Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
Hirdetés
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Árakat emel a Unity
it Vége az úgynevezett „runtime fee” árképzési stratégiának, ezzel párhuzamosan pedig árakat emel a Unity Software.
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Igen, mivel itt élek, ezért a hazai állapotokról beszéltem és nem nagyon nyugtat a tudat, hogy bezzeg németben sokkal jobb és nem gond 20 millióért ótót' venni.
De! A 16 éves átlagéletkorú hazai járműparkon nagyon nagyot tudna segíteni az általam fentebb már párszor emlegetett 4-5m-s EV. De a 7-8m az pont az a kategória lesz, amiért a magyarok zöme behozza inkább németből a 150 ezret futott benzin/dízelt 3 millióért és esze ágában nem lesz EV-t venni. Ez így nem megy.
"amikor kifutott a támogatás, az egész beleállt a földbe." - Itt a gond! Még a németnek se füllik a foga a kompromisszumos ÉS DRÁGA EV-re...
"a fogyasztásom nyáron 3,8-4l körül alakul városban és egy 4,5m-es kombiról beszélünk."
Nálam a fogyasztás dízelből van, a legeslegalja 3.9, de akkor 40/80 és 0 pálya, az átlag 4.5, ha nagyon stresszes napok vannak, akkor 5L. Pályán 5.3, klímával. Amúgy 4.85m-es a verda...
A Tesla minőségi problémái elenyészők a kínai versenytársakéhoz képest. A Tesla gari ill. a szoftveres háttere az autónak pedig eléggé top kat. A Cybertruckot viszont értelmezni se tudom... szerintem az egy trollkodás, amiből valóság lett. Hát jó, ilyen is van. :-)
A hatótáv már nem annyira gáz egy drágább EV esetében, de igen, az én 1300-1400 km-es (spórolósan több) hatótávomhoz képest dízelből, ezek a 300km-es hatótávok viccesek.
Igen, a töltőmizéria valóban gond, de az utóbbi években drasztikus a javulás ezen a téren, itt is, de nyugatabbra főleg.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- PlayStation 1 / 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen