Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Satyricon

    addikt

    válasz whitezo88 #36004 üzenetére

    Nem akartam ennyire belemenni a részletekbe, engem csak az érdekelt, hogy vajon faceliftes-e a kocsi, vagy sem! De már értem, hogy alvázszám nélkül nem lehet kideríteni. De akkor belemegyek a részletekbe, ha már troll vagyok meg mittudomén :DDD

    Van egy srác, aki 320i E46 behozásával foglalkozik. Kb minden hónapban elad egyet. Azt nem tudom, hogy tekeri-e az órát, vagy sem, de ha tekeri sem érdekel, minden esetre tökéletes állapotú 320-as, hathengereseket hoz be. A múltkor egy kék 320-asról maradtam le, mert az egyik ismerőse megvette előttem, behozástól számítva 2-3 nap alatt! (nem kamu.Meghirdette az egyik oldalon, és rá 2-3 napra el is vitték! Akkor az elkelt gépjárműről elmondta a kedves eladó, hogy az autó egyik sárvédője kicsit rozsdás, de elviszi festőhöz, mert ilyen állapotban nem adja el! Megcsináltatta szépen festővel, csak hát én még gondolkoztam azon, hogy a jó Istenbe kérek szabadságot 1-2 nappal vásárlás előtt :F Így vették meg az orrom elől! Utána írt egy emailt, hogy ne aggódjak, ő ezzel foglalkozik, hogy jó állapotban lévő 320-asokat hoz/hozat be és pár napon belül hoz is be másikat!.

    Felajánlotta, hogy az autót elhozza hozzám trailerrel(kb 150KM-ről) és megnézhetek rajta bármit! Réteg vastagságmérővel, meg alánézhetek, bármit megnézhetünk rajta az autószerelővel! Ha valaki genyó, akkor az eleve nem egyezik ilyenbe bele, főleg nem ajánlja fel, hogy elhozza a ház elé és megnézethetem a kocsit! Ezt kb. 10 nappal ez előtt beszéltem vele, mondta hogy majd küld képet róla, amint megérkezett hozzá a kocsi. Csak nagyjából tudott róla infot: Metálfekete színű,17-es alufelnikkel lesz, multikormány, tempomat, 4 elektromos ablak, Harmann Kardon gyári zene, cd tár, könyöklő, tolatóradar, klíma. Hathengeres, 2,2-es, 170LE-s motorral. Ennyi. Szóval miközben várom a képeket tőle, addig gondoltam kíváncsiságból megkérdezem... Bár lehet nem kellett volna... ?

    Negro: Nagy mágus lehetsz kedves barátom, ha megállapítod egy kérdésemből hogy troll vagyok. Te nem látnok vagy véletlenül? Vagy olyan, mint akiket a tévébe mutogatnak: Azok az energiaküldők... Az eszem megáll... :DDD De most komolyan... Minden BMW-vel foglalkozó oldalon/topicban van egy okostojás, aki flegmázik???

    Csak érdekességképp megemlítem: A múltkor is... Felregisztráltam egy másik, kizárólag BMW-vel kapcsolatos oldalra. Gondoltam kérdezgetek emberektől 1-2 dolgot, elvégre kérdezős-válaszolós topic volt... És volt pár ember, aki brutál flegmán és lekezelően válaszolt. És most kérdezem: Ez normális viselkedés BMW-s körökben? Vagy ez csak az ország egy bizonyos körzetében normális viselkedés? Netán pár év múlva, ha az ember megy az úton és ránéz a másikra, akkor emiatt megkéselik??? Idióta egy világban élünk, kérem! :(((

    Szerk.:És végszóként köszönetet mondok kedves [skimaster] kollégának az önzetlen segítségéért! :R

    [ Szerkesztve ]

    (lOo \ (llll) (llll) / oOl)

Új hozzászólás Aktív témák