Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra gyereknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
"A cél a komponensek és a gyártás költségeinek lefaragása annyira, hogy 29 ezer jüanért piacra dobva a projekt ne legyen veszteséges – persze az 1,45 millió forint is simán duplája a mai, egyzsanéros hajlíthatóknak."
Azért mert dupla annyi benne a zsanér is
Komolyra fordítva:
Ez még egy prototipus. Amikor tömeggyártásra kerül a sor (ha nem fújják le a projektet) akkor azért csökken az ár.
első körben így is brutál drága lesz, kell neki idő (mint minden űúj technológiának), hogy normálisabb ára legyen. -
worxland
addikt
Imádtam.''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
hdavid1
tag
Bizonyára sikertermék lesz ilyen árral.
-
elfelejtette
veterán
Anno hüledeztünk a Note méretén, az iphone félmilliós, meg a Fold 1 milliós árán, mégis mindet megvették, szóval ez se fog a nyakukon maradni, bármennyiért is adják.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Teo.
aktív tag
Az embet még nem vigyáz és kettőt vesz...
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
Lajmund
senior tag
Biztos ez lesz a jövő a minél sokoldalubb készülékek. Valahol el kell kezdeni. De ez elég buflàk lesz osszecsukva igy a képek szerinti arànyokbol kiindulva. Meg ugye erre milyen tokot lehet tenni? De az biztos a repülőn utazva jobb lenne egy ilyen mint egy sima telo. Szerintem a sima fold is elég majdnem mindenre. Esetleg video nézésnél jöhet jól a nagyobb kijelző. Na de ugye jön a felbontás téma. Akkora tepsi jó lenne ha minimum 2k lenne vagy 4k amit még mindig nehéz kihajtani. Jó lenne a foldok is elérnék az 500 ppi közeli értéket de még ettől is messze vagyunk. Kelleni fog ennek is vagy 5 generáció mire azt fogjuk mondani hogy hűha de kéne. Ennél nem érzem mert nagyon kezdetlegesnek tűnik.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
mrThomi
addikt
Jó, de mikor jönnek már az átlátszó meg a gondolatmenettel működtethető mobilok ? Unalmas már, 6 éve csak altatnak...
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Nem drága, ha nem veszem meg.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Garzonrobot
kezdő
Nem tudom mennyire van szüksége az emberiségnek erre a Z-be hajtható designra. Valahogy nem tűnik praktikusnak.
Számomra a legaggasztóbb része a kifelé hajló zsanérnál van, ott eléggé sérülékeny marad a hajlítható kijelző ha külső élére kerül a készüléknek.
-
Dilikutya
félisten
De az hazai piac, államilag támogatott cég, előnyben van. Viszont a kínaiak nem tudnak olyan jó szoftvert csinálni, nem is megbízható, a Huawei-en ráadásul nincsenek Google szolgáltatások se, csak mókolva. Kínai telefon egész egyszerűen nem ér ennyit. A Samsung, Apple csúcstelefonja se. Hiába rakják össze papíron csúcskomponensekből a drága Huawei-t, Xiaomi-t, én biztos nem vennék iPhone, Galaxy Sx árában kínait..
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
helixP
nagyúr
válasz Garzonrobot #14 üzenetére
Instant get a részemről pár év múlva
De azért a kihajtott méretet meg kellene nézni, mert bár a jelenlegi Foldom lehetne egy icipicivel nagyobb, lehet, hogy ez meg már a ló másik oldala.Illetve: ha leírom, hogy "Fujj, dupla hajtás!" és hogy "Ez aztán az innováció...." valamint "Először az egyszeresen hajtható képernyők élettartamát oldják meg rendesen.", akkor ugye ezzel kifogom a szelet a fanyalgók vitorlájából?
[ Szerkesztve ]
-
kyle23
tag
válasz Dilikutya #16 üzenetére
Már bocsánat és ne vedd magadra, de kapitális baromságot sikerült leírnod. Amíg a mende-mondákra hivatkozva el nem vették a Google keretrendszert tőlük, magasan a legjobb szoftver volt droid szinten a huawei rendszere. Mondom ezt úgy, hogy volt a családban akkori időkből Samu és xiaomi is, de egyik sem. Volt olyan stabil mint a huaweié.
Az, hogy te nem vennél az egy dolog. Emiatt aki igen nem. Lesz rosszabb vagy m@s mint te. Azzal gondolom nincs bajod, hogy az Apple Kínában pakolják össze kicsi kínai kezekkel és ott bányászott anyagokból.. -
Dilikutya
félisten
Mit jelent neked a stabil rendszer? Volt cégesnek Huawei telefonom, nem volt vele különösebb bajom, azt leszámítva, hogy ugyanabból a beszerzésből egy éven belül totál gatya lett a készülékek (egyazon modell volt mind) legalább felének az akksija. A rendszerrel nem volt probléma, de nem is használtam, csak szigorúan telefonálásra, email kezelésre.
Nem az a lényeg, hogy a gyártás hol van, hanem a tervezés és fejlesztés. Az pedig ugyebár az Apple esetében nem Kína.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Silenzio
addikt
"Emiatt aki igen nem." Ez egy szép mondat volt, tudom, folytatódik a mondat, de tiszteljük meg egymást azzal, hogy nem kapkodunk. Vagy lehet, Huawei virtuális billentyűzeten gépeltél.
Nem tudom, mit értünk stabilitás alatt. Egyiket sem nevezném instabilnak. A Huawei kapcsán azt emelném ki (Mate 20 Pro), hogy rendkívül jól bírta szuflával az akkoriban kipróbált más mobiljaimhoz képest.
A bányászat tekintetében meg inkább Afrika kulcsfontosságú, ahol a kritikusan ritka koltán található, ezért küzdenek most rohadtul a befolyásért az oroszok, a kínaiak és a "nyugat", igaz, aranyat és ónt a leginkább Kínában bányásznak, de pl. a szintén kikerülhetetlen fontosságú volfrám bányászatának német nyelvterületen van nagy hagyománya, pl. Ausztriában még nemzeti parkban is található ilyen bánya.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
kyle23
tag
Tetves "okos" billentyűzet, már a tököm kivan. Amikor azt hiszi, hogy ő automatán jobban tudja mit akarok írni és "kijavítja" a szöveget.....Iszonyat félrement, fogom a fejem bocsánat........
Afrikában szerintem az EU-nak totál reszeltek, USA még próbálkozik, de szerintem már olyan hátrányban lesznek/vannak a kínaiakkal szemben, hogy azt visszahozni és kitúrni őket max bombázással tudnák megoldani. Hamarabb ismerte fel kínai az "Őshaza" rejtett értékeit mint az USA és az EU.doooo: neked tudom, hogy minden mendemonda, főleg ha kínai telóról van szó és nem a másik oldalról.
Dilikutya: P8 lite, p20pro, p30pro, p40pro, Mate 20 lite, Mate 8, Mate 9, Mate 20 pro, Mate50pro, van/volt a családban, mind a mai napig teszik a dolgukat egyedül a Mate 8-t törte össze tesóm, ill a p30pró ment a háztól, mert azt váltottam Note 10+-ra, de az szaladt is a háztól, mert szenvedés volt , aksi, gyenge térerő és wifi, laggos op, melegedés, stb. Kövi Note széria dettó uez, ezután próbáltam a Xiaomi vonalat, de nem jött be és mentem vissza a Huaweihez.
Szóval nálam elég sok példány volt és semminél nincs baj. És majdnem mind itt van a házban és működik.Egyedül ami baszogatja a fantáziám az az OPPO top telói, de valahogy mindig lemaradtam, vagy befuccsolt az üzletelés így annak rendszeréről nem tudok nyilatkozni, pedig egy Find x5 pro-ra csorog a nyálam, de jelenleg nincs tervbe.
[ Szerkesztve ]
-
koboldozat
senior tag
válasz elfelejtette #4 üzenetére
Hát ha Google még lenne akkor talán nem maradna rajtuk de így néküle nem lesz kelendő.
P30 Pro után én is ezért váltottam inkább Honorra.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
addikt
válasz Dilikutya #20 üzenetére
Nálam droidon a huawei vált be
samsungnál az exynos térerő, merülés miatt nem játszik,
az s20fe sd verziója elég jó volt kár hogy összetört
xiaomi a szoftver miatt (ez lehet ma már kicsit jobb)
A honor huawei párossal sosem volt gondom p8 lite, honor 7 (a mai napig sajnálom hogy kivezettek az aktív dual simet), mate 20, magic 6 pro kiválóan müködött
amikor nem iphone-t használok akkor maradok a (huaweinél) honornálMagic 6 pro, Huawei watch Gt4, iPad Air5 M1,
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft