- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aweriot
aktív tag
Szerintem a legszebb iPhoneok : 4 & 5S & SE1 & XS vonal volt.
A legszebb szerintem az 5 volt. De a 17-emmel sincs semmi bajom, tokban meg aztán végképp nem.
-
Luck Dragon
támogató
-
hegedus001
senior tag
-
janeszgol
félisten
-
g4mer
senior tag
Nekem a 17es zöldben tetszik nagyon. Azt biztos csak átlátszó tokban használnám.
-
scdlsc
senior tag
Pontosan. Szerintem meg a 16e és a 17e az utóbbi évek legszebb iPhone-jai.
-
Luck Dragon
támogató
Egyetértek veled, az alap 17-es szép, de a Pro modellek már kevésbé.
-
janeszgol
félisten
Szerintem sem szép a 17 Pro, sőt, iagzán a színei sem tetszene. De nekem pl azonnal ráállt a kezem, nagyon kényelmes a széles sziget miatt.
A minőségére meg persze nem lehet panasz, alapvetően parádés készülék szerintem.
Az iPhone-ok építési-, anyagminősége hosszú évek óta kiváló. De a 17 Pro széria szerintem is csúnya. A narancs hányadék színű. De még a 17 PM is meglepően jó fogású, kollégámnak az van.
A sima 17 és az Air nem csúnya. A 16 Pro, 15 Pro stb. meg ezek sima verziói sem csúnyák. -
hegedus001
senior tag
Szerintem sem szép a 17 Pro, sőt, iagzán a színei sem tetszene. De nekem pl azonnal ráállt a kezem, nagyon kényelmes a széles sziget miatt.
A minőségére meg persze nem lehet panasz, alapvetően parádés készülék szerintem.
-
ilor14
aktív tag
-
The.Biker
veterán
-
lypen99
aktív tag
-
adamklark
senior tag
Erre nincsenek szavak
-
Aweriot
aktív tag
-
g4mer
senior tag
-
Ryoo
őstag
-
Postas99
őstag
Itt is marad a balról jobbra suhintás a képernyő széléről a visszalépésnél? Ha igen akkor ez jó szar lesz.
-
Luck Dragon
támogató
Nem valami szép, persze ha tényleg ez lesz.
-
.LnB
titán
-
g4mer
senior tag
-
Aweriot
aktív tag
Meglepne ha ennyire igénytelenül nézne majd ki
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ÚJ! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 64GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+++ OLED 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Gold -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5550, 100% AKKSI
- Legmagasabb felvásárlási árak Xbox Series S/X és PS5 konzolokra!
- Samsung, WD 512GB NVMe M.2 Gen4 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P14s G2 I i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I NVIDIA T500 4GB I 14" FHD I W11 I 6