- iPhone topik
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dave567
addikt
válasz
boogie84 #6544 üzenetére
Tegnap volt még a shipmenten egy pár shotis köröm, az istenért se akartak meghalni az emberek, a pumpálóssal mentem, 1 méteren belül nem voltak képesek belehalni, úgy hogy telibe lőttem őket, már az ideg szét cseszett.
Következő kör ugyan azzal, 2méterről simán haltak, olyanokat osztottam ugrálva, még én is csak csodálkoztam, hogy ez ennyit sebez, az előbb meg rossz volt.(#6546) BusinessGuy: Normálról kérek videót.... Csináltam párat, majd felrakom.
-
válasz
boogie84 #6370 üzenetére
Az Activision ide vágó cikkelye szerint ez biztosítja a legtökéletesebb kapcsolat minőséget. Hogy ez a gyakorlatban mit jelent, azt nem tudom, nekem moderate állatpotban se kell várni szinte semennyit a kezdéshez, kidobálni meg nagyon-nagyon ritkán szokott a meccsekről.
-
BandiHUN
veterán
válasz
boogie84 #5891 üzenetére
El lehet vele lenni.Mondjuk "nem éri meg" a gold,amilyen szívás van vele,mennyi streaket le kell szedni,sokat haltam miatta.Cserébe jól forgatom ember ellen is mostmár
A későbbi mindenféle követelmények elég kemények,lockot nem tud,kevés personal-t hívnak be,földi járművet meg még kevesebbet.Szerencsére "járműnek" számít a sentry és a manuális gépágyú is,viszont alapvetően embereken érdemes először felhúzni,hogy minden aktív legyen,mert van pár,ami párhuzamosan telik majd,pl.van sima killstreak és külön légi+földi killstreak is.
Mindenesetre ez legalább (ha minden igaz) nekem lett meg itt elsőnek -
Tomko78
őstag
válasz
boogie84 #5680 üzenetére
Ez egy egy igazi COD 😆 ha nem vsyncet használok akkor hiába állítok be pl 144 fpst ő akkor is 166 akar menni
de most már kezd elfogadható szinten futni , de pl a Radeon driver még mindig nem ismeri fel a játékot , úgy kell kézzel profilt csinálni , de highra még mindig nem tudom állítani mert hiába bírná a vga 5 kör után a rendszer memória hirtelen 8 GB felugrik 16 GB ugrik fel és megfagy kicsit utána akadozik
-
JSaN
addikt
válasz
boogie84 #5485 üzenetére
Ep most vegeztem az AK47 aranyositasaval, es bizony a kemeplos letamasztos volt az utolso. kellett vagy 50 kill este 8tol toltam es most vegeztem vele. megszenvedtem vele. Sokszor ugy vettem eszre ha nem vizszintessen tamasztod hanem falnak akkor nem szamolja.
EBR-14 es AK47 eleg is lesz goldban most egyelore, tobbi fegyvernel en nem szenvedek azzal a mounted skinnel , ha csak nem unatkozok nagyon. -
BandiHUN
veterán
válasz
boogie84 #4848 üzenetére
Ne hidd,hogy nem lőnek hátba
Én járok foglalni rendesen,bár nem mindenáron,igyekszem felmérni a lehetőségeket,mert sokszor van mögötte spawn,jobban megéri afelé nézni,kivétel,ha épp viszik az átellenes pontot.Bosszantó 1 dolog van a pajzzsal,beállsz egy ajtó mögé,és lecsapkodod,aki bejön,tegnapelőtt volt egy ilyen,vért izzadtunk,mert sarokban dekkolt sötétben,és a gránát/rakéta nem jelez ám hitet,ha szemből kapja...azt hiszed üres,aztán jön a pofon.Flash mondjuk hiteli akkoris,stun asszem' nem.
AK-val valamiért nem adja jól a fejest nekem...de pl.az MP5 marha gyakran fut fejre,Kilo is sokkal jobb.M4 meg olyan átlagos fejügyileg.
-
BandiHUN
veterán
válasz
boogie84 #4684 üzenetére
Eléggé ilyen volt ma,jaja...de toltunk kemény meccseket,lőttem este 6 bloodthirsty-t az AK-val,jóvanazúgy,a sárga célkereszt bevált ablakkempert osztani
Tolom a reticle-ket is.Én nem szívom fel magam.Raksizgatni is tök jó,103 killnél járok most RPG-vel,persze csak elő-előveszem,ha olyan van,kempert lőni ablakból is muri,dehogy várom,hogy kidugja a buksiját,ha tudom,hogy ottvan...Már lényegében minden helyet tudok,volt kör,hogy KC-ben egy 4-es killel nyitottam a kört,mert tudtam,hova mennek a butusok
De a TDM ki van véve a listából.azért foglalgattak is,de lett top 1-2 vesztes kör is,ahol durván kaptunk a fejünkre,vigyorogtam 9 foglalással,6 defenddel,és 78-200ra cumikázás.Nem húzóerő sokaknak a foglalás,kevés pont,és még ki is szolgáltatja magát az ember.De a legfontosabb,hogy icipici ottlétért is kap 100 pontot,átfutnak,és már ülnek is be az első "árnyékba".
-
Acheron
őstag
válasz
boogie84 #4684 üzenetére
Nehéz kérdés. Játszani azért megy az ember, hogy szórakozzon, de a szórakozáshoz kell, hogy jól érezze magát a játékos, ahhoz pedig szükséges némi sikerélmény. Ezt (nem) kicsit elveszik ebben az esetben. De remélem, ezek a népek előbb utóbb továbbállnak valami más könnyű siker érdekében.
Korábban nem vetettem meg a lecövekelést bizonyos helyzetekben, de ez a játék valahogy hív a mozgásra, élvezem keresni az ellenfelet. Ellenben az ilyen atrocitások ezeket gyorsan kiölik, ja, ha így lehet érvényesülni, akkor én is így fogok - csak éppen így már nem olyan izgis a a játékLehet, nálam ezen úszik el, pedig nagyon vártam és nagyon tetszik, de sokáig biztosan nem szívatom magam ilyen miliőben.
-
BandiHUN
veterán
válasz
boogie84 #4664 üzenetére
Egy esetben volt akadásom,akkor,amikor a patch után frissített a gém is,meg a shadereket is elkezdte letölteni...restartkor windowedbe váltott,elvileg folytatta a shader töltést,de nem lett jó,nyomtam egy manuális shader újratöltést,megjavult.Így már a mostani patchnál úgy csináltam,hogy hiába kért restartot,kivártam,míg a shaderek letöltődtek,és utána nyomtam csak rá.A windowed maradt,de egy mozdulat fullra tenni,és így semmi anomália nem jött elő.
-
Tomko78
őstag
válasz
boogie84 #4664 üzenetére
De ha bele gondolsz minden Codnak kell kis idő míg kiforrja magát , pl ghost is elején de ganyé volt de utána remek kis játék lett ,ennek is kell még pár hónap és fain lesz
Nem reménytelen ez az MW , black ops 4 elején azt mondtam kuka , de ebben látok jó pár száz vagy ezer óra játék idő még
-
BandiHUN
veterán
válasz
boogie84 #4645 üzenetére
Nekem még mindig semmi gond,még jobb is lett a gém,80-90 fps,high quality,pár cucc bekapcsolva,élsimítás,stb,és nekem is csak az "utód" 3570K-m van,ALAPON,és megy,mint az álom.Kapott egy dedikált 240-es SSD-t a gém,minden villámgyors is...Valami gebasz lehet a wineddel vagy ilyesmi.Vidkarim is csak 1050TI van,neked sokkal jobb...
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
boogie84 #3839 üzenetére
Nekem mindenképpen jobb lett a hipfire és az elémugrós dolog,hirtelen események,többet is mertem rusholni,bloodthirsty-k kisérték utamat párszor
Sokkal jobban le lehet lőni pl.a németeket,mint a BO4-ben,ott nagyon kijött HC-n,ki játszik "otthon".Itt ez annyira nem számít.Meghát sokat jelent a mapismeret,és a jó felszerelés is,perkek,stb,kinek mi jön be.Érdemes a kiválasztáson törpölni,és nem összevissza csereberélni mindig egy rossz kör után/mert valami megnyílt.
-
lowzor
veterán
válasz
boogie84 #3854 üzenetére
Nekem a patch szerencsére megoldotta a dev errort.
Korábban, amíg csinálta úgy tudtam átmenetileg működésre bírni, hogy a játék mappájában a main mappa alatt töröltem az összes fájl, aztán nyomtam neki egy scan & repair-t. Utolsó simításként még a shadereket újra rakattam vele, és így egy ideig jó lett. -
BandiHUN
veterán
válasz
boogie84 #3714 üzenetére
Szerintem a 8G ramod a kevés.Nekem 3570K van alapon,elméletileg az 2500K refresh,és simán megy a böngi a háttérben,se menüakadás,se alt-tab gond,semmi.Egyébként 8 giga mellett már a BO4-hez is kellett Empty Standby list... [link] Ezt csak elindítod,semmit nem kell állítani
Ez azt csinálja,hogy kiszedi a memóból a készenlétben tartott adatokat,és nem is engedi visszamenni,de azt is segíti,amikor valakinek 2-3-4 kör után akadozik a játék.Nekem nagyon bevált. -
BandiHUN
veterán
válasz
boogie84 #3701 üzenetére
Jó dolog végre a pont,én is írtam korábban,hogy vadászok,és nem ír pontot,míg pl.ha én hívok be,akkor írkálja az assist pontokat is.Végre lenne értelme rakétavetőzni.Sajna földön nincs sok minden lőnivaló vele mondjuk...Amilyen hasznos volt a BO4-ben,itt jellegtelen,főleg egy M4-FMJ kombóra.Harrier is lent van 3 tárból,heli is.Még MP5-tel is jó az FMJ,UAV,Personal ellen.
Recoil-póz nem is gond,hogy kivették,apróbetűsen írta is a gém,hogy vigyázni,nem minden fegyónak tesz jót
-
KaitouP
nagyúr
válasz
boogie84 #3600 üzenetére
Aha. És akkor használjon mindenki olyan perket a robbanások ellen, mert boldog boldogtalan az idióta claymore-okat dobálja ha kell ha nem, pláne úgy, hogy lőszeres ládával folyamatosan szerzi magának az újabb példányokat, becampel valahova, te meg lesel, mert kilőni nem tudod a lépcsőfordulóban, egyéb eszközöd meg nincs a hatástalanításra.
Ez a claymore így túl op. Nerf kell neki.
-
Wans
aktív tag
válasz
boogie84 #3539 üzenetére
Eddig is az összes cod-ban többségében voltak azok szerintem, akik egy objective játék módban inkább tdm-eztek. Ezért szerettem anno csapatban tolni, mert mindig mind a 6 fő ment a zászlókra (ja és, ha veszítésre álltunk akkor sem rage quiteltünk ki). Ez nem újdonság a codban. De játszottam BF-el is (nem szidom, nekem tetszett és toltam azzal is, de nekem cod most jobban tetszik) és ott is azért volt, h sikerült olyan csapatba kerülnöm, hogy mindenki mindent csinált, csak zászlóra alig ment valaki, a 32 fős csapatból rajtam kívül még ketten. Az emberek ilyenek. Többségnek az a győzelem, ha másik játékost lelövik és ennyiből áll nekik az egész. Nyilván azért jönnek sokan objective játékmódra, mert annak hosszabb a játék ideje, valamint az elfoglalandó pontok vonzák az embereket, akiket le lehet puffantani könnyen. Sztem ez a 2 fő ok.
DOM-ban is pl az a csapat szokot nyerni, amelyikbe a gép több olyan embert besorsol, aki a zászlóra megy (az a kb 2-3). Egyébként azzal nem értek egyet, hogy az szokot objective játékmódban az első lenni, aki csak killezik. Nekem pl DOM-ban hulladék sz*r statom szokot lenni (nagyon nehezen érem el az 1 vagy annál nagyobb K/D arányt) és mégis legtöbbször 1500-2000 ponttal több szokott nekem lenni annál, mint aki csak killezik.
Egyébként én így most már, hogy belenyomtam barrack szerint kb 1 nap 15 óra játékot azon a véleményen vagyok, hogy olyan sokan azért az átlagosnál nem kempelnek többen. Inkább a pályák tervezése az, ami miatt egy tapasztaltabb játékos többet hal meg az átlagnál, és a szerényebb képességű is hozza majdnem ugyanazt a szintet. Lásd, aki FFA-zik nézzétek meg, hogy milyen szoros meccsek szoktak lenni rendszeresen. Én pl a top3-ba alig tudok beférni pedig még a WW2-ben is 10-ből 8-9 meccset 2+ K/D aránnyal hoztam. 2+ K/D aránnyal pedig szintén alig nyer valaki itt. (Ez mondjuk köszönhető annak is, hogy a Dead Silence nem perk, hanem egy újratöltődő f@szság lett, amit ha lelőlenek el is vesztesz.) Egyszerűen egyik mapon sincsen olyan hely a pályán, hogy ha elindulok valamerre, akkor azon az úton minden egyes támadási irányt le tudjak fogni. Erre az átlag tapasztalt játékosnak nincsen kapacitása, mivel hátul nincsen szeme (valamint nincs akkora skillje, mint mondjuk egy shroudnak). Így aki megy előre szinte 90%, hogy van legalább 2 olyan irány, amit nem tud lefogni. Még aki tök béna annak is baromi egyszerű azt lelőnie akinek a háta mögé került, vagy csak nem abba az irányba néz, ami ezeken a pályákon nem bonyolult. Érdemes lenne összehasonlítani ezeket a pályákat a régiekkel (értsd cod4, mw2) olyan módon, h pl egy térkép véletlenszerű pontján hány helyről tudnak lelőni. Nekem az a jóslatom, hogy ha hoznak be régi pályákat, ott azért helyre fog állni a világ rendje.De ettől függetlenül én ezzel is ki vagyok békülve. Vmint vki említette, hogy milyen rossz, hogy a hozzánk hasonló képességű játékosokat keres és dob össze. Én ezzel nem értek egyet. Egyrészt nem fair olyannal szemben, aki gyengébb, mivel akkor annak sem lenne semmi sikerélménye. A másik meg, hogy nekem így van kihívás benne. Ahhoz nem kell nagy tudás, hogy lefarmoljam a gyengéket...
-
lowzor
veterán
válasz
boogie84 #3482 üzenetére
Az MW2-ben sem volt azonnal pro az ember. Kellett legalább 50-100 óra, mire igazán belejött valaki. Ennek is érdemes szerintem legalább annyi időt adni.
Én kezdek egyre jobb köröket menni, de instant hátrányban vagyok a 70-90-es pingemmel az okádék netem miatt.
Azért legtöbbször már 1-es K/D felett vagyok. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
boogie84 #3316 üzenetére
Az én véleményem az, bárki bármit mond, hogy a konzolos valamennyire mindig hátrányban lesz egy PC-ssel szemben. Ott jobb lehet a hardver, magasabb fps-sel futhat a játék, nagyobb látószögben, plusz ott az egér, ami sokkal precízebb célzást tesz lehetővé. Én elhiszem oriic-nak, hogy neki jobban megy aim assit nélkül, én csak kipróbáltam régebben WWII-ben, hogy kikapcsoltam, és érezhetően rosszabban játszottam, szerintem a játékosok nagy részének kell ez a segítség. De amúgy az aim assist-ról is sok a tévképzet a fejekben, ami még mindig nem egyenlő az aimbottal (multiban legalábbis). De erről meg GhostPetya linkelt egy nagyon jó videót.
-
mettek
addikt
válasz
boogie84 #3312 üzenetére
Ne aggódj én is ezt érzem. 1440p-ben 144hz-es monitoron 140 fps-sel semmi esélyem sokszor. Néha a topban vagyok de legtöbbször ledarálnak. Gunfightban is imádom amikor kidugom a fejem és bekapok 3 golyót a marokfegyverből a pálya masik végéből..én ellövök rgy tárat es semmi.
Na mindegy, lehet tényleg mi vagyunk bénák.
-
tévelygő
aktív tag
válasz
boogie84 #3281 üzenetére
Itt olvastam,hogy az 1.05 valójában 1.06. Frissítés után próbáltam textura resolution értékékét high-ra húzni . Utána kis idővel kidobott,de visszaállítva újra stabil maradt. Ami eredmény,nem kellett újra futtatnia a shaders installation-t.
A HC húzós volt....
Viszont a Voice chat nagyon halk, semmit nem hallani ,csak a hangszóró ikon jelenik meg. -
tévelygő
aktív tag
válasz
boogie84 #3131 üzenetére
Eddig jó remélem marad!
Lényeg hogy semmin ne változtassak mert amint a felbontást vagy a textura beállítást feljebb állítom akkor behal,és csak a restart preload shader oldja meg. Így hagyom a következő patch-ig, addig is játszom Normal textura beállítással és fullhd felbontásban. -
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
válasz
boogie84 #2855 üzenetére
Radeon kártyám van. (RX570)
De először felraktam az első indításnál, ment néha kilépet de annyira nem volt idegesítő. Ez egyre jobban sűrűsödött, vissza a régi drivert, akkor azt mondhatnám hogy majdnem perfekto volt, hétvégén nap 1-2 fagyás., mert akkro az volt hogy beállt a kép és kilépett.
De az utóbbi peccs óta kb minden meccsen szimplán kilép, próbáltam régi és új driverrel de ugyanaz volt mindkét esetben.
De redditen olvasom, hogy nagyon sok embernél jelen van. -
JSaN
addikt
válasz
boogie84 #2798 üzenetére
Az elso 2 napban nekem teljessen jo volt a jatek, aztan vasarnap delutan tol kezdve nekem is csinal ilyet surun hogy elkezdodik a mecs es 3-5 perc mulva megmerevedik a kep par masodpercre majd minden hiba nelkul bezarodik es kidob asztalra.
Erre javasoltak az ujra telepitest, en a videki netemmel nem fogok minden este 120gb-t letolteni. Igy kiprobaltam a Scan and reppair opciot es latszolag megoldotta mert tegnap este nem volt baj, ma pedig idaig szinten semmi. Kikene probalnod ezt, eltart 5-10 percig de jobb mint fel napig tolteni ujra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest