz. De tényleg ez a legfontosabb valakinek, és ezért képes feladni a játék élvezetét?! Komolyan, alig hiszem el.
lowzor: 30 eleje én is.
-
válasz
Acheron #2884 üzenetére
Itt olvastam több embertől is, h ez már kempelés. De amúgy szerintem sem az.
"Milyen izgalmas játéka lehetett.." - komolyan nem értem, h mi ebben jó?! Egyrészt dögunalmas lehet, másrészt az eredményessége is megkérdőjelezhető. Ha engem leszed így valaki, utána jó eséllyel megtalálom és kiszedem onnan. Gondolom, h más is így van ezzel.
Csokishurka: +1
venom8888: Szerintem is tévedsz.
Xaels: Én is kevesebbet alszom amióta megjelent ez a játék.
Furcsa, mert amúgy már nagyon kezdek lejönni a gamerkedésről.
Kanczy: Kilo 141 egyelőre
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Acheron #2884 üzenetére
A loadout-oknál be tudod állítani a fegyver blueprint-eket, az M4A1 mellett pl. lesz egy nyíl, meg egy 1-es szám, arra menj rá. Az operátor skinek szintén elérhetőek már az elején, nem tudom fejből, hogy melyik operátoroknál van, de a fejük környékén megjelenik, hogy milyen gombot kell nyomni a customization-höz.
-
spanglee001
addikt
válasz
Acheron #2542 üzenetére
szerintem jó minden, pedig én aztán bekötöttszemellenzős kodellenes voltam, de ez jó. csak eszi a procit 100on emiatt le kell venni a grafot, vagy fel a rescalet csak akkor az fps lesz kevesebb
szóval jók a módok, élvezet játszani, lehet érvényesülni is, csak alkalmazkodni kell. viszont óránként 1x legalább kifagy a game ennyi bánt csak. a 64es pálya az nem kodnak való, azt meg kell hagyni bf-nek. viszont jöhetne pár pálya és játékmód még, mert ez így elég karcsú
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Acheron #2178 üzenetére
Valóban, és valahol ez az egész egy kicsit gerinctelenebb mint az xy időre szóló exkluzivitás. Persze nem arról van szó, hogy ne bírná ki az ember, mert nem vagyunk már gyerekek, szimplán az a frusztráló az egészben, hogy nem egyenlően vannak kezelve a játékosok, holott mindenki kisebb eltéréssel, de ugyanannyi pénzt adott a produktumért. Ez van, azért ne hagyjuk, hogy ez vegye el a kedvünket. Chill & Play.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Acheron #2048 üzenetére
Most nézem, lehet már ezek is lent vannak, mert azt írja, hogy telepítésre vár. Még jó, hogy vártam éjfélig.
Nekem sajnos lesz két nap csúszás, mert péntek-szombat munkanap.Vasárnap belenézek kicsit multiba talán haverokkal, jövő hét elején letolom a kampányt, aztán az én tervem is hasonló.
-
lacus83
senior tag
válasz
Acheron #1939 üzenetére
Én majd a szerver oldali dolgokra leszek kíváncsi.
Nálam a béta kimaradt, a játékot is rtx 2060 mellé kaptam Nv promóban.
Nálam a kliens is új, nem játszottam Overwatchal sem.
Steam, Origin, Uplay amit ismerek.
Kíváncsi vagyok nagyon. Mw3 óta nem vártam így Codot.
Nekem az előtöltés a fontos nagyon mivel mobile net van és az azért nem mindig van a toppon. Más sajnos nincs pedig nem is faluban lakom, sem tanyán.Szóval ha 25 én kezdék letölteni kB 27en tudok is majd játszani
Szabi kérdés pont jól jött ki, 23 tól egész héten nem melózom.
Persze nem a játék miattÉn számítok bugokra, fenn akadásmentesen tuti nem fog menni.
De majd idővel úgyis befoltozzák -
KaitouP
nagyúr
válasz
Acheron #1402 üzenetére
Maradni biztosan marad a jelenlegi fegyverarzenál. A további fegyvereket tekintve, mivel ingyen tartalmakat ígértek a játékhoz, és évek óta (úgy a Black Ops 3-tól kezdve) rendesen kapjuk az újabbnál újabb fegyvereket is, ezért nagy eséllyel így lesz a Modern Warfare-ben is.
A kérdés már csak az, hogy ezeket ready to use kapjuk, vagy paywall, loot box mögé bújtatva húzod ki őket ha szerencséd van. A BO4-ben eredetileg ready to use kaptuk, majd később már csak doboz formájában, ha szerencséd volt.
-
Csokishurka
őstag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Acheron #1146 üzenetére
Ha úgy volt, klántagként és szerver adminként annak idején én is elismerő szavakkal jutalmaztam olykor azt, aki képes volt skill-ből éppen jobb lenni nálam - ma sem fújok azokra, ha azért jobb, mert ügyes, ellenben ha valaki a játék bug/glitch és egyéb adottságainak visszaéléseivel, XIM használattal és egyéb dolgokkal "jobb", azt én is megvetem.
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
Számomra is ez az egyik dolog, ami megfog a játékban, hogy csiszoltak a játék ezen részén is, és ezúttal részletgazdagabb testreszabhatóságot kapunk. Az első hétvége alatt próbálgattam ígyis-úgyis a fegyvereket, nagyon jó ez a Gunsmith system, szerintem szeretni fogod.
Valóban realisztikusabban viselkednek, a visszarúgás mértéke jelentősen - és realisztikus irányban - nőtt, ezáltal nem lehet már csak úgy szórni a golyót, akár egy AR-el is komolyabb feladatot jelenthet lelőni egy távolabbi célpontot, ez pedig különösen igaz realistic módban, ahol például hitmarker sincs.
-
KaitouP
nagyúr
1.Ez a Gunsmith nem egy újkeletű dolog, eddig is voltak attachmentek a fegyverrel, ugyanúgy pozitív/negatív effekttel. Szimplán csiszoltak a rendszeren kicsit, részletgazdagabbá tették.
2. Valóban, illetve a nagyobb pályák meg is indokolják ezt a funkciót. (Bár én egy full-auto módba állított fegyverrel is tudok rövid sorozatokat lőni, ha arra van szükség.)
-
KaitouP
nagyúr
1. Jelentősen befolyásolja a használhatóság az, hogy milyen fegyverrel milyen kiegészítőt teszel. A kiegészítők listája népes, az pedig te döntésed, hogy azokat a bizonyos mérlegeket milyen irányba akarod billenteni, a fegyver melyik tulajdonságát akarod kihangsúlyozni.
Kisebb recoil-t akarsz? Nem gond, ám minden egyes pozitív irányba történő javításnak ára van, neked kell eldöntened, a játékstílusodnak megfelelően, hogy megéri -e. Avagy minden kiegészítő egy pro és kontra effektet ad.
2. Lehet a lövés típusán változtatni, függően attól hogy engedi vagy sem.
-
KaitouP
nagyúr
Nézd, mondok pár meggyőző érvet, és ezzel le is tudod zárni ezt a "vegyem-e/ne vegyem a Dark Edition-t" dolgot:
- Drága, ennyit nem ér az az éjjellátó
- Úgyis a polcodon fog porosodni, és azon kívül hogy jól mutat, más hasznát nem veszed
- Egy év múlva jön a következő CoD, egy következő gyűjtői kiadással, amihez ugyan úgy adnak egy szépen mutató kacatotA többi kiadásban, amit kapsz, az mind kozmetikai item. Nem lehet erősebb, jobb game changing itemet odaadni a többet fizető játékosnak. Nem leszel hátrányban, ha csak az alap kiadást veszed. Korábban gyakorlat volt, hogy fegyver járt mondjuk Season Pass mellé, de az semelyik tulajdonságában nem volt jobb mint az alap, mindenki számára fegyverek.
-
KaitouP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest