- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Most lettem 15ös , és igen, szinte csak a fővonalon haladtam, így gyk az összes xp is abból származik ,ami mint most kiderült , rohadt kevés ezek ellen már.Most nyálaztam át a lehetséges küldiket, és úgy döntöttem vissza megyek az első bolygóra , minden mellékküldit kivégzek legalább a 20as szintig.
Amúgy ebben vannak rejtett Vault jelek? Mert ha igen, akkor eddig sikeresen kikerültem mindet. -
-
-
bunfi
őstag
Nem, ugyanúgy működik mint eddig, csak van egy pár extra dolog, ami brutálisan meg fogja könnyíteni a különböző cuccok farmolását:
https://www.youtube.com/watch?v=9GAfl3MrEWI -
.LnB
titán
Akkor nézd meg azt, hogy általánosságban mekkorát fejlődött a grafika 2012 óta. Ahhoz képest kvázi nincs változás. Lehet cell shaded grafikával, meg a stílussal takaródzni, de akkor is. De ezt csak halkan teszem hozzá. Lépek is. Semmi bajom a játékkal, csak ezt fura volt olvasni tőletek.
-
Én sem mondom, hogy köcsög EPIC, egyszerűen csak nem veszem meg. Amúgy nem a +1 kliens a fő gond (bár az sem egy öröm), hanem az, hogy az a kliens (meg az egész ökoszisztéma) milyen állapotban van jelenleg. De persze ezen tud javítani az EPIC - ha majd ha itt a PCs játékosok dicshimnuszokat zengenek az élményeikről, akkor újragondolom.
-
-
-
TESCO-Zsömle
titán
Azt nem tudom hogy sikerült kiszámolni, mert konzolra USA kapja meg legkésőbb.
Ha amerikai idő szerint 21:00PDT vagy 0:00EDT-kor nyílik meg neked a cucc, az itt Budapesten 6:00CEST lesz, mégpedig 13-án.
Miközben Wellingtonban, Új-Zélandon itteni idő szerint 12-én 14:00-kor nyílik a cucc.
Eről beszéltem eddig.
-
Deck
titán
Van egy lista a hivatalos weboldalon amiket ha megcsinálsz kapsz sok pontot és sok minden van. Olvasd el ezt, azt, nézd meg ezt a trailert, nézd meg azt.. Linkelt hozzá a Twitter fiókod meg a többit stb.. Rengeteg pontot lehet így összesedni meg van neten lista különböző kódokról amiknek egy része még most is jó.
Én is ma csináltam meg ezeket
-
prolad
addikt
Nem igazán azon túl, hogy ikrek. És ha hozza a játék a papírformát az elsó meghal majd valahol mid game vége fele, a másik meg majd a legvégén. Remélem nem túlják túl náluk a hülyeséget.
Mondjuk a gameplayekbe csak beletekertem, meg nem olvastam utána, lehet már van róluk egy csomó infó.Más:
Épp a napokban gondolkodtam, hogy eddig az összes Borderlands megjelenésekor hiányoztam suliból/betegszabin voltam munkából, de nem volt összefüggés a kettőnél (illetve BL1 már régebben kijött, pont nem tudtam magammal kezdeni semmit otthon, haverom mondta, próbáljam ki, van benne 1 millió féle fegyver, na mondom olyan nincs), kíváncsi vagyok ezzel hogy alakul -
Nehez nem magamra venni, sokat hasznaltam
Egyreszt en BL2 jatekot mar csak uvhmben kezdek, masreszt neha megunom az aktualis karaktert vagy coopba epp mas kell, akkor atoperalas, stb. Alapvetoen nekem arra valo a gibbed, hogy felesleges daralos jatekidot megsporoljon, most pl. vszleg inditok egy Mechrot, ami vagy 51es, vagy 72es, vagy 80as lesz. Ha azt 30tol kellene kezdenem, akkor hagynam a francba.
@Deck: egy tool nem undorito, tudni kell vele ertelmesen banni.
-
prolad
addikt
Arra kiváló a gibbed, ha új karakternél nem akarod huszadjára is végigvinni a sztorit normal/TVHM módban, vagy ha nem karsz valamit huszadjára farmolni/olyat szeretnél tesztelni, amit nehéz megszerezni és lehet nem is jó. Vagy ha már unod a grind részét level 80ig és mennél egyből az OP szintekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest