Hirdetés
-
Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
ma Az Oura már a negyedik generációnál tart okosgyűrű témakörben, az eddigi erőfeszítéseik EISA díjat is hoztak a gyártónak.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
Te jó ég !
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Darmol
senior tag
Ejjj! Túlzás ez az ironikus hangvétel. Legalább nem használt női bugyi.
Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
Kansas
addikt
Már április 1. van ???
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
őstag
Megint el fognak szállni a VGA árak..... de majd hordákba verődve lopjuk a női táskákat.
-
Pikari
addikt
Kb az nvidia 8800-as széria megjelenése óta alig értéktelenednek a videókártyák, legalábbis a csúcskategória.
A low end kártyák viszont harmad akkorák, nem elég az anyaguk egy táskához.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
Alaaf Pi
senior tag
Az NV féle kulcstartó jó volt, ez elég értelmetlen.
Hacsak nem így lehet menni LAN partyra.[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
Oké, de mik a specifikációk? 1 giga rammal szerelt vagy 2-vel?
Asszem, várom, míg kijönnek a 950 gtx-szel szerelt táskák, akkor ápgrédelek.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Abu85 is olvassa a konkurenciát?
Vagy ugyanarra a bulvár RSS-re vannak feliratkozva Dömös Zsuzsannával?A tej élet, erő, egészség.
-
Watchdog
aktív tag
Leginkább önvédelmi eszköznek alkalmas. Akit egy ilyen táskával képen legyintettek:
-
Jé, egy anyag több portálon is megjelenik? Hogy mik vannak...
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
pengwin
addikt
Itthon REkreáció néven már régóta kaphatóak újrahasznosított NYÁK lapokból készült ékszerek.
Ha jól emlékszem kb. 6-8 éve vehettem ilyeneket édesanyámnak a névnapjára.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
pengwin
addikt
válasz Trailblazer #14 üzenetére
Anyum informatika tanár, elég sokat hordja őket amikor dolgozni megy...
Üdv, pengwin
-
-
HantekDSO
junior tag
"Két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség, bár a világegyetemben nem vagyok biztos."
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
Cyberboy42
senior tag
ez csakis valami agymenéses tréfa lehet, a Ventillátorral kifejezetten csúnya, és gagyi, ha már komolyan kéne értékelni xD
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
Pipó
őstag
Ez nagyon hasznos találmány, mint a coca-colás üveg a busmanoknál. Egyik funkciója, hogy csatlakoztassuk a vga-t a résbe és akkor hűti nagy melegben a cuncust.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
slmSIG
tag
Ebbű' meg koffer lesz? -
bteebi
veterán
Hát... ettől még talán annak is több értelme van. Ha mást nem, hát felveszed muszájból.
Az ötlet amúgy tényleg jó, még ha hihetetlen hülyeség is. 10 gagyi videokártyából kb. 0 anyagköltséggel kereshetsz 10 ezer dollárt. Az nem kevés pénz. 10 hülyét meg nem olyan nehéz találni.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Klupi01
csendes tag
Ejjjjnye, hogy senki sem látja ebben a nagybetűs MŰVÉSZETET!
Farigcsáltak szobrokat meg pingáltak festményeket, azok kutyaf@sz@ ehhez a táskához képest!
-
Igénytelen, pasztát se szedték le róla.
-
Duck663
őstag
Abu, tényleg kell ez? A hardver még ok, de hol marad a pro? Remélem érted?!
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Pipó
őstag
Valaki tegyen már be ide egy "bődületesen nagy rést", csak hogy legyen valami még látványosabb is!
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
ViZion
félisten
"lukrafutottam"
Azt gondoltam, h vmi hasznos lesz, pl. tucatnyi régi CPU-t fogadó alaplap, 20 DDR3 slot-al, vagy mittudomén...
Régi procik fillérekért vannak, milyen jó lenne otthonra ezekből egy hatalmas bármit építeni... OK, ampert nyelné az biztos, de akkor is magamnak modellezhetném pl. az éghajlatváltozást...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-KP-
addikt
Elég pár balekot találni és megvan nekik az éves betevő falat.
-
yanna
addikt
Dupla áron többen vennék.
-
Skynet258
veterán
válasz MasterDeeJay #25 üzenetére
És baszki tényleg. Ez nem lehet komoly... ugye nem?
-
Nemfértkiaze
kezdő
Szóval gt730? Valami temus szelfibottal kombinálva menő, összecsukható kutyaszar lapát lenne belőle. Ennél komolyabb értéket nem képviselt újkorában sem.
-
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz MasterDeeJay #25 üzenetére
Dehogy igénytelen, csak a neked tetszö hütöt kell rátenni, és mehet is a mobil render.
-
Pipó
őstag
-
addikt
Ez borzalmas.. nagyon trash
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
Tutti Georg
csendes tag
Gagyi
-
Frozen
addikt
Akkor gyártol egyed a vodoo 3d fx es kartyambol
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Alusky
aktív tag
A klímák kültéri egységét eltakaró díszes és festett lemez burkolatok sokkal nagyobb ötlet volt szerintem, azon is rommákeresi magát aki belekezdett aztán milyen rém egyszerű és logikus dolog. Kár, hogy nekem nincsenek ilyen ötleteim.
Köszönöm Prohardver Kft, hogy biztosítod a második Facebookot a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- CTO MacBook Pro 16" M1 Pro Chip 32 GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- Eladó bontott MacBook Air M1 (13")
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen