Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- BYD Atto 3 menetpróba
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- OnePlus 8T – fazonigazítás
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
ma Voltak olyan fejlesztések, melyek nem hangzottak el a tegnap esti bemutatón. És voltak dolgok, amik nem fejlődtek.
-
RGB-túladagolást kapott az ADATA legfrissebb DDR5 memóriája
ph Az egy- és kétcsatornás csomagokban jegyzett széria 8000 MT/s-os sebességig fedi le az igényeket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Fura, mert emlékeim szerint minden kikapcsolt assziszt visszakapcsol ha leállítod. Én csak a táblafelismerőt szoktam (ki van téve gyorsgombra, így egy mozdulat) az biztos visszaáll, a többiről meg tucatnyian csináltak panaszkodó videót, hogy miért álll vissza, és milyen idegesítő mind kikapcsolni. szóval szerintem az atto3 sem jobb mint a dolphin.
A tempomatnál nem a távolságtartó szórakozik veled? én nem vettem észre hullámzást sebességben, 1-2km/h inkább nem 2-3 és mivel +- írtad, ez azt jelentené, hogy 130 helyett 127-133 közt ingadozna, ilyet észrevennék. akkor hullámzik be ha emelkedő vagy lejtő jön, későn kapcsol, és ilyen a messzi távon hagyott távolságtartó is, lehet belassít indokolatlanul, mert messze van a másik autó.
a távolságot is visszateszi mindig középre, holott minimumon is nagy távot tart mind minden autó,Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen