Hirdetés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Csúcskategóriás fotósként azonosítja magát a Xiaomi 13T
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden betörik, ha a sarkára ejted.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Graphics
Jómunkásember
Ez nagyon ütős így. Egyszerű, letisztult.
De ebből is csak Kína kap. Ezen az áron nem tudnék rá rosszat mondani.
Ha lehet rendelni és van B20 és minden egyéb, akkor lecsapok rá.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Segal
veterán
Zack (JerryRigEverything) szerintem már dörzsöli a tenyerét
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
"Meizu titánüveg fogja közre, amely a hagyományosnál négyszer ütésállóbb és sokkal nehezebb betörni".... Tessék mondani, ebből hogy jött ki az a címbeli megállapítás, hogy "betörhetetlen"? Mi van itt, kérem? Klikkbéjtesedünk?
[ Szerkesztve ]
-
-
niof
addikt
Most akkor betörhetetlen, vagy csak nehezebben betörhető? Jó lenne nem ilyen hanyagul fogalmazni! A betörhetetlen azt jelenti, hogy senki, semmilyen körülmények közt nem tudja betörni a kijelzőt, ami szerintem nonszensz és egyben lehetetlen.
-
Hallosz
senior tag
Akkor ez most nehezebben betörhetetlen? Vagy most bulvárság van?
Mert lakni, muszáj.
-
Ide vele! Avassuk fel!
Meg is van rá az eszközöm!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
Fritz Teufel
őstag
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Malac!
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2
-
Postas99
senior tag
Vót má - 2016 -: Moto Z Force, Moto Z2 Force.. jók is voltak
-
mjani1172
addikt
Nálam az építkezésen dolgozóknak két percre odaadnám, csak annyit mondanék, erre most tényleg vigyázzatok,ne törjétek össze, mint........
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
válasz
Juuuj! Becsi!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
válasz
Most nagyot csalódtam benned...
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
-
válasz
Fritz Teufel #24 üzenetére
Értem, köszi az infót! Global változatról esetleg volt hír?
-
Fritz Teufel
őstag
Nem volt így részletezve. A +1 év sem értem mi lehet, 'shell upgrade' néven volt emlegetve, ezt nem tudom magyarra fordítani. Talán ez lehet a biztonsági frissítés?? Hát, osztanám kettővel azt amit mondanak...
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2
-
GhanBuri Ghan
őstag
De jó ez a link, el is mentem
A Pro-ban van vezetékmentes töltés, és ha jól sejtem, a körvaku közepén szokás szerint a távolságmérő lézer van - elég gyorsan fókuszálhat vele, megéri azt a plusz 100 dollárt. Viszont tényleg elég széles.
Máshol azt olvastam, hogy lesz mEngine, a 16th-ban nagyon megkedveltem teljes képernyős haptic-ot, ezekszerint ez is maradni fog. -
válasz
GhanBuri Ghan #28 üzenetére
De jó... el is mentem...
-
válasz
GhanBuri Ghan #28 üzenetére
Simán megéri a 100 USD felárata Pro, de a mérete miatt nekem kiesik. Hatalmas tepsi.
Várok 1-2 komolyabb tesztet. -
GhanBuri Ghan
őstag
Találkozott már valaki behatóbb európai teszttel?
Erősen gondolkodom a telefonon, de jó lenne előtte látni egy tesztet, amiben kiderül, hogy európai szolgáltatókkal hogy működik együtt, mennek-e a banki appok, teljes értékű GMS van-e rajta... -
Graphics
Jómunkásember
válasz
GhanBuri Ghan #31 üzenetére
Nem nekünk készül, nem fogsz vele itthon találkozni, és GMS-t sem annyira erőltetik.
Only China.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
válasz
GhanBuri Ghan #31 üzenetére
A sima 20-asról itt a ropogós teszt. [link] Sajnos ez papíron jobbnak tűnt. Nem tagikus, de nem lett egy nagyon jó telefon, ami miatt megérni Kínából megrendelni.
-
GhanBuri Ghan
őstag
Köszönöm a linket!
Ezeknek a problémáknak egy része valószínűleg nem jellemző a Pro-ra (nagyobb felbontás, nagyobb fényerő, nagyobb felbontású másod-harmadkamerák, nagyobb töltőáram). Szerencsére a nyomásérzékeny kijelző megmaradt, az is olyan, hogy könnyű megszokni, utána meg hiányzik, ha nincs. Máshol még olyat is olvastam, hogy voltak egyéb gondok is az első szériával, ujjlenyomatérzékelőnél beégő kijelző, lötyögő (kieső?) gombok, ilyesmi.
Tudom, neked a Pro már túl nagy, nem alternatíva.
Én még várok teszteket, hátha kiderül, hogy Európában hogy muzsikál.Graphics : a családban az utóbbi jó pár telefont mind Kínából rendeltem, nem volt lényegi gondom velük. Igaz, a kínai - GMS-es ág is csak elmúlt pár évben kezdett erősen szétválni.
[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
Megérkezett végül a Pro, remélem, lesz másnak is.
Első tapasztalatok a 16-hoz képest:
- mback van, jól is működik, de az alulról felhúzás nem a taszkváltás, hanem a vissza a főképernyőre (ugyanaz, mint az mbacken az erős nyomás). Nem értem, hogy miért vettek el egy funkciót, és cserélték le egy olyanra, ami ugyanott elérhető más módon is. Sajnos a settingsben nem lehet átállítani
- a zenelejászó a qq meizus változata, teljesen belpiacos, csak kínai nyelven van. Kár érte - nem lenne rossz pedig, még egy Chvrches számnak is élőben írta a szövegét, sokat tudna, ha tudnám kezelni. Nem hinném, hogy lenne belőle valaha is angol verzió
- GCam-hoz sehol nem találtam config xml-t. Remélem, hamarosan lesz
- az értesítések és a kapcsolók két külön képernyőn vannak, ami kényelmetlenebb az eddig megszokotthoz képest
- nincs infravörös led benne, tehát nem lehet távirányítóként használni
Ezek a negatívumok, amúgy összességében tetszik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A méregdrága Infinity mellett a kifejezetten olcsó alapmodellnek is jutott szó.
- Új Bontatlan iPhone 14 Pro 128GB Gyári Kártyafüggetlen Aktiválástól 1 Év Apple Garancia
- Új Bontatlan iPhone 14 128GB Gyári Kártyafüggetlen Aktiválástól 1 Év Apple Garancia
- iPhone X Kártyafüggetlen 100% akkumulátorral 64 GB
- iPhone SE 32GB Space gray/ Rose gold / 64GB Gold gyári független!
- Asus zenfone 8 eladó
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest