- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #2948 üzenetére
ilyen javításra az xfire fejlesztőinek részéről lehet számítani.
nálam az fps-t korlátozta le 30-ra egy másik játékban. egyébként be lehet állítani, hogy csak a háttérben fusson ha elindítod az adott játékot. írni tudnak közben neked, csak az nem jelenik meg azonnal, de egy-egy map után ha leteszed asztalra a gémet ezeket az üzeneteket el tudod olvasni.
jelenleg csak ilyen köztes megoldás létezik.fanatikus lettem!
-
válasz
phanzetomox #2948 üzenetére
Nem hinném, hogy foglalkoznak egy 3rd party program által okozott buggal.
-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox #2917 üzenetére
Ez jó nagy hülyeség....
-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox #2915 üzenetére
Blairen - most US szerveren online vagyok!
Csak online játékost lehet felvenni Friendsbe?
-
válasz
phanzetomox #2910 üzenetére
Nálam néhány naponta szokott ilyen előfordulni.
-
válasz
phanzetomox #2908 üzenetére
Kapcsolatvesztésnél mindkét félnek vesztést ír jóvá. Ennek gondolom az az oka, hogy egy időben úgy próbálták elkerülni a vesztést egyesek, hogy bontották a kapcsolatot. Ha a partnered megszakad és egyedül vesztesz, természetesen veszteségként lesz elkönyvelve.
Ugyanez van desync-nél is.
-
válasz
phanzetomox #2854 üzenetére
5 common, 2 uncommon és a maradék 1 rare vagy ultra rare
(#2852) zalika: a booster tartalma általában kevesebbet ér, mint amennyiért veszed
(#2853) RexpecT: biztos, hogy 5 common volt az átlag, mert fixen annyi common van mindegyikben
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #2854 üzenetére
igen, de ha először vásárol boostert és a battleforge.com-on vette a pontokat, akkor kap még 1-et ajándékba. úgy viszont megéri.
egyébként meg tényleg jobban jársz, ha inkább piacon szerzed be ami kell. -
PowerBuldog
veterán
válasz
phanzetomox #2796 üzenetére
1 orbra hogy akarsz dual orbos lapot?
-
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox #2796 üzenetére
az a siege lesz, és akkor még ImBa
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #2763 üzenetére
Amúgy fire és shadow ellen kezdhetsz spearmennel is. Az amazont simán leveri (a swiftet is) csak a dárdát át kell állitani. Másik naturéssal szemben bajban lehetsz a hurricane miatt. Ill frostnál a Mage lehet bajos.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #2749 üzenetére
Figyelj pvp-be a rush mindnehol beválik.
Ezért is oylan szar a pvp renszere.
Bár erre nem a nature a legjobb frakció.
fire,shadow, frost.
ezek oclsók így nem kerülsz power hátrányba.pl fire is jó én pl sokat nyertem a enforcer,fire stlaker tower rushal.
de ha van jobb egységed akkor azzal is könnyű.
... -
Simid
senior tag
válasz
Nem tudom te hogyan szoktál játszani, de az ilyen vereségek sokszor azért vannak mert az adott játékos nem figyeli az ellenfelét. Amíg nem figyeltem az eljétől fogva az ellenfelem lépéseit, engem is sokszor lerusholtak. Viszont ha időben észre veszed mire készül, akkor nem sokra megy a rush-sal. Persze lehet hogy csak azért gondolom így, mert időközben fire-naturere váltottam, és a firet szerintem a legnehezebb lerusholni. A sunderer ellen is eddig mindig könnyen védekeztem (ezért döntöttem úgy, hogy kiveszem a saját paklimból).
Azért az sem lenne jó, ha windweavers-szel meg werebeasts-szel lehetne Deep One-t megállítani, az szintén nem a taktikáról szólna...
A játék készítői, úgy találták ki, hogy egy bizonyos szint felett már a játéktudás mellé kellenek a jó lapok és UPok is, ha nyerni akarsz. Szerintem ez így is van jól. -
World
csendes tag
válasz
Magára a kérdésre nem tudok válaszolni (amazon) de csak azt tudom tanácsolni hogy nature-el ne akarj hosszabb csatát kezdeményezni az első orbon. Eleve hátrányban vagy mivel az egységeid drágábbak de annyival nem erősebbek hogy nagyobb előnyt tudj velük szerezni. Ha azt látod hogy az ellenfeled egyből a második orbját csinálja én fire-el egyes szinten indítok támadást mert power előnybe jutottam ha felhúzom a power well-t de neked nature-el a 2. orbra kell törekedned hogy felbírd venni a versenyt az ellenfeleddel. Ettől függetlenül sok lehetőséged lehet hiszen 150 power a 2. orb és ezzel lenullázta magát majd power well nélkül a 120 powert elég sokáig tart összeszedni így szerintem van időd reagálni a lehetséges deep one rush-ra. Az más kérdés ha már lent van akkor mivel védekezik ellene az ember. Aggressor, CC, Parasite Swarm, ha fire akkor sebző spell kivégzésnek mielőtt felhealelné. A legjobb megoldás viszont a te oldaladon is egy deep one XD de az amazon ötleted sem rossz mivel L sebzése van de nem tudom hogy ez mennyire hatásos.
-
ChromeX
addikt
válasz
Az Insane God jo volt, amugy szerintem változtattak rajta mert könnyebb volt sokkal, mintha késöbb jott volna a sárkány vagy már ennyire nem érzem nehéznek
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #2746 üzenetére
Na ez az pl így is többféle képpen lehetne varriálni a paklit.
De msot ez egy gyors példa volt de ha megnézed pl itt is nem eggyértelmű hmelyik affinitás a jobb.mert a fire affos mage többet sebez pl lv3-on 200-al mint a frost-shadow affos.
De mivel csak dmg a nagyobb tehát nem oylan életerős mint pl a shadwo vagy frost affos.
Mert míg a frost affos sokkal több életpontja lenne pl lv3-on 800 míg a fire az csak 500
a shadow affos meg uyge kap 1 foul playt és kevesebb sérülés levonást egy lövéskor és általános dmg upot.
tehát pl lv3-on egy lövés 60 sérülés lenne.
Nature aff emg midnig adna + életet.
Tehát pl lv3-on 50% élette kapna az okozott sérülésekért így kb alacsony élettel de mindig tudna lőni sacrife nélkül.most nyílván a fire affos jó erőset sebez de ugynakkor hamar meghal.
A frostos köszönhetően a sok életének sokkal tovább bírja de kevesebbet sebez.
a shadwos is tovább bírja és kap + képességet
a nature meg általános.szal szerintem ez nem lenne rossz rendszer.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #2742 üzenetére
Épp ezért hülyeség.
kevés oylan lap van ami képességbe nagyon eltérő.
Jó így lehetett 120 lapként reklámozni az új kiadást de azon kívül értelmetlen.
Az upgrade rendszerbe kellet volna beleépíteni akár már az első kiadásba is és akkor sokkal több variánst lenne egy lapra de így.
A legtöbb lapnál annyira semmit modnó a különbség sőt szinte mindél h az uprendszerbe kellene építeni.mondok egy példát.
Vegyük a Shadow Mage-t.
pl lehetne az uppolásnál 4 affinitás szerint fejleszteni.
FIRE
NATURE
SHADOW
FROSTha a fire affot válasszuk akkor pl a sebzést lehetne uppolni magasabbra majd->lv2->lv3 is ezt fejleszttené.
ha a nature affot vállasszuk akkor pl kapna regenerálódási képességet pl az okozott sebzés 15% vissza jön az életerejébe aztán ezt lehetne lv2,lv3 fejleszteni
shadow affnál kapna fouls play-t és csökkenne a lövésekkor vezstett életerő és lenne még egy általános fejlesztés pl a dmg-be(nyílván a fire affnál sookal magasabb értékű dmg-t kapna)lv2,lv3
frostnál meg jönne az átalagos dmg és az életereje nőne még meg lv2,lv3-ra
természetesen egy lapot csak egyszer lehetne egy aff felé uppolni.tehát ha levennék róla az uppokat akkor is csak az először választott aff irányába lehetne fejleszteni.
(szűz kártya lenne és te választod ki az affinitást és ha nem kell a lap a választott affal adhatnád el.) -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #2726 üzenetére
Régebben amikor pvp-zte akkor én full firével mentem egy időbe+shadow full.
A fire paklim elég jó volt bár igaz h abból volt a legkevesebb lapom szal kb fire dragon és hasoló 4 orbos lények is voltka benne.
Annyira nincs tűzre jó lapom.
Elég sokat nyertem akkor viszonylag bár én sosem szerettem pvp-zni.
Az volt a taktikám h 2 orbot megcsináltam és enforcer,íjász,fire stlakerrel lerohantam őket+volt még rageclouds néha.
Mindig csináltma tornyot azon nem tudtak átjutni.
még a frostmage-el támogatott frost egységeket is legyűrtem vele az enforcerek igen komoly fegyvertényt jelentenek a rohamjukkal.
Meg ugye a támadó varázslatok is sok előnyt jelentenek.
Aztán szereztem megamvan scevengert úgy volt okés a pakli.
Ahhoz képest elég jó volt.
Persze volt enekm is egy vereségem amikor sunderer rusal jött.
Fogta a wreckert elindult felém mondom lerohanom mienst a közelébe értem lehozta a sunderert mondom retreat.
Megpróbáltma védeni a falt de mire leöltem az egyik sunderert addigra hozta a másikat.
Aztán kimenetm a másik orbomat megcsináltam de addigra lerombolta az elsőt.
Ez ellen elég esélytelen csinálni vmit.Hát 1v1-be ha oylan ellenfélle játszol aki tapasztalt pvp-be akkor nem igen van esély eljutni 3 orbig.
A razorleaf az amibe nagíon jó az a védelem.
Nem is értem h voltak oylan hülyék az emberek h olcsón adják.
Az eggyik legértékesebb lap volt a játék elejétől(kb a deepcoil wormel volt sokáig eggyárba aztán esett de nem esett 200 alá soha)
Bár ismerek egy magyart aki 20 bfp-ért vett enlighmentet és abból vett magának paklit.... -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #2712 üzenetére
Az első offenzíva megnyerése a lényeg.
Általába középre startolnak az emberek.Aki azt a harcot megyneri az már könyvelheti a sikert(félig) utánna már
bár ekkor te power föénybe kerülsz és onnan már csak le kell rohanni te addigra akár 2 orbal is rendelkezhetsz ha őneki csak 1 van akkor obnna vége.Persze vannak az Sunderer rusherek erre nehéz mit csinálni 90%-ba be is húzza a meccset.
Oersze a fire pakli az a legjobb pvp-re.
Meg a Shadow de azzzal nehzebb játszani. -
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #2720 üzenetére
pvp rang szerint
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #2718 üzenetére
Semmi.
-
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox #2707 üzenetére
direkt nem mutatja a deck lvl.t, hogy ne lépkedjenek miatta ki az emberek. ugy sorsol hogy rangban veled megegyezot ha nincs akkor megy fel vagy lejebb. ami közelebb van. mondjuk nekem már volt oylan 2v2-ben hogy 2db legend rangut kaptunk nem tudom hogy az istenbe (a legenda legmagasabb pvp rang nekem meg azért nem volt tul nagy még csak nem is arany és a társamnak sem az volt.)
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #2707 üzenetére
igen, ranked pvp-nél hozzád hasonló ranggal ranggal rendelkező ellenfelet keres.
az ellenfeleknek rendszerint nem lvl0-s a paklija, de a rendszer minden esetben annak jelzi.
az egységekről meg úgy tudod megállapítani, hogy hányas lvl, hogy megnézed az életereje fölött mennyi vonal van, ez 0-3 ig változhat. -
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #2689 üzenetére
"kiváncsi vagyok milyen kavarodás lesz a piacon ha megjelennek az új lapok" Hát igen, arra én is.
-
válasz
phanzetomox #2676 üzenetére
+1
-
válasz
phanzetomox #2649 üzenetére
Guns of Lyr 4-5 ezer gold, ha minden up-ot átváltanak goldra. Ez jó csapattal kb 20 perc alatt megvan.
Második a Raven's End 3-4 ezer golddal, de ez jóval hosszabb (40-60 perc), viszont egyedül is meg lehet csinálni.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #2649 üzenetére
én Phassege to Darkness tolom experten, ez kb. 3000 gold + 20-25 ezer xp.
persze ez módosulhat attól függően, hogy mennyi upot váltunk át goldra. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #2622 üzenetére
Hogy sikerült? Fiamnak azóta sem küldték.
Jöhet püben is. -
PowerBuldog
veterán
válasz
phanzetomox #2622 üzenetére
Igen, ugyan azt tudja (+ Charge is kell, és teljesen ugyan az lesz)
-
World
csendes tag
válasz
phanzetomox #2615 üzenetére
Kérdés hogy milyen olcsó lapokra gondolsz:
1. orbra:
Eruption
Scavenger
Nomad
Sunstriders
Wrecker ha szereted használni2. orbra:
Firestalker
Lava Field
Ravage
Skyfire Drake
Breeding Grounds
Curse of Oink
Spirit Hunters (Nature)
Surge of Light3. orbra:
Magma Hurler
Virtuoso
Drones
Swamp DrakeEgyes szintre írtam a fire lapokat. Szerintem azzal érdemes kezdeni de tőled függ. Sokat talán goldért is betudsz szerezni. A Skyfire, Breeding és a Spirit Hunters drágábbak de nem vészes ha jól tudom (nem néztem 1 hete az AH-t). Most csak ennyi jutott eszembe.
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #2558 üzenetére
Túl szépen hangzik ez így, hogy megtorlás nélkül maradjon szvsz. Én amondó vagyok, és nem kockáztatom az accom pár száz bfp-ért.
-
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox #2546 üzenetére
huhuhu... de imádom amikor lost souls dis 9en 4percel a vége elött dob ki a neteeem és neem vaagyok ideges.
12 playeres map, gyere azért kezdünk adval hogy mindenki lássa hogy milyen is.
-
World
csendes tag
válasz
phanzetomox #2366 üzenetére
Úgy nézd hogy nincs rajta power korlátozás szóval akár egy harvesteren is használhatod.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #2262 üzenetére
Nekem is jó lenne de annak sajnos nem esik az ára
Mondjuk nekem a sahdow a kedvenc azért lenne jó ha oda is kerülne oylan izom lap mint pl a frostba vagy a naturéba van.Az lol h 1 shaman legutóbb 150 volt ezzel szembe 1 razor meg 100 körül mozgott
Most kell venni lapokat mert sok oclsó. -
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #2256 üzenetére
Hát sok powerbe-kerül.
Tapasztalt játékosok könnyen kitudják iktatni.Amúgysicsn rá pénzem ha veszek 1 500 bfp-abból sem jön ki egysem.
-
hokuszla
senior tag
válasz
phanzetomox #2130 üzenetére
Írd meg, milyen shadow lapok érdekelnek, azokat, amikért nem lehet 2 bfp-t kapni, átküldöm.
-
válasz
phanzetomox #2049 üzenetére
Bárki indulhat.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
phanzetomox #2018 üzenetére
Szintúgy 2 hét kihagyás
-
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox #2029 üzenetére
igen mert valami nagyon öszekuszálodhatott. muszáj lesz ha játszani szeretnél, ha már a patchelésnél sincs az a "full file check" akkor nem nagyon van mi mást tenni
-
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox #2026 üzenetére
huzd ujra mert ez jobb nem lesz.
gyuri, ha vettél a bf.com-on dombornyomott kártyával BFP-t és még ingame nem vettél boostert hanem ez az első akkor kapsz. Ollie jol gondolom ugye?
-
válasz
phanzetomox #2022 üzenetére
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #2018 üzenetére
Hehe, jó neked, nekem 2 napja gyengélkedik a netem, remélem én is hamar visszatérhetek !
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #1899 üzenetére
Én int vga-s cuccon tolom. Neked mi az ami ennyire gyenge?
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #1752 üzenetére
A Twilight kiadású Frost kártyák fordítása már elérhető az oldalon.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox #1817 üzenetére
45-50 BFP között már lehet találni.
-
lovag05
aktív tag
válasz
phanzetomox #1755 üzenetére
Ps: I love you. xDDDD
-
OnSeT
őstag
válasz
jövő hét második felére.
-
lovag05
aktív tag
válasz
Te meg hova tűntél?
-
válasz
phanzetomox #1577 üzenetére
Az eredetivel jár 3000BFP + 64 kártya (ebből 32 van az ingyenes verzióban), konkrétan ennyit veszítesz. Tehát ha veszel külön 3000BFP-t, akkor gyakorlatilag csak 32 lap a különbség.
Ja igen, a 4-es szintet kifelejtettem, de azt nagyon könnyű elérni, még az ingyenes lapokkal is.
Amúgy nem ajánlom a boostert. Inkább vegyél BFP-t és az Auction House-ban vásárold meg a szükséges lapokat. 99%, hogy jobban jössz ki BFP-vel.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
phanzetomox #1577 üzenetére
Az dobozosnál már az 1. szintnél is használható a Aukciós ház, míg a P4F-nél csak a 4. szint után.
A dobozosban van ugye 3000BFP, míg a P4F-nél csak pár alap kártya, de nyista BFP.Ha veszel Booster packokat, akkor kb ugyan ott vagy, csak az aukciósház megnyitásához kell elérned minimum a 4. szintet.
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #1568 üzenetére
EZAZ EZAZ !!! megcsináltam a moncsit és működik a game is !!
-
phanzetomox
őstag
válasz
phanzetomox #1562 üzenetére
ehh... jól elbasztam xDD, próbálkoztam refreshforce-al hogy átálítok ezt-azt hogy jó legyen a game.
Na most az van hogy átálítottam valamit amit nem kellett volna
most az van ha bekapcsolom a gépet akkor a windows betöltő képig eljut, majd kijön a fekete kép :frequency is out of range 168k/248hz (vagy vmi ilyesmi)
mit tegyek? tipp?
(ezt az hszt egy másik monitorról küldöm azzal nincs gond, bár ez tft nem crt )ha ezen a monitoron átálítok valamit ,utána átkötömn a másikra akkor se működik az ,ugyanazt a képet kapom
-
válasz
phanzetomox #1560 üzenetére
Próbáld meg ezzel fixálni a refresh rate-et.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox #1554 üzenetére
60-65 lesz szvsz a nyerő.
-
válasz
phanzetomox #1554 üzenetére
Milyen oprendszer és vga?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest