Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- MIUI / HyperOS topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Yettel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Sztem, de ez csak az én véleményem, hogy ha nem fontos akkor hanyagold a bt-n kívüli csiricsáré technikákat a hangfalban, gondolok itt világítás, CD, scratchpad és egyéb cuccok, mert felesleges értékképzők így kevesebb pénz jut a tényleges hangra, mert más kiadásokkal is számolniuk kell. az összes "médiás" hangfal iszonyat szarul szólt a kategóriatársaihoz képest. biztos van kivétel és nem is sokat hallottam, és azért is mondtam, hogy ez az én véleményem.egyebként nyilván jbl és társai rendesen túl vannak árazva de azért azt nem lehet ráfogni, hogy szarul szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair mp 600 core XT 4 TB
- Xbox Series S 512GB SSD, 1 kontrollerel és VENOM töltődokkal
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad L570, 15,6" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1 é
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- JBL STAGE 2 9634
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest