Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 8th

addikt

válasz Gomez86 #141 üzenetére

Én nem azt mondtam, hogy baromság új autót venni. Szimplán csak barom az aki erőn felül vesz új autót ráadásul hitelre miközben számára a fele annyiba (sem) kerülő használt autó lenne a realitás. Ha valaki megengedheti magának az sima ügy vegyen újat, de amikor szó szerint spórolni kell a kötelező szerviz előtt, hogy ki tudják fizetni mert minden pénzüket elviszi a törlesztő az baromi nevetséges és egyben szomorú. Nekem több olyan agyas ismerősöm is van aki nagyon kicentizte a dolgot. Pl. két keresős pár gyerek nélkül. Ha kettejük közül valamelyik leesik a lábáról két-három hónapra akkor megnézhetik magukat mert néhány százezer forintnyi megtakarításuk ami egy pillanat alatt elillan ha a bevételük átmenetileg a felére csökken. És rengeteg ilyen pénzügyi analfabéta ül hitelből új autóba. Egy autóba ami ha átgördül a szalon ajtaján már is veszített az értékből amit ellophatnak, összetörhetnek, amit szétver a jég, ami akkor is masszívan veszít az értékéből ha garázsban áll felbakolva és ami amúgy is folyamatosan viszi a pénzt. Az csak egy szaros használati tárgy...

A demokrácia a csőcselék uralma

Új hozzászólás Aktív témák