Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Argos

    őstag

    válasz csako #7342 üzenetére

    Mobilra lehet felesleges pazarlás neked, asztalin viszont szimplán csak vacakul néz ki az átméretezés végett. Forgalmi korlátos vezetékes net meg nem hinném, hogy sok helyen lenne manapság.
    Legfeljebb a sávszél lehet grízes, ha többen lógnak egy helyen, de ott se a képek fogják megölni a dolgot, hanem a 4-5 izgő-mozgó reklám, avagy bármelyik videómegosztó.
    Ha, meg annyira sáfárkodni kell az adatkerettel, le kell tiltani a képek megjelenítését. Ami meg mégis érdekel/rá akarod pazarolni a letöltést, annál engedélyezed a megjelenítést.
    És pontosan, poénból bárhova be lehet tolni képet/gif-et, akármit. Megnyitsz egy AMD/nVidia cikkhez tartozó témát, ahol 3 órája tombol a flame war, teleszórva viccesebbnél viccesebbnek szánt képekkel, animgif-ekkel, aztán máris hipp-hopp ugrott a havi adag...

    (#7343) dqdb:
    Köszi, láttam már responsive felületet. ;)
    Viszont kliens oldalon nem hinném, hogy válogatna/tudna válogatni a böngésző, hogy az eredeti vagy az átméretezett képet töltse-e le, hacsak nincs szerver oldalon jelölve, hogy ezt szánja egyikre, azt meg másikra.

    Annak azért kifejezetten nem örülnék, ha egy épp arra járó modi elkezdené linkesíteni a képeimet egy bejegyzésemben, amiket direkt úgy raktam be, hogy szépen jelenjenek meg és ne nekem kelljen a méretezésnél totózni, hogy hány pixel széles is a fórum/logout oldala..
    Nyilván vannak olyan topic-ok, ahol kifejezetten felhívják rá a figyelmet, hogy csak link, vagy pl. a Vicces képek-ben a gif-eket csak linkelve. Ez tiszta sor és rendben is van.

    ...elmúlik...

Új hozzászólás Aktív témák