Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
Hirdetés
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
válasz hibavissza #199 üzenetére
Bizony lehet igazsag abban amit mondasz. Szerintem sokan keverik a dolgokat: valahogy azt gondoljak, hogy a savtarto+vészfékasszisztens+adaptiv tempomat=önvezetés.
Ez talan köszônhetö a felelötlen idiota(k)nak is, akik egy még csak Level2 (majdnem Level3) rendszert Full Serlf Driving-nak nevez(nek) el, söt igy is hirdeti()k. A tömeg meg nem néz utana, hogy szimpla bullshit, minden szo, ami elhagyja a szajat (na jo, talan a névelök és a kötöszavak nem, bar abban sem vagyok biztos). Hozzatenném, még igy is fényévekkel van a kinai gyartok elött.
Ez megy mindenhol, sokan tehat eleve igy tekintenek minden vezetést segitö rendszerre. Aztan meg csodalkoznak, hogy milyen szar mar,...[ Szerkesztve ]
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen