Hirdetés
- Sony WF-C510 - beérett a folytatás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 3310 / 3330
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Tetszik a formája. Ez a kamera elrendezés sziget nélkül nálam még mindig a legjobb megoldás.
-
Lajmund
őstag
Ez a gagyi kamer gyűrű remélem csak vicc. Minek ha nincs semmi funkciója? Azèrt hogy nagyobbnak tűnjön a lencse? Über gagyi elgondolàs. Ez olyan mintha egy ferràrira disztàrcsàt tennénk hogy jobban nézzen ki. Idióták!
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
Nekem is tetszene a nagy lencse ha lenne funkciója de ennek azon kívül hogy parasztvakítás más haszna nincs szóval gagyi.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Rigormortiis
veterán
Nekem tetszik ez a letisztult formavilág, amit évek óta használ a Samsung, ahogy a fekete kameragyűrű is.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
mrThomi
addikt
Teljesen unalmas, semmitmondó, alsó - középkategóriás redmi formavilág
-
nfsu17
veterán
Remélem a formatervezők idén is zsírosra keresték magukat...
-
addikt
Olyan semmilyen, ez egy biztos ami biztos forma terv, semmi kockázat/merészség, de így olyan mint bármelyik alsókategóriás samu.
Oneplus Nord 4 eladó.! Vivo X Fold3 Pro Unbeatable.
-
Peathee
aktív tag
Ha tényleg Snapdragonnal jön és benne lesz a mágnesgyűrű is (Magsafe koppintás) akkor én veszek egyet az S23 helyett. Annak ellenére, hogy a lapos oldalú telefonokat utállom. lekerekítve sokkal jobb lenne.
-
Garada
őstag
Elég ütős forma szerintem a kevés változás ellenére is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone eszközök szoftverezése, jelkód levétele, szoftveres meghibásodások elhárítása.
- Apple iPhone kamera lencse / kamera csere, garanciával!
- Apple iPhone hátlap/házcsere, garanciával!
- Apple iPhone akkumulátor csere, garanciával! Gyári minőség/Utángyártott alkatrészekkel!
- Apple iPhone kijelző csere, garanciával! Gyári/Utángyártott alkatrészekkel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen