Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 1 VII Japán
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
válasz
Lami66
üzenetére
Sajnos nincs bemenet. Adott egy JVC rádióscédéskazettás, amit még a 90-es évek végén vettünk a párommal, a gyerekek ezen szocializálódtak zenei téren, némi szülői ráhatással
Szóval ez lehet szentimentalitás a részemről, de nem szívesen dobnám ki, mivel ráadásul semmi baja és nagyon szépen szól. Van Bt hangszóró (itt ajánlott EarfunUboom gyártótól rendelés) amit szintén sokat használok, főleg ha olyan helyen vagyok ahol kevesebb a konnektorok száma az egynél. De gondoltam ezzel még meg lehetne fiatalítani a régi jó JVC-t is+a műhelyben, ha kint dolgozom ott is jó szolgálatot tehetne.
Bevallom sokszor nem tudom káromkodás nélkül hallgatni a rádiót amikor 20 percenként megy a nagy agymosó mantra, vagy éppen a kit kell gyűlölni mert megint támad minket műsorrész!
Mindenesetre köszönöm a tanácsokat és a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Dell Latitude 7410 - Core i7-10610u. 16GB ram, Vil. magar bill, 12 hó gar.
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval ez lehet szentimentalitás a részemről, de nem szívesen dobnám ki, mivel ráadásul semmi baja és nagyon szépen szól. Van Bt hangszóró (itt ajánlott EarfunUboom gyártótól rendelés) amit szintén sokat használok, főleg ha olyan helyen vagyok ahol kevesebb a konnektorok száma az egynél. De gondoltam ezzel még meg lehetne fiatalítani a régi jó JVC-t is+a műhelyben, ha kint dolgozom ott is jó szolgálatot tehetne.