Új hozzászólás Aktív témák
-
red90
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy elég bonyolult problémám van, de megpróbálom minél érthetőbben körülírni.
A probléma az usb-s billentyűzetekkel lenne. Huzamosabb használat után előjött egy olyan probléma, hogy úgy kezdett viselkedni minden usb-s billentyűzet (többet is kipróbáltam!) mintha beragadt volna a shift billentyű. Kezdetben azt hittem valamilyen progi elállíthatott egy windows-os beállítást és emiatt jön elő.
Ez azonban csak azoknál a billentyűknél fordult elő, amelyeknél többféle karakter írása is lehetséges. Értem így a vessző írását, a számokat a betűk felett és bármi olyan billentyűt, amihez több karakter tartozik. Ha ezeket szeretném használni akkor olyan mintha le lenne nyomva a shift billentyű és azzal együtt nyomnám a gombot.
A pláne az egészben, hogy PS2-es billentyűzettel működik rendesen. Azonban ha bedugom mellé az usb-set és elkezdem használni akkor egészen addig működik jól a PS2-es is amíg nem nyúlok hozzá. Akkor az is ilyen "módba vált". Ha nem nyúlok hozzá míg az usb-s be van dugva és az usb-s kihúzása után újra használom semmi baja.
Na erre valami ötlet? Valaki találkozott már ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest