Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• red90

csendes tag

Sziasztok!
    Nekem egy elég bonyolult problémám van, de megpróbálom minél érthetőbben körülírni.
    A probléma az usb-s billentyűzetekkel lenne. Huzamosabb használat után előjött egy olyan probléma, hogy úgy kezdett viselkedni minden usb-s billentyűzet (többet is kipróbáltam!) mintha beragadt volna a shift billentyű. Kezdetben azt hittem valamilyen progi elállíthatott egy windows-os beállítást és emiatt jön elő.
    Ez azonban csak azoknál a billentyűknél fordult elő, amelyeknél többféle karakter írása is lehetséges. Értem így a vessző írását, a számokat a betűk felett és bármi olyan billentyűt, amihez több karakter tartozik. Ha ezeket szeretném használni akkor olyan mintha le lenne nyomva a shift billentyű és azzal együtt nyomnám a gombot.
    A pláne az egészben, hogy PS2-es billentyűzettel működik rendesen. Azonban ha bedugom mellé az usb-set és elkezdem használni akkor egészen addig működik jól a PS2-es is amíg nem nyúlok hozzá. Akkor az is ilyen "módba vált". Ha nem nyúlok hozzá míg az usb-s be van dugva és az usb-s kihúzása után újra használom semmi baja.
    Na erre valami ötlet? Valaki találkozott már ilyen problémával?

Új hozzászólás Aktív témák