Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
mint Atto3 tulaj, kicsit jobban ismerem az autót mint az 500km teszt készítője
NEm minden úgy van ám. Pl a videóhoz is kommenteltem, az elején mondja, nem érhető el az aa vagy carplay alól a byd menü, de ott az ikon, amit ő is megtalált később, ez minden autón ilyen, carplayen kirak egy ikont a főmenühözDe megsúgom, alulról felhúzod az ujjad a kijelzőn és feljön a menü, az kettővel kevesebb tapizás máris. Szóval ez jó.
A videóban hiányolt főképernyőn hőfok és venti állítás ott van, ha nem kapcsolta volna ki a klímát teljesen. A végén 2mp-re látszik, bekapcsolt klímánál értelem szerűen ott lesznek azonnal a slide érintősávok az állításhoz
A sávelhagyás vészassziszt is teljesen jó, nekem kb 3x nyúlt bele eddig, mindegyiknél tudom, hogy mitől pánikolt be, nekem belefér hogy egy autópálya lehajtóba betegyem az autót 70-el, neki nem, és a szalagkorlát közeledése megrámíti
És nem, nem igaz hogy nem szól előre, csak néha túl gyorsan jönnek az események
- enyhe bimmbamm és/vagy kormány rázás mikor a figyelmeztetés aktív
- nagy piros felirat a kormány mögött, a sávelhagyás vészasszisztens aktiválódik, villog és sípol
- ezután kormányoz bele
- ezután megpróbálja fékezéssel is elhárítani a veszélytsemilyen hirtelen és figyelmeztetés nélküli nincs benne.
ÉS még valami, ha tartod sávot, akkor nem fogja rázni a kormányt. Az hogy te szeretsz sávokat levágva mint egy autóversenyző menni, attól az nem jó, és szólni fog az autó
Kis mese: volt kollégám, aki a Kona EV-be űlve folyamatosan panaszkodott, hogy néha 5 perc után, mikor otthonról elindul, szól az autó, álljon meg pihenőidőre, szar a rendszer
szerviz: semmi hiba
megint szól, szar az egész, mindig pihentetni akarja
szerviz: semmi hiba
én teszteétem (kone ev nekem is van) semmi, se az én kocsim nem csinálja, se nálam az övé
leadtuk a flottásunknak, tesztelték, semmi
visszavette: szar ugyanúgy, nem érti, ő tud vezetni, és mi ez már.egyszer mentem vele, és mindent megértettem, majd a saját autómmal prezentáltam neki, ha így vezet, akkor ez lesz, és ez tök normális, tanulj meg vezetni bammeg. ezen behisztizett
Mi volt a gond? Elindul reggel, kis faluból(városka) át hozzánk, és jött úgy a szerpentinen hogy ahol lehet vágta a kanyart. Ebből mit lát a számítógép? ez a hülye úgy kóvályog az úton mint gólyafos a levegőben, álljon meg pihenni, mert biztos fáradt.
Mutattam neki, kirakva a figyelmi szint grafikont, én mentem 2 órát már aznap, maxon volt, elmentem hozzájuk, végig jó volt, Visszafelé jöttünk, és a negyedik kanyarvágástól minden két végésnál egy egységet esett a figyelmi szint érték, ami 20%, és a végén kiírta álljak meg.Erre mit csinált? kikapcsolja minden reggel a sávfigyelést, majd közli, biztos nem az, mert akkor is csinálja
Igen ba...ameg, mert csak azt kapcsolod ki, hogy neked szóljon meg csipogjon, nem a szemét nyomod ki...Szóval nem feltétlen a rendszerben van a hiba
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Rendben, egy hülye vagyok aki sose látott más autót. Nem fogok bele állni a ki mennyi autót látott vitába, mert ennél öregebb vagyok, te biztos többet láttál és kész. legyél ebben a hitben
Olvastam a komment választ is, tipikus "én teszteltem sok autót és jobban tudom mint a tulajdonos aki ezt a tipust 10x annyit vezette" hozzáállás, felnőttél az újságíró társaidhoz ebben.Nem, nem minden autón ilyen, marhára nem. Egy csomó autóban van külön GOMB a kijelző alatt, amivel visszalépsz a főmenübe.
Persze, amelyik autóban VAN GOMB, abban olyan, ahol NINCS GOMB, abban mindenhol ilyen, tesla, volvo, akármi amiben csak érintőképernyő van
nem ez az első ilyen autó, amiben nincs gomb.Nem, ez nem így van. Alapból kikapcsolom a sávtartót, mert irtó idegesítően rázza a kormányt,
igen, ha kikapcsolod az első két figyelmeztetést, akkor nem figyelmeztet, ez esetben ha te kávét kérsz cukor nélkül, akkor keserű lesz, ez user error, símán
ne kapcsold ki a figyelmeztetést, akkor nem fog figyelmeztetés nélkül beavatkozni. ennyi, szerintem ez nem felfoghatatlan funkcionális összefüggésA helyzet az, hogy ha 2x1 sávos úton jön egy kanyar jobbra ÉS közben jönnek szembe, akkor az autó összefossa magát, mert úgy húzogatja a vektorokat a kis agyában, hogy HA nem fogok kanyarodni, akkor frontálisan ütközünk, szóval minden egyéb kommentár nélkül elrántja a kormányt jobbra. Lehet, hogy ilyenkor csipog is, de az akkor már rohadtul mindegy.
nekem még soha nem csinált ilyet, még a ferihegyi gyorsforgalmin sem, ahol elég szűken jönnek szembe és kanyarog is és eléd is sorolnak.
legalább heti 2x járok oda vissza rajta, de a 31-esen is sokat járok ami "halálszakasz" általában mindenkinekElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Nem foglak elküldeni a Tapolca-Veszprém szakaszra próbálgatni, nekem tényleg négyszer el akarta rántani a kormányt.
Nem kell. jártam arra már, egyébként pont balaton körbe nagy fogyasztás teszt #1 és #2 ott voltam, ott kanyarogtunk, és volt utasom is végig, ha nekem nem hiszel, ott kell érdeklődni.
https://www.youtube.com/watch?v=T6vnobi2X8k&t=13s&ab_channel=N%C3%A9methS%C3%A1ndor
https://www.youtube.com/watch?v=gyt7SV-Oa-Y&t=1s&ab_channel=N%C3%A9methS%C3%A1ndorA BYD-nél iszonyúan idegesít, mert minden úthibán rezgeti irtó rossz ütemben és erősséggel a kormányt
Mintha lenne opció arra is, hogy rezgés vagy hangjelzés legyen, de ezt biztos megtaláltad a teszt alatt.
és akkor nem rezgeti a kormányt.Tudok nem egy olyan autót mondani (suzuki vitara, kia stonic, kona EV) amivel eddig ugyanúgy pánikfékezés lett az eredmény, 51-es út ahol középen megjelenik a terelés egy kerek táblával, és 80-al érkezel szembe neki, illetve Dunaharaszti vasúti aluljáró, ahol az út 5m-re a hídtól bukik le vagy 15 fokos lejtéssel, és ott visít mindegyik eddigi autóm, ha 30 felett érkezek, hogy FAAAAAAAL
ez nem új, mert sok ilyen vészfékradaros autót vezettem már, és ezért tudom hogy mind hülye ott.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
igen, arra panaszkodtam, hogy ha rossz a kontraszt az úton (M0 ahol majdnem fehér betonra nyomtak fehér sávokat) ott a szalagkorlát és a jobb oldali vonal közé akar vinni
Valahol a BAH csomópontnál van egy kereszteződés, amire sokan panaszkodnak, valaki cideót csinált (lynk&co meg tán volvo volt) konkrétan újraindul a fedkomp amikor ott átmegy.
de ez sem az autó hibája szerintem, hanem meg kell találni azt a sugárzás forrást, ami ezt eléri az adott autónál. Semmilyen zavar nem lehetne.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Jut eszembe, és akkor tessék, így kell CarPlay alól klímát állítani, úgy, hogy nem lépsz ki a carplay felületről a BYD felületre, hanem ott a két gomb, ami szerinted nincs ott, pedig kellene: https://www.youtube.com/shorts/W70rY9Lvhsc
igen, egy felhasználó aki vele él az autóval, és elolvassa a kézikönyvet, az lehet tud olyan dolgokat, amit az autós újságíró pár óra alatt nem sajátít el. Ez van, ezen nem megsértődni kell, hanem elfogadni.
[ Szerkesztve ]
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
A felülről lehúzó update menüre sincs "hint" sáv, és máshol sincs, mindenhol ki kell próbálni, mert pl jobbról, balról, fentről és lentről is érdekes menük jönnek elő, pl macen, ios-en símán.
Ezt aki sokat tabletezik, telefonozik alapból kipróbálja (szerintem) hiszen a gomb nélküli telefonokon is alulról felülről minimum van valami overlay amit elő lehet húzni.
de sokszor oldalról is van valami widget area szerűségÉs lehet hitetlenkedni meg keresni a kákán a csomót, ha megnézed, a főmenü sáv jön fel alulról, csak benne van a hőfok
szimplán felqrt agyilag az értetlenkedés és a válaszod, ezért elfelejtettem elsőre felvenni ezt is.
+ az első vieókor nem volt feldugva a telefon a carplayre, szóval nehéz lett volna mutatni
+ dolgozok közben, és ezért szaladtam le megcsinálni a videót. most meg újra mert elfelejtettem ezt felvenni
egyéb kérdés?[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
válasz Donki Hóte #84 üzenetére
A szabály az, hogy a vonalak közt kell menni (tudod, mint oviban a színezővel)
ha nem vagy képes rá, akkor rádszól. ennyi
Az egy béna emberi tulajdonság, hogy mindenre lehet ideológiát gyártani, és mindent meg lehet magyarázni, és jönnek a "de én így szoktam" és a "de ez biztonságos" meg a "ez miért baj" felvetések.
Ha nem mész rá a vonalakra, azt jelenti képes vagy irányítani az autót. Ez ilyen bot egyszerű
és nem a rendszer rossz, ha átléped a kereteit, szerintemElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Donki Hóte #86 üzenetére
nem tettem ilyet (leginkább azért, mert 5 évesen fogadtuk örökbe, meg mert elég videót láttam mikor apuci szájába hányt a gyerek miatta, vagy épp elejtette, és tudok gondolkozni)
-
biker
nagyúr
válasz Donki Hóte #101 üzenetére
"ez a topik nagyon hasznos abból a szempontból, hogy milyen kikapcsolhatatlan asszisztenseket kerüljek egy új autóban."
lassan egyiket se lehet majd kikapcsolni, mert mindenki ezzel kezdi, kikapcsolja
emlékszek az első start-stop rendszeres hisztikre, hogy lehet kikapcsolni, nehogymár megtakarítson némi benzint miközben áll a lámpánál, mekkora baromság
de van aki az esp-t meg az abs-t is kikapcsolná, mert mindenki Fittipaldinak tartja magát, aki jobban fékez mindenhol (is) mint az abs, miközben sikítva markolja a kormányt és megy neki a fának.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
biker
nagyúr
"na ki volt az a zseni mérnok aki úgy gondolta hogy az a gomb műkődjön 160-nál"
az amelyik ismerte azokat a korábbi téves megoldásokat, hogy az elektromos kéziféket nem lehet 30km/h felett üzemeltetni, és mikor 1-2 autóban elromlott a fék és/vagy nem reagált a motor a gázpedálra, és nem tudták beházni az elektromos kéziféket, akkor falnak mentek, mert nem tudták, a start/stop gombot 5-10mp-ig nyomva tartva kényszer leállás is elérhető.
-
biker
nagyúr
ok, ahogy gondolod. De nyilván a mérnökök a hülyék, mert a pro... asszony rákönyököl a sügér apukáltal szarul berakott csomagra.
-
biker
nagyúr
még mindig van, minden fórumon lesz egy ember, akinek a barátjának a testvérének az unokaöccse azért halt meg mert be volt kötve és/vagy azért élte túl mert nem volt bekötve
ez alap...
-
biker
nagyúr
nálam aki nem köti be magát, kiszáll a kocsiból
A gyerek kb 6 éves lehetett, mikor eljátszotta, hátul ülve, hogy ez már a lakópihenő övezet, 20-al megyünk, kikapcsolja az övet. Szóltam neki kapcsold be. nem kell, lassan megyünk. Tényleg 20-al mentem, mert ovoda van az utca közepén. mondom ok, majd rárugtam a fékre. hidd el semmi baja nem lett, de azóta akkor köti ki magát, ha én kikötöttem, kivéve ha csak ő száll ki. Tudom, egy rohadt szadista állat vagyok, aki ezt akarja írni, küldje a /dev/null-baElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Fura, mert emlékeim szerint minden kikapcsolt assziszt visszakapcsol ha leállítod. Én csak a táblafelismerőt szoktam (ki van téve gyorsgombra, így egy mozdulat) az biztos visszaáll, a többiről meg tucatnyian csináltak panaszkodó videót, hogy miért álll vissza, és milyen idegesítő mind kikapcsolni. szóval szerintem az atto3 sem jobb mint a dolphin.
A tempomatnál nem a távolságtartó szórakozik veled? én nem vettem észre hullámzást sebességben, 1-2km/h inkább nem 2-3 és mivel +- írtad, ez azt jelentené, hogy 130 helyett 127-133 közt ingadozna, ilyet észrevennék. akkor hullámzik be ha emelkedő vagy lejtő jön, későn kapcsol, és ilyen a messzi távon hagyott távolságtartó is, lehet belassít indokolatlanul, mert messze van a másik autó.
a távolságot is visszateszi mindig középre, holott minimumon is nagy távot tart mind minden autó,Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
Az lehet, hogy icloudot nem használsz, de gondolom gmail-en vagy kb bárhol láttál már galéria cover photo elemet, és esetleg ha a saját képernyőképedre ránézel, akkor nem viccből írja alul hogy "1 video", mert én ebből arra gondolok, ez egy video lehet. Nem biztos, de lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen