Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- 1 VII Japán
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
gtx560unlock
üzenetére
Erről én se tudtam!
Találtam róla videót szóval valós a dolog.
🤯 The Hidden Aux Port Is Revealed On JBL FLIP 5 🤯 | IT WORKS 1000%🔥Néha jól jön, akkor gondolom az újabb hangszórók is rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal JBL oldalán.
Én csak azt sajnálom elég kevés hangszórón van MICRO SD bemenet aminek jó is a hangja. Azért az milyen király telefon nélkül is lejátsza magáttól a zenéket.
Magyarán néha azért tartom butának a Bluetooth hangszórókat, ha nem kapnak egy külsö média forrást bluetooth/aux terén akkor gyakorlatilag már nem tudnak zenélni.Igazság szerint nem rég jutott eszembe írni kéne a Ankernek kéne valami ugrade a Motion Boomnak, egy felől hagyják el azt a iszonyat ronda fogantyút. Úgy látszik a Motion Boom Plus szánták az utodnak de túl nagy a méret növekedés.
Kijött a X600 de én Alan tesztje után semmi újat nem mutatott.
Basszusba a MBoom elég szépen odaveri, ami ki ábrándító főleg úgy mennyivel drágább termék. Úgy a dolgokra vissza gondolva évek óta várjuk a Motion Plus méltó utodját, teltek az évek még se dobták piacra a tökéletes hangszórót.
Pedig nem kéne sok a Motion Plus Tweeterét össze társítani a Motion Boom Wooferével. Kapjon mondjuk egy APTX módult és hagyják el a ronda fogantyút. RGB Led nem kell de legyen egy szebb modern letiszult dízájn alapu külső. Lehet vállpántja így hordozható maradna.Már nagyon rég csináltam a posztot az anker oldal meg kell keresnem a regisztrációt.
A Motion Boom is idén lesz 3 éves, valahogy stagnál a piac és nem igazán vannak új bestbuy hangszórót a piacon.
2-3 évente néha készül valami igazán megéri de ennyi. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
gtx560unlock
üzenetére
" ... és onnantól usb kábelel müködik bármiről ami usb-n hangot tud szolgáltatni ... "
Nekem új volt, köszi!
Nem igazán tervezek JBL cuccot venni, de másnak még hasznos lehet az infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Találtam róla videót szóval valós a dolog.