Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erahurka

    félisten

    Á basszus ez a második boss kiidegel... Elsőre majdnem ki tudtam nyírni, de elkapkodtam. Másodjára is majdnem meg lett, akkor is egy ütéssel megölt. Utána még addig sem jutottam.

    Első két alkalommal tök jól tudtam parry-zni, utána mintha minden megváltozott volna, bármikor nyomtam nem adta be. Hiába volt már teljesen felemelve a balta, láttam hogy eltalálom, de semmi hatása nem volt.

    Az utolsó fázisig még úgy-ahogy le tudom ütni, de ott viszont teljesen tehetetlen vagyok. Olyan gyorsan jön hogy nincs időm semire. Próbálom felcsalni a lépcsőn, akkor van egy kis előnyöm, rákészülök egy parry-re, de alig adja be. Ami még idegesítő, hogy ha parry után megint meglövöd, akkor simán feláll és jön tovább. Sokszor kétszer nyomom a gombot reflexből valamiért.

    A lockolás meg továbbra is idegesítő. Mikor egyetlen szörny ellen küzdök, miért nem lehet ő mindig becélozva a fegyvernek? Most lövés előtt még az R3-mal kell bogarászni, baromi zavaró. Meg mikor be van lockolva, és próbálok hátrálni, de hirtelen megfordul a kamera és akkor már úgy veszi hogy felé mutat a kar, és beleugrok az ütésbe...

    Ez nem kihívás szerintem hanem szopatás, meg technikai hibákból adódó frusztráló játékmenet.

Új hozzászólás Aktív témák