Hirdetés
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Yettel topik
Hirdetés
-
Hosszabb bemutatón a Metro Awakening
gp A VR játék érkezésére már nem kell sokat várni, alig egy hónap múlva érkezik a teljes kiadás.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
A Xiaomi nem késlekedik az Android 15-tel
ma Egyre több készüléken tesztelik a HyperOS 2.0-t, közel lehet a publikus start.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
Bar nem vagyunk ismerösök, csak forumtarsak, de én még nem tapasztaltam, pedig 2, az elmult években vasarolt kocsiban is van ilyen. Na latod, maris van olyan "ismerösöd", akinek nem volt ilyen problémaja De valojaban ez sem szamit, semennyire sem reprezentativ, ellenben - mint korabban irtam - a döntéshozoknak jo eséllyel rendelkezésére all a valoban reprezentativ statisztika Ha nem igy lenne, akkor nem eröltetnék (hagyjuk ha lehet most a gonosz hattérhatalmat )
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen