-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz
KaitouP #5079 üzenetére
Improved effectiveness of FMJ on Killstreaks
Get down that s*itIncreased the turn-rate when aiming with a tank
Ideje volt, elég rossz volt így célozni.Javították hogy minden frissítés után kellett a shader-IDŐtöltés, amikor csak új tartalom/ új driver/hardver változásknál kellett volna lennie. Ez a mostani a tartalom miatt kéri.
Új jutalmak a Twitch nézésért!
Akik most tolják és engedélyezték a droppokat (sima keresésből találtam őket):
RealKraftyy, TSM_Viss, JoshOG, Stodeh, Mutex -
regener
veterán
Csak tudnám melyik rakta be a HQ módot a Shoot house mapra, élvezhetetlen szar...
-
regener
veterán
válasz
Csokishurka #4643 üzenetére
Nekem azt írja a legdrágábbra, hogy nem veheted meg ha már megvetted az sima operátor kiadást, upgrade szerű gombot nem látok és persze a teljes (épp akciós) árat írja ígyis.
-
regener
veterán
Kravnik Farmland eddig 6/6 timed out GW módban lobby után és csak azt a mapot adja be.
Így nem lesz meg a 15 capture benne -
regener
veterán
-
regener
veterán
Milyen hülyeség már hogy a menüben és töltés közben is fogy a dupla XP ideje
Persze én csak egyet kaptam tegnap.
-
regener
veterán
Most találkoztam valami isteni reflexes faszival, Ebbster névre hallgatott.
Arany AK, lvl 146 és gyorsabb reflexei vannak mint shroudnak... MINDIG úgy ugrott ki minden sarkon hogy pont valakire rátart, tök jó..S még mindig televan a DOM is shotgunnal szaladgáló TDM-et játszó idiótákkal...
-
regener
veterán
A reflex belső "célzókákat" csak nekem nem sikerül kioldani?
A holo fejlődik, ott már 3 megvan. -
regener
veterán
Ehez képest nem látom, hogy túl sokan használnák.
-
regener
veterán
Euphrates Birdge: AC130 vs a csapatunk: 47 - 0...
A rakétavetők egyike sem méri be annyi idő alatt amíg odalő... Pedig nálunk volt a B, mégis A mögött spawnoltunk. -
regener
veterán
válasz
spanglee001 #3567 üzenetére
Point blank?
Amikor olyan közel van valaki hogy lekéselhetnéd, de inkább lelövöd.
Énis elkezdtem azt a küldetést már 3x, de 15-nél feljebb nem tudtam vinni, most megint nullán áll... -
regener
veterán
Arklov Peak mapon miért van TANK a TDM-ben?
RPG elintézte, csak tudtommal Wheelsont kap az ember GW módon kívül.
-
regener
veterán
Another supposed fix was made to prevent players who get kills in APCs in Ground War from earning game-ending nukes. Once again, players quickly realised that they can still do this.
Sad -
regener
veterán
A csetet nem lehet elrejteni valahogy?
3-4 meccsel ezelőtti üzenet ott lebeg mindig és nem tűnik el -
regener
veterán
Aki használ Virtualboxot a gépén vagy legalábbis van feltelepítve virtuális hálókártya az tiltsa le, nekem így lett Open a NAT a Moderate helyett.
Ellenőrizni pedig Options / Account oldalon balra lent az Internal IP Adress-t "Shown"-ra állítva lehet hogy melyik IP címen (hálókártyán) kommunikál a játék. A windowsban pedig egyeznie kell azzal amit ott látsz, mert arra az IP-re állítottad a forwardot ha állítottál.
UPNP hiába volt bekapcsolva, nem segített. -
regener
veterán
Mobillal Discordozva viszont kiesik a játékhang a fülesből
Esetleg böngészőben megnyitni a Discrodot a PS4-en és onnan bejelentkezve csatlakozni a hanghoz, egy próbát megér.
-
regener
veterán
Ground War mode minden egyes meccsen kifagy, csak nálam ilyen?
Elkezdek laggolni, ping pedig 45 körül csak, majd egyszer megáll a játék és kidob a menübe egy perc után Connection Lost-al. -
regener
veterán
válasz
birorichard #2784 üzenetére
Az és amit oriic írt megvan, azután el kell menni balra az ellen mortárjait kiiktatni, viszont odafelé egyszerűen nem tudok eljutni, ha eltalálnak 1x utána rögtön jön a többi töltény és nem látom honnan lőnek. Elég bénának hangzik, de nem jutok tovább. Vagy elindulok az előző küldetésről hátha valami bugot fogtam ki. -
regener
veterán
A The Embassy missziót ti hogy csináltátok meg?
Csak Hardeneden vagyok, de semmit sem látni a mortáros (amikor elindulsz kiszedni a mortáros nyomikat) résznél a sötétben, akárhová mozgok vagy bármit csinálok vagy lelőnek vagy felrobbantanak egy molotov/gránáttal... Vagy a kedevencem mikor kiírja, hogy "Objective failed" amíg lövöldözök. Pedig eddig sétagalopp volt. Hiába lövöm az npc-ket csak jönnek és jönnek, a társak Price-ot is beleértve pedig lőnek mindenhová de egyet sem találnak el, nem hogy lelőjjék -
regener
veterán
Valaki tudja hova menti a játék az automata Theatre fájlokat?
Pont ki volt kapcsolva minden ami rögzít egy 5killes gránátnál, ismerősnél tippre be van kapcsolva még de nem találjuk a mappát ahová rakja őket.
(BF3 óta nem csináltam rendes videókat, a hullareptetésen kívül ezis poén lenne)
-
regener
veterán
Folyamatosan világít a zöld pötty, hogy van valami új a Loadoutban, de nem találom, már mindegyik fegyvert/blueprintet/keigészítőt satöbbit végiglapoztam egyesével.
Valami tipp?
Még azokhoz is legörgettem ami nincs kioldva, de van rá tervrajzom, pl MP7. -
regener
veterán
válasz
gyuribácsi88 #1157 üzenetére
Ezt nekemis csinálja néha meccs után, viszont elmúlik pár másodperc múlva
Igaz engem zavar ez a sétálós menü, így mindig a Loadout képernyőre váltok.
-
regener
veterán
Nekem tetszik trailer alapján, de igen, a halál animációk régebben jobbak voltak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest