Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Már játszható az NBA 2K25
gp A franchise legújabb része még élethűbb megjelenéssel és irányítással, új kompetitív és közösségi funkciókkal jelent meg.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
"Igen, mivel itt élek, ezért a hazai állapotokról beszéltem és nem nagyon nyugtat a tudat, hogy bezzeg németben sokkal jobb és nem gond 20 millióért ótót' venni."
Rendben, csak egész végig olyan hsz-ekre reflektáltál, amikben "EU" szerepel, nem pedig Magyarország.Értem, hogy Téged a hazai állapotok érdekelnek, alapvetően engem is érdekelnének, a sajnálatos helyzet viszont az, hogy a magyar autópiac nagyjából akkora, mint hangya micsodáján a köröm, ezért amikor arra törekszik az EU, hogy kiszorítsa a kínaiakat tőlünk és erre megoldásokat keres akkor nem azt fogja nézni, hogy a magyarok tudnak-e majd autót venni, mert eddig se vettek semmit se a többi tagállamhoz képest. Az pedig, hogy milyen következtetésre jutottak már megbeszéltük, hogy jelenleg teljesen hibásnak bizonyul.
Egyébként én tényleg nem értem ezt az egészet. ... A 00's években a nagy autószalonokon az összes minőségi és akkoriban meghatározó német és japán autó alól állandóan kilógott minimum két láb, mert mindegyik alatt feküdt minimum egy kínai és jegyzetelt, hogy mit hogyan oldottak meg a komoly gyártók. Nem értem miért nem tudjuk most mi ugyanezt megcsinálni. ... Remek autóink vannak, egyedül az elektromobilitásban vagyunk iszonyat lemaradásban, nem igaz, hogy nem lehet találni megoldást arra, hogy kínai segítség nélkül lehessen minőségi európai elektroautót gyártani.
"Itt a gond! Még a németnek se füllik a foga a kompromisszumos ÉS DRÁGA EV-re..."
Ez így van, erről beszéltem én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy önti a pénzt Kína a félvezetőgyártásba, mintha nem lenne holnap
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Mini-ITX
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Wars Outlaws teszt
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Acer Aspire ES1 laptop 15,6" FHD - i5-4210U - 8GB RAM - 128GB Kingston SSD - megkímélt állapotban
- Nintendo Switch Oled
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS 500nits 240Hz/Ryzen7 8845HS/32GB/1 TB/RTX 4060 8GB/Win11H/Garanciális
- Lenovo Legion16"(2560x1600)IPS165Hz/Ryzen7 7735HS/16GB/512GB SSD/RTX 4070 8GB/NoOS/Garanciális
- iMac 17,1 27" 5K Late 2015 Core i5 -6700K 4.0 32GB RAM/ 256GB SSD Radeon R9 M395/2 ÜZLETBŐL 27% ÁFA
- 7.1 Gaming Headset with RGB Lighting and Virtual Surround Sound for PC and PS4
- Zeromouse V35 + Razer Viper V2 Pro PCBA
- Logitech G102 Lightsync Black
- TOP 1. ÁR! Ryzen 5 Gamer PC! GTX 1060 6GB/ 16GB DDR4/ Ryzen 5 2600/ SSD+HDD/ Wifi/ Számla/Garancia!
- Nintendo Switch Oled + Super Smash Bros Alig használt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen