Hirdetés
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Mobil flották
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
MAMR HDD-kkel lepi meg a vállalatokat a Toshiba
ph Az MG11-es és MA11-es megoldások szinte minden igényt lefednek.
-
Izgalmas újdonságra bukkantunk a Beauty Expon
ma A német Geske teljeskörű arcápolási rutint kínál okos arcápolási eszközökkel, saját fejlesztésű kozmetikumokkal és magyar nyelvű társalkalmazással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
"Igen, mivel itt élek, ezért a hazai állapotokról beszéltem és nem nagyon nyugtat a tudat, hogy bezzeg németben sokkal jobb és nem gond 20 millióért ótót' venni."
Rendben, csak egész végig olyan hsz-ekre reflektáltál, amikben "EU" szerepel, nem pedig Magyarország.Értem, hogy Téged a hazai állapotok érdekelnek, alapvetően engem is érdekelnének, a sajnálatos helyzet viszont az, hogy a magyar autópiac nagyjából akkora, mint hangya micsodáján a köröm, ezért amikor arra törekszik az EU, hogy kiszorítsa a kínaiakat tőlünk és erre megoldásokat keres akkor nem azt fogja nézni, hogy a magyarok tudnak-e majd autót venni, mert eddig se vettek semmit se a többi tagállamhoz képest. Az pedig, hogy milyen következtetésre jutottak már megbeszéltük, hogy jelenleg teljesen hibásnak bizonyul.
Egyébként én tényleg nem értem ezt az egészet. ... A 00's években a nagy autószalonokon az összes minőségi és akkoriban meghatározó német és japán autó alól állandóan kilógott minimum két láb, mert mindegyik alatt feküdt minimum egy kínai és jegyzetelt, hogy mit hogyan oldottak meg a komoly gyártók. Nem értem miért nem tudjuk most mi ugyanezt megcsinálni. ... Remek autóink vannak, egyedül az elektromobilitásban vagyunk iszonyat lemaradásban, nem igaz, hogy nem lehet találni megoldást arra, hogy kínai segítség nélkül lehessen minőségi európai elektroautót gyártani.
"Itt a gond! Még a németnek se füllik a foga a kompromisszumos ÉS DRÁGA EV-re..."
Ez így van, erről beszéltem én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB DDR5 512GB NVMe gar
- MSI Katana GF76 12UGS - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-12700H - 16GB - 1TB SSD - RTX 3070 Ti - Win10 PRO
- Szinte új Krups XS 600010 cappuccino set (tejhabosító) eladó ajándék Krups tisztítótablettával
- Új!Wanbo X5 Pro Projector
- Gamer - Pc majdnem a vga - árért ? Best buy !!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen