Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Uppsz, gondoltam tolok egy rövid játékot elalvás előtt, erre nekiáll tölteni, mint a vesztés, plusz új Nvidia driver is jött, azt is fel kell pattintani. Ezt benéztem
.
Jesszum, most nézem, hogy 50% -nál jár és még van hátra több mint 45GB..
Jah, hogy most cserélik a teljes WZ térképet, így értem.
No meg olvasom a kommenteket - ténylegegy idiótanem túl okos ötlet volt a WZ alá tenni az MW 2019 -et - végső soron ez külön játék, és nem keveset kicsengettek érte anno a vevők.
De látszik, melyik üzleti modell a nyerő - "kevés" fizető minőségi játékos lekaksi, sok ingyenjátékos welcome, mégha ezzel jókora réteg ingyenélő cheater réteget is szabadítanak a játékos társadalomra... "Csak" mert a mikrotranzakciókból nagyságrendileg nagyobb tábortól nagyságrendileg nagyobb zsét tudnak zsebre tenni.
Végül, is, a motivációjuk érthető - de legalább csinálhatnának úgy, mintha a teljes játékot megvevő vásárlók is érnének valamit...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.