Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    Egy online realtime GPS alkalmazás nélkül a gyári navik nem jók semmire. Ha igazán jó navigációt és trafi/dugó/forgalmi infót szeretnél kapni ebben a rendkívül elmaradott országban (bocs, tudom, jól teljesítünk), akkor mobiltelefont kell használnod. Egész EU-ban sok-sok éve megy a forgalmi helyzetjelentés, amire ezek a gyári navik is épülnek, csak itt nem. De lehet románba, ukránba, litvánba se megy, nem tudom. :)

    Na nekünk balkániaknak találták ki a waze-t, traffihunter-t, és a többit. Eddig nem jött olyan megoldás, ami gyors, egyszerű és tuti működik is a kocsi szétbarmolása nélkül a gyári navin. Akkor meg minek? Szépen mutat, navigálni is tud, ennyi. Sose használom, mindig megy a telóba a cím, a teló meg fel a szélvédőre. Külön teló van rá, mert nem tétel, csak parkoláskor le kell venni, nehogy emiatt törjék fel a kocsit. Hiába prosztó, a pohártartóban nem volt jó helye, máshová meg egyszerűen nem lehet betenni. A gyári hely egy vicc, bele se fér egy telefon. Évekkel van a BMW (is) elmaradva ilyen téren.

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák