Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz CharlieDrop #42021 üzenetére

    Szép szép, de nem. Ahogy öregszem inkább a puhább autók felé húz a szívem. A Quadrifogliora motorja tetszene, de az valószínűleg túl nyers lenne és brutálisan zabálna.

    Jelenleg a 3-as az X3 (istenem hova jutottam...) és a C birizgálja a fantáziámat. Van még fél évem kb kitalálni a dolgot. A dízel-benzin dolog is buzerálja az agyamat, hiszen ok 40-50e-t megyek egy évben (90% pálya, ebből 60-70% német pálya), és ok, az új modellek általában már mind bőven eu6 és a fölöttiek, de ki tudja, hogy az idióta törvényhozás mit hány még ki magából és milyen dízel boszorkányüldözés lesz. Arról az aprócska tényről nem is beszélve, hogy nagyon arra hajlok, hogy szalonautót hozok el, aminél ha így haladunk még brutálisabb lesz az értékvesztés egy dízel esetében. Ami bárhonnan is nézem, lehet kompenzálná egy 6 hengeres többletfogyasztását. Szóval csupa kérdőjel.

    szerk: Bevallom mind a 3-as, mind pedig a C-nél is az a bajom, hogy némileg korosabb a belsőtér és az infotainment szituáció. Ha a C megkapná az új motyókat belül és a sor 6-os motorokat, akkor valószínűleg eldőlne a dolog. Rokontól úgyis azt hallgatom folyamatosan, hogy az a kényelmes. Ő pont egy BMW-ből ült át Mercibe, igaz M paket volt szóva... :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák