Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Gebriel #4999 üzenetére

    Sajnos nem. Tele van rakva elektronikával, ami ha meghibásodik borsos pénzeket kell kiperkálni. És ilyen öreg autónál már benne van.

    "Pont azért mert ez egy 7 BMW és nem egy hármas, kevesebb hibának kellene lennie, hiába van benne több cucc :F"

    Nem, a 7 -es nem csak azért volt luxus autó akkoriban, mert az ára azzá tette, hanem mert olyan technikai színvonalat képviselt, és az eltartása is nagy luxus, ezért csak a nagyon gazdagok engedhették meg. Sokkal drágább hozzá az alkatrész, mint egy 3 -ashoz, még ha van némi hasonlóság is látszatra, nem összekeverendő a 2 autó. A 7 -es fenntartása is luxus... És tele van rakva elektronikával, ami egy idő után elöregszik és tönkremegy.

    A luxus autók meghatározására mindig a Mercedes a legjobb példa. Ott volt az S és az E osztály. Az E osztályos autók eltartása se volt olcsó, de megúsztad azért annyiból, hogy megérte megvenni, és nem kellett ráköltened a vételi árat. Az S osztály esetében kicsit más volt a helyzet, árban is a luxus kategória volt, és a technikai színvonalat tekintve is. Mégis egy akkori S osztályos mercire 1,5 év alatt akár rákölthetted a vételi árát a gari lejárta után.

    Szal, ha 7 -est akarsz, akkor egy akkori luxus autót veszel, aminek a fenntartása is luxus volt akkor is, és ma is az. És mondom, ne engedj a látszatnak, teljesen más autó mint az E46 vagy az E39. Csak motorban és váltóban egyezhet.

    Pont ahogy Eagl3 írta.

    Amúgy biztos az egyik legszebb BMW, az E39 M5 után. :P

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák