- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james008bond
őstag
Miután a progi "látja" a filmet ( Stream fül alatt ott a film neve és a film szerkezete látszik, hangsávokkal, feliratsávokkal - itt ki lehet szedni a nem kívánt hangsávokat: több hely marad a képnek és így a minőség is jobb lesz - dupla kattintás a nem kellő hangsávon, ekkor egy piros kereszt- de nem a "Vörös kereszt" jelenik meg
, ez nem kerül rá a recódolt lemezre
)
---> Mode: itt Full lemez menükkel, stb, vagy csak Movie --ilyenkor csak a leghosszabb tartalamat kódolja és teszi a lemezre, ez általában a Film.
-->Quicker encode for extras---itt szerintem az extrákat gyorsabban kódolja, azaz rosszabb minőségben, de hát kit érdekelnek az extrák?
-->Setting--output options: itt a célméretet: 25 GB vagy DVD5 vagy DVD9 illetve nálam meg van adva, hogy csináljon a merevlemezre egy ISO állományt, de az is megadhatod, hogy IMG Burn egyből kiírja lemezre ( már ha tettél be üres BD lemezt ), bár ezt nem ajánlom, tekintve az árakat, előbb ISO a merevlemezen, majd Daemon és pl Power DVD-vel kipróbálom, egyáltalán műxik, aztán én előbb kiírom BD-RE lemezre, ha azt viszi PS3, akkor mehet BD-R lemezre ( illetve újabban merevlemezen gyűjtöm a filmeket, szogorúan csak magyar szinkronnal ( mert minek pazaroljam az értékes tárhelyet---felmentek a winyók árai)
-->Encoder settings nálam alapon
-->Verbose status nálam pipa
-->setup: itt be lehet állítani néhány dolgot, pl milyen hangsávok maradjanak a lemezen, egyébként ne piszkáld a beállításokat! ( ha nem tudod, mire valók )
-->ezután még 1x ellenőrzöd, hogy mely hangsávok kerülnek a lemezre, majd --->Backup.
Itt géptől függően elszöszöl néhány percet/órát
--->nálam mikor minden kész, akkor a kijelölt mappában van vagy 60GB adat, köztük az átkódolt, kissé átszabott film ISO állománya is, azt pedig a fent leírt biztonsági próbák után írom ki IMG Burn progival lemezre vagy újabban HDD-re másolom.
Remélem érthető volt a leírásom, ha nem, kérdezz. -
james008bond
őstag
-
sensor060
aktív tag
Szia !
Akkor azok BD iso file-ok lesznek.....ha így van, akkor egyszerű, az iso ugyanis minden beállítást tartalmaz, már csak az írási sebességet kell beállítanod.
Ha nem, tehát file-osan van meg, akkor meg BUILD mód az ImgBurn-ben, Disc Layout Editor-ban megmutogatod a file-okat, rányomsz a kalkulátor ikonra, az beállitja neked a dolgokat (filesystem, stb...), majd írás. Én egyébként mindig ISO-ban tárolok mindent, szerintem sokkal könnyebb a tárolás, lemezre írás.-s-
-
sensor060
aktív tag
Szia !
Nem lepattintani akarlak, félre ne érts, de szerintem jó lenne visszaolvasnod a fórumot, mondjuk a nyári hozzászólásoktól.
Sok dolog van, de nem kell megijedni, a blu-ray meg mkv szinte ugyanaz, mint a dvd meg az avi.
Kelleni fog neked az ImgBurn, udf2.5 driver (xp-mél csak), jól jöhet egy dvdfab, vagy egy bd-rebuilder, szerezz egy ts-muxer-t, egy mkvmerge-t.-s-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kingston NV1 500GB M.2 2280 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest