Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibi666

    senior tag

    hú srácok, ma annyi bmw-t néztünk meg pesten...
    3 automata 525d-t.
    az első az szép állapotú, de alig van benne extra, még tempomat sincs. valszeg chippelve van, mert alapjáraton elég egyenetlenül járt, de jobban ment bármelyiknél.
    a második az nem volt túl jó, csörgött a motor, meg több visszajelző lámpa is világított.
    a harmadik az jól extrázott volt, nagyon halk volt a motor, nagyon finoman váltott a váltó, teljesen hihető a 120 ezer km-es futás, ami egyébként szervizkönyvvel is alá van támasztva. 2002 decemberi az autó. egyetlen gond, hogy a jobb oldala telibe van fényezve, a két ajtó is. szépen vonalban van, de látszik azért, hogy nem tökéletesen egyezik a szín, meg a jobb hátsó ajtót kicsit erősebben kell becsukni. amúgy korrekt, elég valószínű, hogy ezt megveszi a barátom.

    meg volt még egy régi 525tds, de azt ki sem próbáltuk. meg egy 520d, de olyan tetű volt, hogy olyat biztos nem veszünk.

    láttunk még egy 530d-t, bőrös, tv-s, automatát, de az felejthető volt. azt 525d-k simán mentek úgy, mint ez. ami ebből az autóból megmaradt inkább, az a látvány, amit belőle láttam. valahol az m3 kivezetőn, a meki után ki lehet menni esztergom felé. na azon a környéken volt ez. olyan fullos kurvák voltak az út szélén, hogy csak lestem. ilyenek a call girlök között sem túl gyakoriak, nem tudom mit keresnek az út szélén. bikiniben, uhh. legközelebb, ha egyedül megyek pestre, tuti megdöntök vagy kettőt. [link] itt volt, talán a felsőkert utcán, vagy eggyel arrébb a sárga főúton. tudom ajánlani.

Új hozzászólás Aktív témák