Hirdetés
-
Mozgásban az A Quiet Place: The Road Ahead
gp A PC-re és konzolokra érkező játék a hónap közepén debütál.
-
180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
ph A hófehér köntösbe öltözött, 1440p-s kijelzőknek jó kontrasztja van, és ez hatványozottan igaz a 68,58 cm-es képátlójú példányra.
-
Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
ma A decemberi premiertipp közelgő startot és Android 14-es indítást vetít előre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfejedele
újonc
Ha olcsó lenne és lene EU-ban korrekt ajánlat lehetne életképes dolognak tűnik dizájn se olyan giccses és az mtk D9000 se gyengusz ha nem drága ha ilyen 500k akkor életképtelen lesz
"A pacal hamar elfogy a rossz dolgok nem,,
-
addikt
Terjedjen csak, aki egyszer kipróbál a minden napokban egy foldot, az jó eséllyel nem szabadul.
Utána a FrédiBéni telefonok annyira nem gyerebe..Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
bollokcs80
Korrektor
-
lolal
senior tag
Ide meg jön a pova szutymálék...
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Segal
veterán
Bármelyik berendelhető ide is...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Ezért kell olyan helyről rendelni ahol kedvező az ár és mégsem lesz rajta ÁFA...
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz Elit3Zotya #2 üzenetére
Az a frédibéni telefon, aminél üveget tapicskolsz, nem úszógumit? Inkább azt írd, hogy ami neked van éppen, az a király, a többi gatya.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
addikt
válasz LosBlancosRM #9 üzenetére
Nem azért mert nekem az van, hanem mert tapasztalatom alapján ezt gondolom.
Mikor csúcs normál telóim voltak(lesz is még), akkor is ezt írtam, csak kamerában és aksiban voltak még tavaly lemaradva nagyon, na meg méretben, de már nem.
De nyilván neked sokkal nagyobb összehasonlítási alapod van.[ Szerkesztve ]
Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
Tőlem aztán akárhány gyártó csinálhat nyitogatós telefonokat amíg körömmel meg lehet karcolni a belső kijelzőt addig számomra ezek csak béta verziós próbálgatások. Túlárazott szemet olyan kicsi akkuval hogy az még egy normál telóba is kevés nem hogy egy kétszerakkorába.
És akkor ott az az új amit 3 felé lehet nyitogatni 5000-es akkuval... hát egy hasonló méretű tabletbe kevés a 7000-es akku is.
Szánalom az egész, bohóckodás.Tiszteltem a gazdag bétatesztelőknek.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen