- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Túllépte a 9000 mAh-t a legújabb, legkomolyabb Redmi akkumulátora
- iPhone topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip8 - a mellékszerep is lehet hálás
- Mindent tudni a Samsung következő olcsósított csúcsmobiljáról
- Mobil flották
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Ezért írtam, hogy nettó környezetszennyezés kiadni egy ilyen okostelefont. Aki idős, és nem vár el sokat egy telefontól, vegyen nyomógombos butafont. Akinek meg szüksége van többre is, mint telefonhívás és sms, az meg inkább gyűjtsön több kavicsot, és vegyen legalább egy középkategóriásat. Szerintem.
Ezeket meg ne adják ki, és ne melegítsék rá az ügyfelekre a szolgáltatók, mert csak szívás használni. 1-2 hónap használat, és úgy belassul, hogy még a tárcsázó is akadni fog 🙁Szivesen kipróbalom, ha jó árban lesz.

Megnézzük milyen lesz 1-2 hónap használat után.
-
bmt50
senior tag
Ezért írtam, hogy nettó környezetszennyezés kiadni egy ilyen okostelefont. Aki idős, és nem vár el sokat egy telefontól, vegyen nyomógombos butafont. Akinek meg szüksége van többre is, mint telefonhívás és sms, az meg inkább gyűjtsön több kavicsot, és vegyen legalább egy középkategóriásat. Szerintem.
Ezeket meg ne adják ki, és ne melegítsék rá az ügyfelekre a szolgáltatók, mert csak szívás használni. 1-2 hónap használat, és úgy belassul, hogy még a tárcsázó is akadni fog 🙁 -
Graphics
Jómunkásember
Igen, pont azt írtam, igaz is, tartom is. Nem nagyon értem, mi a problemád. Nézd meg a számokat! Minimálisan jobb a T760-nál, tehat kb. egy kategória, ahogy mondtam is. Nem értem.
Még be is linkelted a geekbenchet, ahol kb. ugyanannyi a multicore, de amugy is alsópolcos szám az összes, mindegy melyik számot nézzük a képen.
Ezt meg te írtad egyébként: "Az , hogy milyen kategóriába esik meg hát eléggé képlékeny." Most meg már nem keplékeny, hanem persze hogy nem középkategóriás?
Mindegy is amúgy, nekem megfelel, bármi a veleményed. Aki idetéved, majd eldönti, mit gondol a telóról. Eredetileg is csak azért írtam mert felháborított, milyen gyenge procit választottak ebbe a telefonba, azt ki is adtam magamból.
Nincs problémám.
Felesleges köröket futunk.Igazad van! Ha megfelelne bármi, akkor nem születik ennyi hozzászólás.

-
gyépés
aktív tag
Nem kerültem el semmit.

Persze, hogy nem középkategóriás, de mit kell ezen érvelni?
De a T760-nál még jobb. Ez van. Én szerintem sehol nem írtam, hogy középkategóriás lenne.Te erveltél azzal, hogy ha Snapdragon akkor más megvilágításba kerül... Nálam biztos nem. MediaTeket hasznalok...

Mondtam, nem a nevét nézem...
Azta...
Ezt Te írtad. [link]Igen, pont azt írtam, igaz is, tartom is. Nem nagyon értem, mi a problemád. Nézd meg a számokat! Minimálisan jobb a T760-nál, tehat kb. egy kategória, ahogy mondtam is. Nem értem.
Még be is linkelted a geekbenchet, ahol kb. ugyanannyi a multicore, de amugy is alsópolcos szám az összes, mindegy melyik számot nézzük a képen.
Ezt meg te írtad egyébként: "Az , hogy milyen kategóriába esik meg hát eléggé képlékeny." Most meg már nem keplékeny, hanem persze hogy nem középkategóriás?
Mindegy is amúgy, nekem megfelel, bármi a veleményed. Aki idetéved, majd eldönti, mit gondol a telóról. Eredetileg is csak azért írtam mert felháborított, milyen gyenge procit választottak ebbe a telefonba, azt ki is adtam magamból.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem kerültem el semmit.

Persze, hogy nem középkategóriás, de mit kell ezen érvelni?
De a T760-nál még jobb. Ez van. Én szerintem sehol nem írtam, hogy középkategóriás lenne.Te erveltél azzal, hogy ha Snapdragon akkor más megvilágításba kerül... Nálam biztos nem. MediaTeket hasznalok...

Mondtam, nem a nevét nézem...
Azta...
Ezt Te írtad. [link] -
gyépés
aktív tag
Aztamindenit! Te aztán szereted elkerülni az érvelést. Az alaptézis az volt, hogy a Snapdragon 4 Gen 5 nem egy középkategórias SoC, mert túl gyenge, mindegy mi a neve. De ezek szerint nem ment át.
Szép vasárnapot.
-
Graphics
Jómunkásember
Neked a 2250 geekbanch multicore eredmény miért képlékeny? Ez egy gyenge eredmény, mindegy honnan nézed. Lehet valakinek elég, de a középkategóriába abszolút kevés.
Vegyünk mondjuk egy Exynos 1480-at, ami még csak nem is ár-érték bajnok, de már használható, a középkategória aljára van pozicionálva. Az agyonveri ezt a Snapdragont. Nem a neveken lovagolás van, hanem a számok mondják.
Inkább azt látom, hogy azért, mert Snapdragon a neve, hiába gyenge, nem hajlandóak ezt elfogadni elfogultabb emberek.Mindegy mi a neve.

Nem ment át akkor, hogy mit írtam. Nem gond.
T760 gyengébb. Ez volt a kiindulási pont, ezt hozta be a "mondandóba". Az meg nem Qualcomm.
Jó hétvégét.
-
gyépés
aktív tag
Érdekes.
Ha úgy írom, hogy nem sokkal marad el egy 7s Gen2-től?

Jobb mint egy Snap 6s Gen3 -nál pl.Az a baj, hogy a nevét nézitek, nem azt, hogy mihez van közel

A T760 gyengébb nála, még ha a pontszámokban is vesztél el.
No mindegy, a hosszú üzemidőt legalább tudja.Az , hogy milyen kategóriába esik meg hát eléggé képlékeny. Maradjunk a szubjektív igényeknel..

Neked a 2250 geekbanch multicore eredmény miért képlékeny? Ez egy gyenge eredmény, mindegy honnan nézed. Lehet valakinek elég, de a középkategóriába abszolút kevés.
Vegyünk mondjuk egy Exynos 1480-at, ami még csak nem is ár-érték bajnok, de már használható, a középkategória aljára van pozicionálva. Az agyonveri ezt a Snapdragont. Nem a neveken lovagolás van, hanem a számok mondják.
Inkább azt látom, hogy azért, mert Snapdragon a neve, hiába gyenge, nem hajlandóak ezt elfogadni elfogultabb emberek. -
Graphics
Jómunkásember
Érdekes.
Ha úgy írom, hogy nem sokkal marad el egy 7s Gen2-től?

Jobb mint egy Snap 6s Gen3 -nál pl.Az a baj, hogy a nevét nézitek, nem azt, hogy mihez van közel

A T760 gyengébb nála, még ha a pontszámokban is vesztél el.
No mindegy, a hosszú üzemidőt legalább tudja.Az , hogy milyen kategóriába esik meg hát eléggé képlékeny. Maradjunk a szubjektív igényeknel..

-
gyépés
aktív tag
Ez a SoC kb. egy Unisoc T760-nal van pariban. Nagyon alsópolcos, akárhogy nézzük. Ez a telefon nem középkategóriás. Ilyen gyenge teljesítmennyel mindegy, mit építenek köré, nem lehet az.
-
Graphics
Jómunkásember
Az AnTuTu mérési metódusa az idő folyamán már változott párszor...
Ezért én alapnak már nem tudom tekinteni. Egy Geekbench mérés esetleg
-
bmt50
senior tag
A legtöbb hazai telefontesztben szerepel az Antutu értékelése, ez alól a Mobilaréna sem kivétel. Egy telefon képességeit sokminden meghatározza, de a szűk keresztmetszet a Soc marad. Szerintem.
-
Graphics
Jómunkásember
-
bmt50
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
-
bmt50
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Na ezzel a hardverrel elszalad egy darabig...
Pontszámokban nem a legjobb... De talán a csirke hardver ellenére üzemidőben jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Tíz év után visszatért az Aptoide a Play Áruházba
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a 128 GB garanciális
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Újszerű Honor 200 12/512GB, 12 hónap garanciával!
- Újszerű, hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB, 12 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 11 46mm 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 9600X / 16GB DDR5 / RTX 3070Ti / 512GB SSD!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC-Számítógép! R5 7600X / RX 7700XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- über brutál giga akció! 900.000Ft helyett 200e Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 512GB FHD 1 év gar