- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt videót láttad már, amikor egy, szintén fejlesztés alatt lévő önvezető autó megy az utcán, amikor is megjelenik pár vicces gyalogos, akik különböző mintás pólókat viselnek, az egyiken behajtani tilos tábla van, a másikon kötelező haladási irányt jelző tábla, a harmadikon megállni tilos tábla, stb.
Egy emberi vezető ilyenkor jót röhögne és menne tovább, ezzel szemben az önvezető szoftver úgy leblokkolt, mint a cövek
-
-
Köszi az infókat
Sok jót olvastam, hallottam a Toyoták fogyasztásáról, megbízhatóságáról, valószínűleg belevágok egy C-HR-be.
Az külön jó hír, hogy a vezetéstámogató rendszereket nem tolták túl, hozza a kötelezőt, de nem akar helyetted vezetni.
Az nem különösebb infó, hogy még sosem aludtam el vezetés közben (mert mindenki az életében csak egyszer alszik el vezetés közben, utána már nem fórumozik
), de az tetszik, hogy ha leragad a vezető szeme, akkor először hangjelzést ad és nem satuzza rögtön a féket
-
válasz
Alaaf Pi #175 üzenetére
Köszi, ha két linket adtál, akkor adok én is kettőt, amiben meg azt írják, hogy nem kötelező a szondát beépíteni, csak a szonda (majdani) beépítéséhez szükséges interfészt
1: Milyen új berendezéseket kell beépíteni az autókba 2024 nyarától?
2: 2024 júliusától csak olyan újonnan gyártott jármű helyezhető forgalomba Európában, ami rendelkezik az előírt, fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerekkel.
Szóval ez eddig döntetlen, légy szíves adj olyan (nem EU legislation-os bikkfanyelven megfogalmazott) linket, ahol azt írják, amit te állítasz
-
-
-
-
TSI-től nem félek, most is 1.4 TSI autóm van, minden szempontból tökéletes (na jó, egy V12 azért biztosan jobb lenne
).
A 3 hengeres motor viszont zavar, persze van 4 hengeres is, jó kis felárral...
Toyota hibrid hajtáslánca viszont tökéletesen kiforrott, nem én lennék a bétatesztelő
-
-
Nagyon egyszerűen lehetne az autókba integrálni egy olyan kikapcsolhatatlan rendszert, ami nem engedi menni az autót, ha a vezető leheletében alkohol van (nem arról beszélek, hogy beindítani nem engedi, mert azt könnyen ki lehet játszani). Na, ez tényleg nagyon javítaná az autózás biztonságát, de még csak tervek sincsenek a bevezetéssel kapcsolatban, hanem helyette az autó a szaggatott vonal átlépésének gyakoriságából tippeli meg a vezető fáradtságát
A tanácsodat nem fogadom meg, pont most tervezek 12-13 mft-ot autóra költeni, ez a topik nagyon hasznos abból a szempontból, hogy milyen kikapcsolhatatlan asszisztenseket kerüljek egy új autóban.
(Azt már eddig is tudtam, hogy se tisztán elektromos, se kínai autót nem akarok
)
-
Optimizmus, jókedv nélkül lehet élni, de minek
Neked mindenről a lehető legrosszabb eshetőség jut az eszedbe
Gondolom, hogy nadrágtartó mellett is viselsz nadrágszíjat
#89 biga:
Az általad felsorolt tartozékok minimum 25-30 éve működnek az autókban és még mindig van olyan, ami nem mindig működik jól (pl. az ESP).
Majd 30 év múlva elhiszem, hogy jó lesz a sávtartó asszisztens és a fáradtságfigyelő, de ameddig nem tökéletes, addig ne velem kisérletezzenek
-
-
Mi volt a gond? Elindul reggel, kis faluból(városka) át hozzánk, és jött úgy a szerpentinen hogy ahol lehet vágta a kanyart. Ebből mit lát a számítógép? ez a hülye úgy kóvályog az úton mint gólyafos a levegőben, álljon meg pihenni, mert biztos fáradt.
Mutattam neki, kirakva a figyelmi szint grafikont, én mentem 2 órát már aznap, maxon volt, elmentem hozzájuk, végig jó volt, Visszafelé jöttünk, és a negyedik kanyarvágástól minden két végésnál egy egységet esett a figyelmi szint érték, ami 20%, és a végén kiírta álljak meg.Na, az ilyenek miatt gondolják sokan (én is!), hogy amíg ilyen mesterséges (un)inteligencia van ezekben az autókban, addig bottal sem piszkálják meg ezeket a műszaki remekeket
Egy autó nem azért van, hogy "gondolkodjon" helyettem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest