Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    válasz MiklosSaS #12977 üzenetére

    bocsi,h külön válaszolok, de itt szerintem belefér.

    az igen. akkor látom, neked is megvolt a ranglétra mászkálás. igazán sok mindent nem tudok, és nem is akarok hozzáfűzni, szócséplés lenne.
    talán csak annyit neked is, h: eez igen. elismerésem :R szívós emberek vagytok, bár több ilyenről hallanánk, és ez lenne az általános. nem a másik átb.szása, lopkodás, hazudozás. lásd mondjuk politikusok. na EZ még ami nagyon bántó és elkeserítő.

    igen, nagyon gondolkodom továbbképzésen, és dobbantáson, csak hát, tudod... "hazaszerete", vagy mi a tököm, meg kiccsalád, egy két haver. nehezen engedném el őket. de igen, ebből nem lesz kaja/verda, stb.
    meg nem nagyon van ismim, aki tudna segíteni az elején. igen, megoldható anélkül is, csak nehezebb. és hát, ugy milyen az ember: nehezen szánja rá magát a gyökeres változásokra.

    na látod, EZ az, ami nyugaton természetes, és igazándiból kívánatos is kéne, h legyen, csak errefelé, verébisztánban meg balkánon nem: h tudsz fejlődni. lépkedni előre a ranglétrán. és nem csak oboázással... sok sikert kívánok neked is a továbbiakban, nagyon jól csinálod. ez tetszik. mégy előre, képezed magad, gondolsz a jövőre. szép.

    igen, a bátorság az sajnos nem mindig annyi az embernek, mint amennyit szeretne/kéne. ezen kellene változtatnom elsősorban.

    kis OFF a "kapd össze magad, nézz szembe a gondjaiddal": az elmúlt években egy elég komoly, - számomra legalábbis az volt - lelki/családi gond megfogalmazására, kimondására, és feldolgozására vettem rá magamat, sajnos nem ment/megy egyszerűen. de igyekszem.
    úgyh nyugi, tudom, milyen is az...

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák