- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BITBOYS #20767 üzenetére
Annyira undorító, hogy már legalább hetente van 2-3 alkalom, amikor lehalnak a szerverek. Fizetsz a játékért és közben arra nem veszik a fáradtságot, hogy normális feltételeket biztosítsanak. Amióta játszom, nem volt olyan játékom, ahol ennyiszer fosta össze magát a kiszolgáló szerver!
-
-
-
-
-
-
Engem sem enged be már megint. Én nem emlékszem, hogy volt olyan játékom ahol ennyit szórakozott a kliens szerver. Ez már a nagyon sokadik.
-
Érdekesség, hogy kicsoda [Marcus "Lerch" Ortega] Season 5 operátor.
-
-
-
Na, nem akarok okoskodni, de 55 napot számol vissza a battlepassban. Szóval, közel sem biztos, hogy nem lesz season 6!
Szerintem késni fog a Cold War így ki fogják tölteni addig az időt. De, lehet nem nekem van igazam. -
-
-
-
legutobbi 2 szezont en 1-1 napig toltottem
Ezzel sajnos nem voltál egyedül. Nálam is ez volt. Viszont a legutóbbi 4-es szezont reggel 8 után 4-5 perccel tudtam elindítani és akkor nagyon hamar lejött. Direkt korábban beültem a gép elé, de 8-nál előbb semmi nem volt sajnos.
Amikor megjelent hivatalosan a játék, akkor aki előrendelésben megvette az tudta letölteni, de a játékot csak a megjelenés napján lehetett elindítani. Lehet azzal kevered. -
-
-
-
-
Szerintem hülyén van megfogalmazva a magyar fordítás, mert angolból inkább azt veszem ki, hogy: "ha nem akarod, hogy kitiltsunk, akkor az alábbi pontokat tartsd be".
Szóval inkább nem kérés jellege van, hanem finom figyelmeztetés.
Bár, eddig nem nagyon történt semmi érdemleges, szóval nagy csodára én sem számítok.
Azt meg külön nem hiszem el, hogy évek óta nem találnak ellenszert a csalásokra. -
Ha már csalás:
[link]
Nem tudom ez mennyire lesz betartva, de tényleg jó lenne, ha kezdenének ezekkel már valamit. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tudom, hogy nagyon láma kérdés lesz, de nem vagyok sniperes:
Mi az a QuickScope, és milyen fegyverhez érhető el? HDR-nél nem találtam. -
válasz
Laraxior #18016 üzenetére
Az a fura, hogy ez azóta van így, amikor a koronavírus miatt bejelentették, hogy a battle.net, steam, és a többiek csökkentik a netes sávszélt, hogy ne legyen leterhelve a forgalom miatt a net. Erről volt is több cikk. Azóta van ez, hogy ha többen töltenek, akkor ilyen szar a sebesség.
A játék megjelenésekor, meg a season 1-2 alatt én sosem tapasztaltam ilyen szar sebességeket. A season 3 és 4 már nekem is ezt dobta, ha az elején azonnal nem szedtem le. -
Ez a Triple Feed XP azt hiszem elmaradt a csomagból.
Leszedte a 36 Gigás updatet, elindítottam a játékot, de nincs dupla xp sehol.
Ahogy a Rytec AMR sincs a fegyverek között. Illetve pontosítok, ott van a fegyver, de ugyan azt a bohóckodást kell érte megcsinálni, mint anno a nyílpuskáért. -
-
-
-
-
-
Más sem tud belépni?
-
-
Köszönöm szépen. Akkor meg mi a fenének nem olyannak csinálják meg eredetileg.
-
-
-
-
-
Eszembe jutott, hogy a party után a két meccs között feszkólevezetésnek egy ilyen zene jöhetett volna:
[BO4 menü] 0:40-től amiről beszélek.
Ez nekem nagyon tetszik. Két meccs között letisztít, kinyitja a csakrákat, letisztítja a karmát a sok gyilok után és jöhet a következő forduló. -
-
-
válasz
lowzor #17404 üzenetére
Nem akarom szét offolni a topikot, de gyereke, ez... ezt nem is gondoltam volna.
Egy HyperX Pulsfire egerem volt amiről nem gondoltam volna, hogy ennyire szar.
Ez az MX518 egy zseniális egér. 2 meccset lementem vele és annak ellenére, hogy a gépem többi alkatrésze vacak és régi, oda lőttem ahová akartam. Le a kalappal.
Zseniális a fogása, a célzás vele. Szóval, most megint élvezem a gémet.Aki pedig javasolta, hogy vegyek jobb egeret annak meg külön köszönet.
Piszok jó egér.
-
válasz
Evil Snowman #17379 üzenetére
-
válasz
DiamondBack #17358 üzenetére
Nem is értem, hogy miért nem szankcionálják őket. Pontosabban durvábban kéne.
Plusz, nem hiszem, hogy nem lehet kitalálni egy védelmet ezek ellen. Kódinjektálós megoldást használnak ezek a cheater programok, amiket egy napi pár megás frissítéssel simán lehetne ignorálni.
Nem csak a Warzoneban vannak csalók! Multiplayer hardcore mode tele van ilyen buzikkal, főleg amiatt, mert nincs killcam. Sima multiban meg gunfightban is találkoztam ilyennel. -
-
-
-
válasz
Trebron09 #17333 üzenetére
Ki fogsz nevetni, de a Hyperx-emel 500 cpi jött be és játékon belüli 7-es érzékenység. Ugyanis ez egy nem pontos egér. Kipróbáltam 500 és 1000-res pollingratet.Nem volt változás. Én csukló és alkar kombóval játszom egy nagy egérpadon, így nekem ez jött be.
Az említett barátom gépén kipróbáltam a G902-jét és azzal oda lőttem ahová valóban akartam. Ég és föld a két egér és nem csak az árában.Ez egy pontatlan vacak alap egér az enyém. Mivel az egész gépemet cserélni fogom nem ruházok már be egy fullosabb egérbe, mert nincs értelme.
A FOV meg nálam 120 annak ellenére, hogy egy 27 colos fhd monitorom van, ami meg 60hz, progresszíven max 70hz. -
-
-
-
-
-
-
válasz
BerserkGuts #17266 üzenetére
Azon a 60hz-es monitor nem segit. Lehet hogy ki tudok sajtolni 15-20 fps-t de a 60hz azbgaz.
-
Gondolom aki itt tag a topikban azok jatszanak egymassal.
Szivesen csatlakoznek hozzatok, mert sokszor egyedul jatszom. Csapatban megis csak jobb. -
-
válasz
SipiBcs #17244 üzenetére
Jó szàndékból és egy teljes napi jàték alapjàn mondom amit a baràtom gépén tettem meg, hogy ég és föld. Szó szerint 100%-al jobbb volt a teljesítményem. Többször megkaptam, hogy wh-zok meg aimbotozok. Nagyon durva a különbség. Hazajöttem, majd màsnap beültem a gépem elé és majdnem elsírtam magam. Ha az ember megteheti kell a jó szerszàm.
-
-
Én meg le sem mertem írni, hogy egy vacak, régi géppel játszom meg.
60hz-es monitor, stb. 60-70 fps között megy a game nálam. Folyamatban van egy erőmű beszerzése.
Élvezhetetlen a játék (ami nem igaz, mert szeretem), de a barátom gépén akinek 240hz-es monitora, 9900k, meg 2080Ti-vel van szerelve, olyanokat toltam, hogy 10-ból 10-ben első lettem. Teljesen más élmény volt játszani. Mintha egy Trabantból beültem volna egy G63 AMG-be. Most sem vagyok olyan rossz, mert az első 3-4 ben ott vagyok, de kell a jó szerszám ehhez és bármelyik mai játékhoz.
Sokszor küzdelem a játék, mert van amikor meg sem tudok mozdulni, mert kijön a gép különbség. Visszanézem a killcamet és azt látom, hogy állok mint a f@sz a lakodalomban, a másik meg lelő. Netem jó, pingem jó. Általában 25-35-ös pingem van a játékban. -
-
-
-
Köszi Srácok!
Akkor én vagyok eltévedve. G403 és HyperX Pulsfire:
Win: Default
Mouse: 800 dpi de van 650 is
Ingame: 5 -
Szeretnék kérdezni:
Multiplayert ki milyen egérrel, és milyen egér dpi-vel, illetve játékon belüli érzékenységgel játssza?
Köszönöm. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest