Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Mobil flották
- Netfone
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Én nem azt mondtam, hogy baromság új autót venni. Szimplán csak barom az aki erőn felül vesz új autót ráadásul hitelre miközben számára a fele annyiba (sem) kerülő használt autó lenne a realitás. Ha valaki megengedheti magának az sima ügy vegyen újat, de amikor szó szerint spórolni kell a kötelező szerviz előtt, hogy ki tudják fizetni mert minden pénzüket elviszi a törlesztő az baromi nevetséges és egyben szomorú. Nekem több olyan agyas ismerősöm is van aki nagyon kicentizte a dolgot. Pl. két keresős pár gyerek nélkül. Ha kettejük közül valamelyik leesik a lábáról két-három hónapra akkor megnézhetik magukat mert néhány százezer forintnyi megtakarításuk ami egy pillanat alatt elillan ha a bevételük átmenetileg a felére csökken. És rengeteg ilyen pénzügyi analfabéta ül hitelből új autóba. Egy autóba ami ha átgördül a szalon ajtaján már is veszített az értékből amit ellophatnak, összetörhetnek, amit szétver a jég, ami akkor is masszívan veszít az értékéből ha garázsban áll felbakolva és ami amúgy is folyamatosan viszi a pénzt. Az csak egy szaros használati tárgy...
A demokrácia a csőcselék uralma
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Fogyasztásban kedvező asztali Core Ultra sorozatot prezentált az Intel
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Lenovo Legion 17'3 col 1920x1080 144Hz, 16GB RAM, GeForce RTX 3070 8GB, 1TB SSD 36 hónap garancia!
- Rokoko Smartsuit Pro I - Motion Capture ruha (XL és L)
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új! Lenovo LOQ 15AHP9 83dx005vhv Gamer notebook - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen