Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• biker

nagyúr

válasz Bog #194 üzenetére

Fura, mert emlékeim szerint minden kikapcsolt assziszt visszakapcsol ha leállítod. Én csak a táblafelismerőt szoktam (ki van téve gyorsgombra, így egy mozdulat) az biztos visszaáll, a többiről meg tucatnyian csináltak panaszkodó videót, hogy miért álll vissza, és milyen idegesítő mind kikapcsolni. szóval szerintem az atto3 sem jobb mint a dolphin.

A tempomatnál nem a távolságtartó szórakozik veled? én nem vettem észre hullámzást sebességben, 1-2km/h inkább nem 2-3 és mivel +- írtad, ez azt jelentené, hogy 130 helyett 127-133 közt ingadozna, ilyet észrevennék. akkor hullámzik be ha emelkedő vagy lejtő jön, későn kapcsol, és ilyen a messzi távon hagyott távolságtartó is, lehet belassít indokolatlanul, mert messze van a másik autó.
    a távolságot is visszateszi mindig középre, holott minimumon is nagy távot tart mind minden autó,

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák