Hirdetés
Hirdetés
-
2024 - Íme a 37. héten megjelenő játékok listája
gp Ezekben a napokban elérhető lesz a Warhammer 40k: Space Marine 2 alap kiadása.
-
IFA 2024: termetes okosmonitorral gyarapodott az Acer kínálata
ph A CS2 termékcsalád 4K-s képviselője az LG WebOS szoftverkörnyezetét használja, és USB hub is akad rajta.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Az enyém sosem akart még ilyet csinálni, 2017-es 530e, ebben is van minden IS. Persze úajbb 5-ösről még nem tudok nyilatkozni, de a sávelhagyás figyelmeztető rezegteti a kormányt, esetleg minimálisan ellentart (azt is csak 60km/h fölött), és ez állítható az autó menüjéből. Szóval nem mindig az autó a hülye A sávtartó pedig az itthoni fos utakon alig akar működni, mert szar a felfestés, nem szoktam használni, és olyankor ráadásul konkrétan Ő kormányoz (míg fel nem adja a küzdelmet).
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Nem írod le milyen BMW volt, én csak leírtam, hogy a 3 év alatt velem egyszer sem csinált ilyet az autó. Mindenfélét írni lehet, hiszen a fórum elbírja, ráadásul még csak nem is Te vezettél?! Nemár komolyan...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Soroljam hány ezer helyen vagy teszter? Haddne... Szerinted az összes bugot, hibát a tesztelő és a szoftverfejlesztő vesz észre? Inkább a bétateszt a probléma, valamint ha olyan eszközről van szó, amin emberéletek múlhatnak...
-
nagyúr
Az biztonsági okokból van. A BMW pl. ha mondjuk én rosszul vagyok a sofőrülésben, Asszony csak felfelé húzza a kézifék gombot és az autó szépen megáll még benyomott gázzal is. Pl. Erre van ez a rendszer. Oké 160-nál kicsit tuti para de szükséges... Annó netán a mechanikus kézifék esetében ki volt írva rá hogy 160-nál ne húzd be?
-
nagyúr
A BMW ugyanez, szerintem itt a legtöbb leírt esemény vagy figyelmetlenség vagy a túlzottan a technikára hagyatkozás miatt IS történhetett. Nagyon ritkán az enyém is "megijed" dolgoktól de ez a satuzás vagy kormány rángatás ez sose volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Silverstone 700W SX700-LPT SFX-L - 80+ Platinum moduláris tápegység
- Üzletből, garanciával, HP Elitebook 1040 G8 14" X360, i7-1185G7/32GBRAM/512GBSSD 2in1
- Lian Li O11 Dynamic Mini - újszerű állapotban, minden gyári tartozékkal
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 16Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 11400 Gamer PC 6X4.0GHz 16Gb DDR4 1.0TB NVME SSD AMD 6700XT 12GB DDR6 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen