Hirdetés
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Nagyon reménykedtem benne, hogy mutatnak még valamit megjelenés előtt az unalomig ismert bossokon túl, de nem... ennyire futja a kínaiaktól jelenleg úgy fest, két generációval ezelőtti püfölős játékmenet orrvérzésig, lineáris pályákon 15-20 órában.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nubreed
veterán
Nekem is kb. ez jött le abból amit eddig láttunk. Pedig csorog a nyálam valami jóféle (akár soulslike) rpg -re, de szerintem nem ez lesz az a játék ami ezt hozni fogja. Talán majd 2-3 év múlva valami nagy winter vagy summer sales alkalmával megveszem, de full áron biztos nem.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Montanaxy
aktív tag
Kilóra meg vagyok véve A humora is tetszik.
Space Marine 2 vel egyetemben.
Szerintem ezév 2 legszebb játéka eddig.
-
Sify
senior tag
Jött hozzá Benchmark program.
[link]Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
donki
senior tag
3090-es kártyával, ryzen 7950x procival 2k-ban raytracing nélkül 75 fps, de néha belassul 15 fps-re. A látvány nagyon szép, de feltűnt, hogy például a fán a levelek nem mozognak. Már a witcherben is volt szélmozgás. Ha az egy pálya, amin a benchmark végigvisz, akkor nagyon szép, de tényleg lineáris.
-
donki
senior tag
Időközben steamen rákerestem, vannak wuxia témájú játékok szép számmal. Korábban kipróbáltam a Tales of Immortalt (single player), de ott brutális farmolás hegyek voltak. Most találtam egy egész jó játékot, a wandering swordot. Ebben nem kell sokat farmolni, jó története van, és a wuxia hangulat tökéletes. Ezzel hangolódok most a wukongra.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 6950 XT
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen