Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxmatyi
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen karkötőt, de két dolgot nem találok rajta.
Az egyik, hogy a kültéri kerékpár nincsen rajta, pedig YouTube videóban mutatja, hogy ha csatlakoztatva van a telefonnal, akkor GPS jel is van neki.
A másik, az, hogy a Huawei Egészség appban a pulzusszám variabilitás nem jelenik meg.
Valakinek ezzel tapasztalata, ötlete?
-
GEPESZ66
veterán
Ha alvásfigyelésre szeretném használni a karkötőt.
A telefon appban gondolom be kell kapcsolni a TruSleep funkciót, s mást nem kell beállítani?
Alvás közben a karkötőnek párosítva kell lennie a telefonnal? -
bsh
addikt
hát nekem alig 1 hete van ez, de asszem holnap megpróbálom visszavinni. sajnos boltban vettem, nem online, így nem tudom "el lehet-e állni a vásárlástól" így, de gondolom nem.
ez a szar már vagy harmadszor írja ki a tűző napon sétálgatva, hogy a készülék túlmelegszik és kikapcsol
és akkor még igazán meleg sincs meg nem is biciklizek ahol a készülék felfelé, a nap felé néz folyton. a band 6 az ilyet soha nem írt ki. -
bsh
addikt
tudása miatt nem hinném, legalábbis számomra semmi olyat nem ad, amire szükség lenne. alig győzöm kikapcsolni a sok marhaságot

én tegnap vettem egyet, de csak azért, mert a 6-omon már szarrá kopott a szíj és a házról is kezd kicsit kopni a festék, de így is rohadt sokáig bírta! esetleg ha az akksi is már gyengül, akkor érdemes talán váltani. de én amúgy 7-et akartam venni, csak nem kaptam. ez a szögletesebb dizájn, meg az új szíj... hát majd meglátom mennyire válik be. -
Uthenger
aktív tag
Sziasztok,
Honor band 6-rol erdemes valtani?
Koszi -
Kiss4ever
tag
Na akkor idén sem éri meg váltani, a Band 7 óta ugyanaz a kijelző van benne

-
Mi az hogy nincs GPS? Megnézném a mackó képét sex közben. Mármint h mit mutat, nem hogy ő.
-
Ricardo
titán
Pofás. Automatikus fényerőstabályozás van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- Disney+
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xbox One
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és akkor még igazán meleg sincs meg nem is biciklizek ahol a készülék felfelé, a nap felé néz folyton. a band 6 az ilyet soha nem írt ki.