Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme C31 - létminimum
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Szerintem külföldről kapnak ,,bérpótlékot" brüsszeli testvéreink(Kína, U.S.A. India, Korea stb). Ez a tendencia(Európa gyengülése) nem tegnap kezdődött,
mégsem történik korrigálás, éppen ellenkezőleg azt képzelik magukról hogy baromi okosak. Én nem hiszem el hogy maguktól lennének ilyen hülyék.
Azért brüsszelben vezető beosztásba kerülni nem egyszerű dolog. Kifejtem bővebben: Meg kell különböztetni a lexikális tudást
az érzelmi inteligenciától(a megszerett tudást mennyire tudod átüteltetni / alkalmazni a gyakorlatban). Sikerrel ellavírozni a politika farvizén pont nem olyan dolog ami bemagolható egy könyvből. Tehát meg van a képesség adatokat értelmezni.
Szakemberként lehet hogy csapnivaló az illető(pl nincs meg a szakmai tapasztalata / tudása vagy ahhoz már nem elég az érzelmi IQ-ja
hogy programot tegyen le az asztalra hisz léttrehozni egy gyakorlatban is működő rendszert nagyságrendileg nehezebb mint adatokat értelmezni).
Új hozzászólás Aktív témák
it Az EU gazdaságbiztonsági okokból kockázatelemzést rendelt el, visszafognák a kifelé irányuló technológiai befektetéseket.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest