- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a külső Samsung 506AB íróm mostanában átlag 1.6, 1.8x-osan írja meg a filmeket? Próbáltam bd25-ös Panával és Sony-val és bd50-es Verbával, valamint Ashampooval, Neroval és IMGburnnel is, de mindig ugyan az a eredmény. Egyébként jól megírja, csak sok idő így... Természetesen próbáltam én már 2x-esen, 4x-esen is írni, de hiába. A gépemen Win7 64bit van. Van ötletetek? A tápom pedig Spire 420W.
-
gaben88
őstag
[link] Ilyenem van. Egyébként a DL Verbát és a sima Sony-t is 2,2x-esen írta... Megpróbálok a Samu honlapján fw-t keresni. Csak az érdekes az, hogy a Avatar 3D-t és a Killer Elite BD-t pedig simán kiírta jól és a 490-es Sony lejátszó meg megeszi. Bár mivel jól írta a való írási sebességet nem figyeltem! :S
-
gaben88
őstag
Az a érdekes az IMGBurnben, hogy bármire állítom a sebességet 1, 2, 4, mindig 2,2x-esen ír!
Van más író program, amivel iso-kat lehet kiírni?
-
gaben88
őstag
Sziasztok!
A napokban a leghíresebb magyar oldalról beszereztem az UP 3D-s BD25-ös verzióját. IMGBurn (2.5.6)-al kiírom Sony lemezre az iso-t egy Samsung SE-506-os íróval, de a Sony S490-es BD lejátszóm az LG 5590-es TV-men szaggatva játssza le a filmet. Illetve néha beakad a hang és kép. Ami érdekes, hogy a PS3-om meg simán lejátssza akadás nélkül a filmet. De a 490-es Sony is viszi a többi 3D-s filmemet. 5let? IMGBurn-on nem állítottam semmit. 1x-en próbáltam írni, de végül még is 2,2x-esen írta ki a filmet... (~40perc)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest