- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
World-Soft
senior tag
De ha jól nézem, akkor LG-vel nem....
Amúgy miért van, hogy nem lehet ugyanazt visszaolvastatni egyes írókkal?Vagy amikor azt írjátok egyes írókhoz, hogy nem tud ellenőrizni az nem azt jelenti, hogy képtelen azt visszaolvasni mint amit írt, ezért nem tudja a kiírandó anyaggal összevetni?
Ez nekem olyan furcsa....
Mert akkor hogy tudná lejátszani a lemezt ha nem ugyanazt olvassa vissza.Z.
Ui.: A OptiDriveControl az a lemezhibát találná meg, vagy azt veti össze, hogy bár helyes a lemezen lévő adat, csak éppenséggel nem az volt a forrásban az adott helyen? -
World-Soft
senior tag
FW fent.
Amúgy jogos: "ImgBurn nem IsoBurn."Tehát akkor a 2.5.5.0-val lehet próbálkozni esetleg.....
Esetleg nincs olyan program amivel meg lehetne nézni (akár az eredeti anyaggal összehasonlítva), hogy hol van a hiba?
Tényleg mondjuk a rétegváltás után van -e mint ahogy gyanítom....Jó lenne több lemezt nem rontani, mert ez az 50GB-os móka még mint kiderült nem is olyan olcsó.....
Hiába ment le a 25-ösök ára, az 50GB-os nagyságrendileg még mindig drága média...
(nem a DVD-hez, hanem a 25GB-oshoz hasonlítva...) -
World-Soft
senior tag
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Van egy BH10LS30-es íróm (1.00).
Írtam egy TDK DL 50 GB Blu-ray lemezre.
ImgBurn 2.5.1.0 -el csináltam először IMG-t, majd azt írtam ki.Jó lett az anyag. Az asztali is lejátssza.
Írás utána próbáltam hibaellenőrzést is kérni, de ott hibákat ír.
(Olvastam hogy nyílván ezzel az íróval nem lehet ilyet csinálni....)Az a gondom, hogy a felénél elkezd kockásodni a kép.
Az eredeti ISO-nál nincs gond.Mi lehet a gond?
(Kb. olyan érzés mintha a rétegváltástól lenne a gond...)Annit kell tudni, hogy 3x-os írást kértem, de 3 sorban warningolt az ImgBurn (valószínű, mert nem szerette a páratlan számot), de úgy néztem szépen 2x-esen írta meg.
Előre is köszönöm a segítséget.
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- SKhynix PC811 2TB NVMe SSD! 7000-6500MB/s
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest